yigenimi cok özledimmmmmm:((

Yaaa hani birini seversin canını vrck kdr ılerleyen zmnda o sevgi nefrete dönüşür onu kasdettim ...

Yaaa hani birini seversin canını vrck kdr ılerleyen zmnda o sevgi nefrete dönüşür onu kasdettim ...

ne alaka o aşk ilişkileri için geçerlidir ya da arkadaşlık için.sizin bahsettiğiniz kişi yeğeniniz.neden nefrete dönüşsün en fazla çocuğunuzdan daha az seversiniz o kadar.

Yaaa insan oglu canım ister istemez ... ilerisi icn dedim

ne alaka o aşk ilişkileri için geçerlidir ya da arkadaşlık için.sizin bahsettiğiniz kişi yeğeniniz.neden nefrete dönüşsün en fazla çocuğunuzdan daha az seversiniz o kadar.
Yani bu da dogru canım allah boyle bişeyi yasatmaz umarım ....

Evet canım düskün malesef karsılıklı ask yasıyoruz platonik degil

inşallah hamile kalırsın bir evladın olur arkadaşım yiğenine sevgin azalmaz ama tapınmazsın ve bu daha iyi olur bence..ha bir de ben evladımı sabahın köründe ben uyurken evimden alınmasına acayip kıl olurdum yenge kurtulmuş olur biraz kızma valla samimiyetle yaptım yorumumu

zamanla nefrete dönüşmesi için sana ciddi bir zarar vermesi lazım canını verecek kadar severken.
parmak kadar çocuk ne yapacak ki nefrete dönüşsün. bence çok saçma.
Simdiki zamanı kasdetmedim canım gelecekte böyle birsey olmaz inşallah bu kelimeyi kullanma sebebim ben yigenimi hergun arar tele cagrrm tutuyor knsyr agggg vaggg baba filan komsumuz ordan atlatı.
X bu kadar seviyon yıgenini ilerde nefrete dönüsmesinn dediler ....

diyecek bir şey bulamadım. hasta ruhlu bir insanmış bunu diyen.

Niye kızayım canım anlıyordu bizim halimizden yengem dokundurtmuyorum yengeme yigenimi bakımı herseyi ben ypyrdm o da butun gun ytyrdu ....

3 yeğenim var çok severim onlar ilk göz ağrımız ama oğlumun yeri başka oğlum olunca onları yine aynı sevdim onların yeri ayrı

benim oglum ilk torun o yuzden aslinda keske oncede teyze hala olsaydim diyorum...ilk onu tatmak icin..cunku bundan sonra bir yegen evladimin sevgisinden daha az olur tabii...ama oglumu sorarsan teyzesinin hastasi..teyzeside ona hasta mesela...durumdan gayet memnunlar..ilerde cocugu olursa bacimin tavrini bilemem ama ilk torun olmanin verdigi bir ozellik tabiiki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…