- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi Nickimnick
-
amin hayatın en güzel tadı..aynen, Rabbim yokluklarini acilarini vermesinisteyen herkese tattirsin.
cok bisey kalmamis allah kavustursunYok emine ben yurtdısındayım 5 ayım kaldı turkıyeye dönmeme..
Kızlar benim yigenim 1.5 yasında ama ona asırı baglıyım .ailemde öyleler ondan öncesi yokmus gibi...
söyle anlatayım, ilk yigenim cok seviyorum onu hani kalpimi ver deseler veririm. o kadarına seviyorum .allahım öyle bir tatlılık yok cennet kokulu resmen.yurt dısındayım 1 gunsuz fotosuz gecmez gönderirler .ama onuuuuuuu o kadar özledim ki .gözümde tütüyor resmen
Yurtdısına gelmeden önce ben arkasından kosardım .temizligi filan benden sorulurduyengeme asla vermezdim sabahın 7 si yngmn evine gider alır gelirdim . sagolsun yengem de bişi demezdi .yigenim erkek onu kılıktan kılıga sokarım cicişler fuul olurdu .
gecenlerde yurumeye basladı. Paytak paytak yuruyor bir görseniz ....
gülüşü ömre bedel...
kısacası kızlar niye böyleyim niye yigenimmmm o kadar agır basıyor .
söyle örnek vereyim:annemi arym 2 dklık 10 dklık yigenime konusması soyle :gıdene gelene baba tet tet uvaaaaa 10 dk böyle ....
kızınca hmn öpmeye kosuyor dudaklarını uzatıyor...
demek istedigim su ...
Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Not: görmemişin yiğini olmus demeyin kızarımgecen kardesi oldu ama ilk yigenim farklı yaa .
inşallah anlatabilmişimdir...
canım benim erkek kardeşim 8 yaş küçük benden..şu an 37 yaşımdayım oda 29 ama aynı sevgileri evladımla..kesinlikle aynı..Kızlar benim yigenim 1.5 yasında ama ona asırı baglıyım .ailemde öyleler ondan öncesi yokmus gibi...
söyle anlatayım, ilk yigenim cok seviyorum onu hani kalpimi ver deseler veririm. o kadarına seviyorum .allahım öyle bir tatlılık yok cennet kokulu resmen.yurt dısındayım 1 gunsuz fotosuz gecmez gönderirler .ama onuuuuuuu o kadar özledim ki .gözümde tütüyor resmen
Yurtdısına gelmeden önce ben arkasından kosardım .temizligi filan benden sorulurduyengeme asla vermezdim sabahın 7 si yngmn evine gider alır gelirdim . sagolsun yengem de bişi demezdi .yigenim erkek onu kılıktan kılıga sokarım cicişler fuul olurdu .
gecenlerde yurumeye basladı. Paytak paytak yuruyor bir görseniz ....
gülüşü ömre bedel...
kısacası kızlar niye böyleyim niye yigenimmmm o kadar agır basıyor .
söyle örnek vereyim:annemi arym 2 dklık 10 dklık yigenime konusması soyle :gıdene gelene baba tet tet uvaaaaa 10 dk böyle ....
kızınca hmn öpmeye kosuyor dudaklarını uzatıyor...
demek istedigim su ...
Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Not: görmemişin yiğini olmus demeyin kızarımgecen kardesi oldu ama ilk yigenim farklı yaa .
inşallah anlatabilmişimdir...
Kac yasındasın yigen sevilmez mi ya canımı veririm ona o kadar....Benim yeğenim yok ama halamlar da beni çok severdi küçükken.
Ne güzel anlatmışsın :)
Aynen bende öyleyim ...Kendi çocuğum doğana kadar yeğenlerime tapardım .Bu kadar diyorum .
Masallah canımcanım benim erkek kardeşim 8 yaş küçük benden..şu an 37 yaşımdayım oda 29 ama aynı sevgileri evladımla..kesinlikle aynı..
Aynen bende dusunuyorum her hala , teyze bizim gibi mi?Bende yiğenlerimi çok severim kendi oğlumu parka götürsem aaklım onlarda kalır onlaarda olsaydı die ama her hala her teyze aynı olmuyor benim için sevgileri çok yakın canlarım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?