yigenimi cok özledimmmmmm:((

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kızlar benim yigenim 1.5 yasında ama ona asırı baglıyım .ailemde öyleler ondan öncesi yokmus gibi...

söyle anlatayım, ilk yigenim cok seviyorum onu hani kalpimi ver deseler veririm. o kadarına seviyorum .allahım öyle bir tatlılık yok cennet kokulu resmen.yurt dısındayım 1 gunsuz fotosuz gecmez gönderirler .ama onuuuuuuu o kadar özledim ki .gözümde tütüyor resmen

Yurtdısına gelmeden önce ben arkasından kosardım .temizligi filan benden sorulurduyengeme asla vermezdim sabahın 7 si yngmn evine gider alır gelirdim .sagolsun yengem de bişi demezdi .yigenim erkek onu kılıktan kılıga sokarım cicişler fuul olurdu .

gecenlerde yurumeye basladı. Paytak paytak yuruyor bir görseniz ....
gülüşü ömre bedel...

kısacası kızlar niye böyleyim niye yigenimmmm o kadar agır basıyor .
söyle örnek vereyim:annemi arym 2 dklık 10 dklık yigenime konusması soyle :gıdene gelene baba tet tet uvaaaaa 10 dk böyle ....
kızınca hmn öpmeye kosuyor dudaklarını uzatıyor...

demek istedigim su ...

Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...

Not: görmemişin yiğini olmus demeyin kızarımgecen kardesi oldu ama ilk yigenim farklı yaa .
inşallah anlatabilmişimdir...

eşimde böyleydi ablasının oğluna karşı...
şimdi kendi oğlumuz 8 aylık...
nefret etmiyo yiğeninden ama artık eskisi gibi hiç değil..
sadece kendi çocuğuna odaklanmış durumda..

Ayy ne bileyim hala olmak farklıymıs coook .yarın bebegim olursa ne olur onu merak ettim )

Ben de teyzeyim.
Kardeşimin çocuklarını kendi evladım gibi severdim.
Hatta acaba bundan büyük sevgi var mıdır diye düşünürdüm.
Varmış..
Evlat sevgisi değilmiş o ama iki evladım için ne istiyorsam onlar için de aynısını istiyorum..
Bir damla gözyaşlarına kıyamıyorum..

Ayy ne guzel allah bana da benim gibi olanlarada hayırlısıyla verir inşallah..

bence hiç anormal bi durum değil bende çok seviyorum yiğenimi ama millete rahatsızlık vermeyim diye kendimi dizginliyorum, kendi bebeğin olunca tabii ki onu daha çok seveceksin ilgileneceksin doğal olarak, annesisin yani. Ama bu yiğenini boşlayacağın anlamına gelmiyor, ama şimdiki gibi de olamaz tabii, vaktinin çocuğunu kendi çoğunu alacak normal olarak

çocuğun olunca yeğenine sevgin azalmaz ama ilgin illa ki azalır çünkü evlat bambaşka birşey, dünya üzerindeki hiçbir şey o duyguyu anlatmaya yetmez, yeğenin canın olabilir ama evladın canının ötesi , yok böyle bir duygu tarifsiz ,ancak yaşayınca anlayacaksın

İnsallah öyle olur takıntı mı? Desem asırı sevgimi kendimi dizginleyemiyorum ...eskıden annmlere gittigimde uyuyor mesela yigenim aşırı uykucu. Hep uyur bende gelmişim grmk istyrm uyndrrm .uyanıp aglıyınca pişman olurum ...
İnşallah kendimi dizginleyebilirim...

İnsallah yasarım o duyguları canımm. Esimin telimde toplasan 20 fotosu var yigenimin 200 gecen kıskandıgını söyledi esim. Ne yapabilirim ki elimde degil..

Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Bu son cümleniz ne demek.Yeğeninizi sözümona bu kadar çok seviyorsanız sevgim nefrete mi dönüşür bilemiyorum ne demek.

Görümcemde oğlumu çok severdi kendi çocuğu olduğunda ister istemez ilgisi azaldı. .
yiğeniniz elbette seveceksiniz ama kendi çocuğunuz olduğunda ona karşı beslediğiniz sevginin kat kat fazlasını kendi evladınıza vereceksiniz.

Yeğeniniz nasıl peki oda size düşkün mü,eğer oda size düşkün ise eğer sizin çocuğunuz olursa çocuğunuzu kıskanabilir,halam artık beni sevmiyor diye,eğer çocuk düşünüyorsanız hem yeğeninizi hem de kendinizi bu düşünceye alıştırmanız gerek.

Dünya üstünde hiç bir çocuğu kendi çocuğun gibi sevemezsin.
Ona bakan gözlerle başka hiç bir çocuğa bakamazsın. Bu bahsettiğin yeğenin dahi olsa..

"bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum..."
şu cümle de yeni dikkatimi çekti valla.
diyecek bir şey bulamadım. abartının ancak bu kadarı. hiç ortasını bulamıyor musunuz? öncesinde aşırı sevgi, sonrasında nefret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…