Yibo öğretmeni olmak....

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
öğrencilerin hem annesi hem ablası hem öğretmeni olmak.... var mı yibo öğretmeni aramızda???:3::3::3::3:

ne olduğunu bilmiyordum, şimdi googledan aratıp baktım... güzel birşey sanırım :) yani küçük çocuklarla ilgilenmek ve derslerin dışında güzel şeyler öğretebilmek çok güzel bir fırsat.. bi de tüm gün onlarla beraberseniz çok daha güzel yetiştirebilirsiniz.. hani hep şikayet ederiz ya insanlar niye böyle, niye umursamazlar niye bile bile kötüyü yaparlar vs... büyük bi fırsat tüm gün çocuklarla olup onları gerçekten iyi bir insan olarak yetiştirebilmek

ne olduğunu bilmiyordum, şimdi googledan aratıp baktım... güzel birşey sanırım :) yani küçük çocuklarla ilgilenmek ve derslerin dışında güzel şeyler öğretebilmek çok güzel bir fırsat.. bi de tüm gün onlarla beraberseniz çok daha güzel yetiştirebilirsiniz.. hani hep şikayet ederiz ya insanlar niye böyle, niye umursamazlar niye bile bile kötüyü yaparlar vs... büyük bi fırsat tüm gün çocuklarla olup onları gerçekten iyi bir insan olarak yetiştirebilmek

evet yaşamadan çok güzel tasvir etmişsin canım durumu :))) güzellikleri güzel ama bazen çok bunaltıyo. herşeye engelin oluyo haftafa 2 gün nöbet olunca bişey yapamıyosun kitlenip kalıyosun...
öyle aynı duyguları paylaşan var mı diye merak etmiştim ama yibo öğretmeni olmasan da bu hassasiyete cevapladıın için teşkür ettim ;))

Merhaba bende yiboda öğretmenim Bingöl'de, mesleki deneyim için yibolar mükemmel bir fırsat ;fakat bir o kadar da yorucu olduğu reddedilmez gerçekten..

Merhaba bende yiboda öğretmenim Bingöl'de, mesleki deneyim için yibolar mükemmel bir fırsat ;fakat bir o kadar da yorucu olduğu reddedilmez gerçekten..

öyle mi hocam memnun oldum.. nasıl memnun musunuz okuldan? ben bekarken sıkıntı etmiyorum da evlilikten sonra da okulumda kalmak zorunda kalcam muhtemelen. o zaman ne yapcam oun düşünüyorum kara kara...

Çok fazla dert etmeyin hocam bende evliyim eşimle aynı okuldayız nöbetleri aynı geceye denk getirince hiç sıkıntı olmuyor..Ama evliyken yibo çok da kolay denemez..Hafta da bir nöbetten fazla geldiğinde benim de ayarlarım bozuluyor :)

Çok fazla dert etmeyin hocam bende evliyim eşimle aynı okuldayız nöbetleri aynı geceye denk getirince hiç sıkıntı olmuyor..Ama evliyken yibo çok da kolay denemez..Hafta da bir nöbetten fazla geldiğinde benim de ayarlarım bozuluyor :)

ben eşimle aynı okulda olamicam maalesef :)) ayda 8 nöbet bir de... bakalım bi yoluna bkıcaz artık.

ben hep yibo'da öğretmen olmak istedim. 25 tercihimin hepsi de yiboydu. şüküler olsun ki istediğim oldu. şu anda çok mutluyum. çocuklarımı çok seviyorum. ruhumun huzur bulduğu yerdeyim. küçücük çaresiz çocukların çaresi olmak, onların gözlerindeki mutluluğu ve sevgiyi görmek beni inanılmaz mutlu ediyor. mesleğime çok mu duygusal yaklaşıyorum bilemiyorum ama yibo benim için çok özel.

ben hep yibo'da öğretmen olmak istedim. 25 tercihimin hepsi de yiboydu. şüküler olsun ki istediğim oldu. şu anda çok mutluyum. çocuklarımı çok seviyorum. ruhumun huzur bulduğu yerdeyim. küçücük çaresiz çocukların çaresi olmak, onların gözlerindeki mutluluğu ve sevgiyi görmek beni inanılmaz mutlu ediyor. mesleğime çok mu duygusal yaklaşıyorum bilemiyorum ama yibo benim için çok özel.

hocam valla can- gönülden tebrik ettim sizi... ben de çocuklarımı çok seviyorum ama nöbetler önemli işlerime denk gelip de ayarlayamadıım zaman offf diyorum :44: nerdesiniz buarada??

teşekkür ederim hocam. sivas kangaldayım. siz nerdesinizz?

samsundayım ben de hocam... ufacık bi ilçesinde... kaçıncı yılınız görevde branşınız ne :40: ne çok soru sordum ya...:1: bizde sadece 6-7-8. sınıflar var. kısmen rahatız çok ufaklarımız olmadıı için çocuklarımız daha sahip çıkabilen yaş ortalaması..ilkokulların da olduğuı yibolar çok daha özveri istiyodur eminim... kaç nöbet tutuyosunuz ayda peki hocam?

Canım benim hoşbulduk.......
Ben nevşehirdeyim nöbetim falan olmuyo benim okulun tümü erkek yatılı olduğu için gerek kalmıooooo
Ama öğrenciler problemmm baya bi
sen nerdensin canımm
senin nöbet baya bi oluyo sanırımmm

ohhh süpermiiiş... hem artı 10 hizmet puanı hem nöbet yok harika vallaaa:52: ben samsundayım.. ayda 8 nöbet tutuyodum geçen yıl bu sene ne olcak akalım:50:

samsundayım ben de hocam... ufacık bi ilçesinde... kaçıncı yılınız görevde branşınız ne :40: ne çok soru sordum ya...:1: bizde sadece 6-7-8. sınıflar var. kısmen rahatız çok ufaklarımız olmadıı için çocuklarımız daha sahip çıkabilen yaş ortalaması..ilkokulların da olduğuı yibolar çok daha özveri istiyodur eminim... kaç nöbet tutuyosunuz ayda peki hocam?

kusura bakmayın hocam, mesajınızı yeni gördüm, forumda yeniyim, daha tam bilemiyorum :44:
ben aralıkta atandım, henüz il yılımı bile bitirmedim yani :31: ayda 6-7 nöbet tutuyorum ben hocam. siz de durumlar nasıl?

Back
X