• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiğenimin kafasını beşiğe çarptırdım

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar ben 4 aylık yiğenimin kafasını severken beşiğe çarptırdım,ağlamadı hatta gülüodu ama bi 5 dk sonra falan biraz kustu.halbuki sertte çarpmamıştı.şimdi çok huzursuzum,ablama desem beni yolar.bişeyi yoksa da burnumdan getirir.napsam ki:(

kızlar ben 4 aylık yiğenimin kafasını severken beşiğe çarptırdım,ağlamadı hatta gülüodu ama bi 5 dk sonra falan biraz kustu.halbuki sertte çarpmamıştı.şimdi çok huzursuzum,ablama desem beni yolar.bişeyi yoksa da burnumdan getirir.napsam ki:(

Allah korusun sonradan birşeyi çıkarsa mecbur söylemek zorunda kalacaksın işte o zaman yolmaktan beter edebilir bence ablanıza söyleyin hemen.

Son düzenleme:
ya sen söylemediğin için çocuğa birşey oluyorsa şu anda!

çocuk gibi davranma git ablana söyle doktora götürün hemen!!!!

Bende küçük kardeşimi düşürmüştüm eskiden kafasını yere vurmuştu Allahtan bişi olmadı ama çektiğim krku bana yetmişti
Ablanıza söyleyin muhakkak Tedbir almakta yarar var

şimdiden geçmiş olsun bence zaman kaybetmeyin doktora götürün sonra neden daha önce gitmedik diye pişman olmayın.. :2:

ablana söylemen gerekir.çocuğun gözlerini kontrol et.başında şişlik olup olmadığına,şişlik varsa nasıl bi sertlik olduğuna bak.eğerki bi sorun hissedersen (kiiiiiiii inş yoktur bişey) hemen çocuğu alıp hastaneye götür.benim çocuğumda kanepeden düşmüştü bebekken.yatarken üstümüzden nasıl tırmandıda düştü bilmiyorum.sabah uyandığımızda yerde aguu diyodu:)emeklemiyodu bile.nasıl olduda düştü halen bilmiyoruz.ikimizin arasında yatıyo normalde.halen şaşkınım:44::44::44:

Allah korusun insallah birsey yoktur,küçücük daha.. bi kontrol et kafasında sislik var mı,gözleri normal mi? bir de arkadasımızın dediği gibi fıskırarak mı kustu?

Geçmiş olsun canım..Küçük bebekler sık kusar normaldir..

Ağlamadı demişsin, demekki canı yanmamış.

Büyük olasılık bişiy yoktur..

Ama bu birazda hangi bölgeyi çarptırdığınla alakalı olabilir..

Umarım tepede ki yumuşak bölgeyi çarptırmamışsındır..

Sen yinede ablana söyle ne olur ne olmaz Allah korusun..

muhtemelen ciddi bir sey yoktur
ama sen gene de ablana söyle
en kötü 5 dk bagırır cagırır gecer
basit bir carpma dahi olsa kustuguna göre en az 1 saat uyutmaman lazım
gecenlerde benim 2 yasındaki yegenim gözümüzün önünde düstü kafa üstü
agladı da kustu da
1,5 saat hic uyutmadık
sonra sabaha kadar nöbet tuttu abim basında
ne olur ne olmaz
ablanıza söyleyin o da önlemini alsın

varsın yolsun yeğeninize birşey olmasın da...söyleyin. ciddi bir şeyi yok muhtemelen ama 4 aylık minicik bebek bu. sonra vicdan azabı çekersiniz ömür boyu.

kardesim belki tecrubesizsin bu konularda tamam ama buraya konu acmak mi daha mantikli yoksa ablana durumu haberdar etmek mi?
ne olursa olsun sakin saklama soyle hatta simdi ara.

Abimin de kafasına televizyon düşürmüştü küçükken komşunun kızı.Kafası şişmişti birşey olmamıştı Allahtan.
Umarım birşeyi yoktur.Bebeklerin başı çok hassas oluyor.Özellikle bıngıldak dedikleri bölge.Dikkatli olun.

bence söyleyin hemen..
belkı bı doktora felan götürürüsünüz
allah korusun bısey olursa omur boyu vıcdan azabı cekrısınız

bişey olmaz fılan gıbı dusunmeyın, benım arkadasım kucukken kanepeden dusmus.. kolu sakat su anda:58:
annesıde bısey olmaz dıye dusunmus ama sımdı hep soyler benım yuzumden dıye:59:

başa darbe aldıktan sonra kusmak iç kanama olduğunda görülür.

umarım bişeyi yoktur ama hastaneye götürmelisiniz en acilinden:20:

Allah muhafaza etsin İleride kendi saçınızı yolmaktansa bırakın ablanız söylensin yapsın.. Lütfen ihmal etmeyin..

Beyin, hiç hiç ihmale gelmez ki.

Bende sırf bu yüzden başkalarının çocuğunu sevmekten,kucağıma almaktan falan korkuyorum...

Allah korusun birşey olsa kabak bize patlar...Vicdan azabıda cabası...

Ablanızın bağırmasını boşverin; uygun bir dille söyleyin ve bebeği kontrole götürün.

Sonrasında ciddi birşey olsa kendinizi nasıl affedeceksiniz?!

Back
X