- 14 Ağustos 2014
- 392
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Yaaa hani birini seversin canını vrck kdr ılerleyen zmnda o sevgi nefrete dönüşür onu kasdettim ..."bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum..."
şu cümle de yeni dikkatimi çekti valla.
diyecek bir şey bulamadım. abartının ancak bu kadarı. hiç ortasını bulamıyor musunuz? öncesinde aşırı sevgi, sonrasında nefret.
Ahahaha ilk göz agrımız yani ister istemez o sendromlara girıyoruz....Yegen sevgisini abartmis turk kizi sendromuna yakalanmissiniz. Kendi cocugunuz olunca geciyor.
Yaaa hani birini seversin canını vrck kdr ılerleyen zmnda o sevgi nefrete dönüşür onu kasdettim ...
Yaaa insan oglu canım ister istemez ... ilerisi icn dedimSimdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Bu son cümleniz ne demek.Yeğeninizi sözümona bu kadar çok seviyorsanız sevgim nefrete mi dönüşür bilemiyorum ne demek.
Yani bu da dogru canım allah boyle bişeyi yasatmaz umarım ....ne alaka o aşk ilişkileri için geçerlidir ya da arkadaşlık için.sizin bahsettiğiniz kişi yeğeniniz.neden nefrete dönüşsün en fazla çocuğunuzdan daha az seversiniz o kadar.
Yok emine ben yurtdısındayım 5 ayım kaldı turkıyeye dönmeme..temellimi gittiler orada yasamayacaklrmi artik
zamanla nefrete dönüşmesi için sana ciddi bir zarar vermesi lazım canını verecek kadar severken.Yaaa hani birini seversin canını vrck kdr ılerleyen zmnda o sevgi nefrete dönüşür onu kasdettim ...
Evet canım düskün malesef karsılıklı ask yasıyoruz platonik degilYeğeniniz nasıl peki oda size düşkün mü,eğer oda size düşkün ise eğer sizin çocuğunuz olursa çocuğunuzu kıskanabilir,halam artık beni sevmiyor diye,eğer çocuk düşünüyorsanız hem yeğeninizi hem de kendinizi bu düşünceye alıştırmanız gerek.
inşallah hamile kalırsın bir evladın olur arkadaşım yiğenine sevgin azalmaz ama tapınmazsın ve bu daha iyi olur bence..ha bir de ben evladımı sabahın köründe ben uyurken evimden alınmasına acayip kıl olurdum yenge kurtulmuş olur birazKızlar benim yigenim 1.5 yasında ama ona asırı baglıyım .ailemde öyleler ondan öncesi yokmus gibi...
söyle anlatayım, ilk yigenim cok seviyorum onu hani kalpimi ver deseler veririm. o kadarına seviyorum .allahım öyle bir tatlılık yok cennet kokulu resmen.yurt dısındayım 1 gunsuz fotosuz gecmez gönderirler .ama onuuuuuuu o kadar özledim ki .gözümde tütüyor resmen
Yurtdısına gelmeden önce ben arkasından kosardım .temizligi filan benden sorulurduyengeme asla vermezdim sabahın 7 si yngmn evine gider alır gelirdim . sagolsun yengem de bişi demezdi .yigenim erkek onu kılıktan kılıga sokarım cicişler fuul olurdu .
gecenlerde yurumeye basladı. Paytak paytak yuruyor bir görseniz ....
gülüşü ömre bedel...
kısacası kızlar niye böyleyim niye yigenimmmm o kadar agır basıyor .
söyle örnek vereyim:annemi arym 2 dklık 10 dklık yigenime konusması soyle :gıdene gelene baba tet tet uvaaaaa 10 dk böyle ....
kızınca hmn öpmeye kosuyor dudaklarını uzatıyor...
demek istedigim su ...
Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Not: görmemişin yiğini olmus demeyin kızarımgecen kardesi oldu ama ilk yigenim farklı yaa .
inşallah anlatabilmişimdir...
Simdiki zamanı kasdetmedim canım gelecekte böyle birsey olmaz inşallah bu kelimeyi kullanma sebebim ben yigenimi hergun arar tele cagrrm tutuyor knsyr agggg vaggg baba filan komsumuz ordan atlatı.zamanla nefrete dönüşmesi için sana ciddi bir zarar vermesi lazım canını verecek kadar severken.
parmak kadar çocuk ne yapacak ki nefrete dönüşsün. bence çok saçma.
diyecek bir şey bulamadım. hasta ruhlu bir insanmış bunu diyen.Simdiki zamanı kasdetmedim canım gelecekte böyle birsey olmaz inşallah bu kelimeyi kullanma sebebim ben yigenimi hergun arar tele cagrrm tutuyor knsyr agggg vaggg baba filan komsumuz ordan atlatı.
X bu kadar seviyon yıgenini ilerde nefrete dönüsmesinn dediler ....
Niye kızayım canım anlıyordu bizim halimizden yengem dokundurtmuyorum yengeme yigenimi bakımı herseyi ben ypyrdm o da butun gun ytyrdu ....inşallah hamile kalırsın bir evladın olur arkadaşım yiğenine sevgin azalmaz ama tapınmazsın ve bu daha iyi olur bence..ha bir de ben evladımı sabahın köründe ben uyurken evimden alınmasına acayip kıl olurdum yenge kurtulmuş olur birazkızma valla samimiyetle yaptım yorumumu
Aynndiyecek bir şey bulamadım. hasta ruhlu bir insanmış bunu diyen.
Masallah canım allah bagıslasın yigenlerini .aynn bnm 2 tane var ama ilki coook farklı..ilkler çok başka oluyor, benim de bir sürü var yeğenim ama ilki çoook farklı.
aynen, Rabbim yokluklarini acilarini vermesinDünya üstünde hiç bir çocuğu kendi çocuğun gibi sevemezsin.
Ona bakan gözlerle başka hiç bir çocuğa bakamazsın. Bu bahsettiğin yeğenin dahi olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?