yigenimi cok özledimmmmmm:((

evladın olunca yeniden görüşelim dermişim
tabiki yigende sevilir ama evladın herzaman daha önde
bu demek degilki yigenden nefret ediyorsun
ikiisininde yeri ayrı

Bende abimn kizina deli olurumm elimde buyudu evladim olunca biraz daha agir basti ama halada onu cok seviyorum bekarligimda beraber buyuduk onunla kurban olsun. Halasi amaevladin daha agir basiyo cnm onun sevgisi farkli oluyo

Canim ya ben seni cok iyi anliyorum. Yegen sevgisi yaslularin torun sevgisi gibi birsey. Benim 20 tane yegenim var inanir misiniz? Hatta bi kac tanesi benden buyuk. Ama ben uzun yillar hep ablamla yasadigim icin onun cocuklarina karsi hissettigim o buyuk sevgiyi digerlerine karsi hissetmexim. Elbette hepsini seviyorum ama onlar baska. Dogduklari andan itibaren yanlarindaydim elimde buyuduler. Hastalaninca kac gece uykusuz kaldim bende bilmiyorum. Sunnet olduklarinda onlar agliyo diye bende helak olmustum aglamaktan. Ablamda bana gulmustu deli bu kiz diye. Simdi birisi 11 digeri 9 yasinda. Ama diyorumki simdi cocuk olsalar, of bile demeden tekrar buyuturdum. Bende uzaktayim yegenlerimden ve gercekten cok zor bi durum. Umarim evlat sevgisini de tadariz birgun.

Yegeniniz tam sevilme yasinda
Onun her hareketi size mucize gelir
Sevgi tabiki azalmaz
Ama ayirdiginiz zaman azalir ve bunu farketmezainiz bile

Benim bir sürü yegenim var. Hepsine canimi veririm. O derece seviyorum. Hepsi burnumda tutuyor. Hepsini yanima verseler dünyalar benim olur. Çünkü yegen vok farklı. Senin kanindan canindan. Tabi insan da evladini daha fazla sever. Mesela yengemin ogluna karsi sevgisi benden kat be kat fazladır. O yüzden anne ayri bir sey.
Siz yine yegeninizi seveceksiniz ama çocuğunuzu ayri bi seveceksiniz bence..

Yeğenini sevmen normal normal olmasını da çocuğum olunca sevgim nefrete mi döner lafı ney birşey anlamadım
Mesela benim bir oğlum var birde yeğenim yeğenimi çok severim sevmesine de kimseye ama kimseye olan sevgim oğluma,
sevgimle bir olamaz dünya bir yana o bir yana ,
şimdi bu konuda dert nerede onu anlamadım

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum..

şaka şaka..

bi an oky'e özendim..

çok havalı iş şu konu taşımak yahu..

çok iyi anlıyorum ben seni.teyzemin oğlu vardı ben liseyi bitirince doğum yaptı evimiz yakında sabah ev işi yapar sonra ona giderdim kucağımdan indirmezdim.ben ufak tafeğim bana sarılır minicik ablam derdi.Allahım bi çocuk daha tatlı olamazdı.annesi yap derdi yapmazdı birkibirki bi bak şuna derdi.kocamla görücü usulü evlendim.ilk eve geldikleri gün holde o kadar çok ağladı ki.hiç kimse yanına alamadı.ben çağırdım yanımıza gel paşam dedim hıçkıra hıçkıra geldi kucağıma oturdu.ablam bir yana dünya bir yana derdi.eniştesine yani kocama çok uzun süre küstü onunla hiç konuşmadı arabasına binmedi.ben anneme gittiğimde kocam yokken gelir benimle sarılır özlem giderir giderdi.hatta kocam varsa girmez beni kapıya çağırırdı.sonra ne mi oldum ben anne oldum ona da dayılık statüsünü verdik erkek kardeşim yok boştaydı o kontenjan.şimdi kocamla bir iki cümle konuşuyor ben rica ettiğim zaman arabaya biniyor.ama hala eniştesi onun en büyük düşmanı.
ayyy ne kadar dertliymişim konu sahibi kusura bakma.unutmadan kızım bi yana mavişim bi yana hala akan sular durur Muhammed dendiği zaman bana

Bende yiğenlerimi çok severim kendi oğlumu parka götürsem aaklım onlarda kalır onlaarda olsaydı die ama her hala her teyze aynı olmuyor benim için sevgileri çok yakın canlarım benimmmm

canım benim erkek kardeşim 8 yaş küçük benden..şu an 37 yaşımdayım oda 29 ama aynı sevgileri evladımla..kesinlikle aynı..

Bende yiğenlerimi çok severim kendi oğlumu parka götürsem aaklım onlarda kalır onlaarda olsaydı die ama her hala her teyze aynı olmuyor benim için sevgileri çok yakın canlarım benimmmm
Aynen bende dusunuyorum her hala , teyze bizim gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…