- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Eşin kadına bayağı değer veriyormuşşş...Detay olarak . Eniştrm ve ablam o kadına yazdığımı biliyorlar ve beni haklı buldular ve bu kadın çocuklarını sürekli döven 21 yaşında 3 erkek cocuk annesi sorumsuz bir insan ve cocuklarını daha once de bu tarz kavga olaylarında haklı bulan oglum neden yapıyorsun demeyen konusmayan kızmayan vurdum duymaz birisi . Büyük oğlunu okuldan attılar beslemenme cantasına bıcak koymus meyve kessın diye oda bir kızın bogazına dayayıp kızı öldürmeye kalkmış . Hani elinden bir şry gelmiyor de kadının üstüne gittim sanmayın .
Eşin kadına bayağı değer veriyormuşşş...
Esine soyle soyle "senin yigenin şiddete maruz kaldığında,kafasına parke ile vurulduğunda söz veriyorum kilimi kipirdatmiyacagim, ama burda konuştuğumuz benim yigenim ve bu konuda sana laf düşmez".Bunu kayinvalidenin yanında soyle için sogusun
O zaman ablanı ve eşini pek sevmiyor olabilir.Tam aksine eşim o kadından nefret eder hatta hiç kimse sevmez . Aynı ortama girdiğinde kadın bir keresinde eşimin selamını almamıştı nezaketende olsa , eşim merhaba yenge nasılsın dedi ondan küçük ama evli barklı yanlıs anlayacak biri olduğu için yüzüne böb bön bakıp gitti o gün bu gündür o kadının sorunları var der.
Adamı yatağa neden çağırıyorsunuz? Bu sakinlikler beni şaşırtıyor. Size annesnin yanında bağıran adama 2 çift laf edemediniz mi o anda? Bağırmak zorunda değilsiniz. “Şu terbiyesizlikle bu konuşmayı devam ettirmeyeceğim” bile deseniz yeter.
O zaman ablanı ve eşini pek sevmiyor olabilir.
Ablanız bu kadar problemli birinin yanina cocugunu nasil yanliz birakabiliyor ?
Sizin msj yazmaniz olmamiş belki ama bende böyle bi anda msj yazar hatta hakaret bile ederdim galiba
Eşinizle de konuşmayın özür dileyinceye kadar. Belli ki anneciginin yaninda şımarmış
İyide annesinin bu olayda iyi veya kötü anlamda bir ilgisi yokki...Tahmin yürütmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama eşimin onları cok sevdiğini bilirim , yiğenlerim ona çok düşkün hatta o halini gördüğünde cok üzüldü, bence annesinin yanında kendini tatmın etmeye calıstı aklıma baska bir şey gelmiyor
Belli ama problemli anne be problemli cocuklar var ortadaAynı ortamda kaynanası cocugun annesi de var boyle bir olay olsa oturup izleyeceklerini nerden bilebilirdi . Çok değişik insanlar kapıdan kovuyo bacadan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?