Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olduğunu bilmiyordum, şimdi googledan aratıp baktım... güzel birşey sanırım :) yani küçük çocuklarla ilgilenmek ve derslerin dışında güzel şeyler öğretebilmek çok güzel bir fırsat.. bi de tüm gün onlarla beraberseniz çok daha güzel yetiştirebilirsiniz.. hani hep şikayet ederiz ya insanlar niye böyle, niye umursamazlar niye bile bile kötüyü yaparlar vs... büyük bi fırsat tüm gün çocuklarla olup onları gerçekten iyi bir insan olarak yetiştirebilmek
Merhaba bende yiboda öğretmenim Bingöl'de, mesleki deneyim için yibolar mükemmel bir fırsat ;fakat bir o kadar da yorucu olduğu reddedilmez gerçekten..
Çok fazla dert etmeyin hocam bende evliyim eşimle aynı okuldayız nöbetleri aynı geceye denk getirince hiç sıkıntı olmuyor..Ama evliyken yibo çok da kolay denemez..Hafta da bir nöbetten fazla geldiğinde benim de ayarlarım bozuluyor :)
ben hep yibo'da öğretmen olmak istedim. 25 tercihimin hepsi de yiboydu. şüküler olsun ki istediğim oldu. şu anda çok mutluyum. çocuklarımı çok seviyorum. ruhumun huzur bulduğu yerdeyim. küçücük çaresiz çocukların çaresi olmak, onların gözlerindeki mutluluğu ve sevgiyi görmek beni inanılmaz mutlu ediyor. mesleğime çok mu duygusal yaklaşıyorum bilemiyorum ama yibo benim için çok özel.
hocam valla can- gönülden tebrik ettim sizi... ben de çocuklarımı çok seviyorum ama nöbetler önemli işlerime denk gelip de ayarlayamadıım zaman offf diyorum :44: nerdesiniz buarada??
teşekkür ederim hocam. sivas kangaldayım. siz nerdesinizz?
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr
bende varım bende yibo dayım malesefffff
malesef diyorum çünkü baya yıpratıcı
hoşgeldin yibocaaaaan... nerdesin peki? ayda kaç nöbetgillerdensin![]()
Canım benim hoşbulduk.......
Ben nevşehirdeyim nöbetim falan olmuyo benim okulun tümü erkek yatılı olduğu için gerek kalmıooooo
Ama öğrenciler problemmm baya bi
sen nerdensin canımm
senin nöbet baya bi oluyo sanırımmm
Canım benim hoşbulduk.......
Ben nevşehirdeyim nöbetim falan olmuyo benim okulun tümü erkek yatılı olduğu için gerek kalmıooooo
Ama öğrenciler problemmm baya bi
sen nerdensin canımm
senin nöbet baya bi oluyo sanırımmm
samsundayım ben de hocam... ufacık bi ilçesinde... kaçıncı yılınız görevde branşınız nene çok soru sordum ya...
bizde sadece 6-7-8. sınıflar var. kısmen rahatız çok ufaklarımız olmadıı için çocuklarımız daha sahip çıkabilen yaş ortalaması..ilkokulların da olduğuı yibolar çok daha özveri istiyodur eminim... kaç nöbet tutuyosunuz ayda peki hocam?