Yıılaaannn!!! :)

Biraz konu dışı olacak ama öncelikle, sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah yavrunuzu, korku var mı doğum korkusu:)

Çok teşekkür ederim canım ❤️
Korku yok,normal doğumdan korkuyordum aslında. Ama ani bir gelişme ile sezeryana alınıcam yarın.. dönmemiş suyu da azalmış,sezeryanda birşey hissetmeyeceğim için korku yok :)
Ama heyecan var :))

Alacak kişiler eşimin çevresi var elemanları olur,eşimin ortağı olur. Onlar var yani.
Ben algılayamadım o an,yorgunluktan olsa gerek veya can kulağı ile dinlemediğimden. Akşam saatler sonra anladım olayı :))
O zaman da söyledim sana birini ayarladık eşim yanımda olsun istiyorum en güzel anımız sonuçta diye :)
Peki sorun yok dedi.
Çok tuhaf bunu düşünemeyecek bir kadın değil bu kadar ince hesaplar yapan sinsi insanlardan tiksiniyorum. Ne işi var doğumda akşam da gelirdin yani. O zaman da alırdı eşim zaten yetişemeyecek doğuma. Bide kendisi de söylüyor yetişemeyebilirim diye :) yani bile bile ısrarla “kardeşim de gelir alır” diyip durdu.
Çok çirkin hareketler yazık.

Böyle insanlar kendisini çok akıllı sanan tipler ama istediği olmucak :))
Bu tarz şeylere kafanızı takmayın bebişinize kavuşacaksınız onu düşünün en mutlu gününüz bu sizin, eşiniz bebişiniz ve siz gerisi boş :anne:

Çok teşekkür ederim canım ❤️
Korku yok,normal doğumdan korkuyordum aslında. Ama ani bir gelişme ile sezeryana alınıcam yarın.. dönmemiş suyu da azalmış,sezeryanda birşey hissetmeyeceğim için korku yok :)
Ama heyecan var :))
Ben bile heycanladım ya:) ben kendimi bildim bileli doğumdan korkuyorum, ebelik okuyorum ve hala doğumlardan korkuyorum :) doğumdan sonra sormak istediğiniz şeyler olurda yardımcı olurum, sezeryan sonrası çok önemli kendinize çok dikkat etmeniz lazım, hiç stres yapmayın bugününüzün tadını çıkarın ayy çok heyecanlı:) hayırlı doğumlar duacınızım:nazar::KK200::emir_bebek:

Böyle insanlar kendisini çok akıllı sanan tipler ama istediği olmucak :))
Bu tarz şeylere kafanızı takmayın bebişinize kavuşacaksınız onu düşünün en mutlu gününüz bu sizin, eşiniz bebişiniz ve siz gerisi boş :anne:

Aynen öyle,o anımızın tadını çıkarıcam inşallah ❤️

Ne güzel ablaymış o..
ben her zaman abla gözüyle yaklaşmaya çalışmıştım ama son zamanlarda inanılmaz haddini aşmaya ve saçmalamaya başladı. Resmen kardeşini bebeğinden kıskanıyor. Yada benden. İğrenç hesaplar bunlar.
Eşim gitmiyor tabi ki,gitmezdi de zaten. Benim sinir olduğum konu böyle bir günde,doğum saatlerime yakın kalkıp beni alsın diye diretmesi.
Kendisi ben taksiyle gelirim demesi gerekir asıl. Biz ısrar etsek bile. Çok çirkin bir insanmış artık bunu anladım ve Allaha havale ediyorum.

Çok büyük saçmalamış gerçekten , böyle önemli bir günde madem illa gelecek kendi imkanlarıyla gelsin yahu ,ne demek benim kocamı doğum yapacağım gün kendine şöför etmek, birde olayları kendi yönetiyor yok sen şu saatte gidersin yok ben bu saatte gelirim :)) nasıl gelirsen gel beni rahat bırak deseydin, senin bu kadar özel günününde başrol gibi davranmasın ,gölge etmesin başka şeye gerek yok ...:bicak:

Ben bile heycanladım ya:) ben kendimi bildim bileli doğumdan korkuyorum, ebelik okuyorum ve hala doğumlardan korkuyorum :) doğumdan sonra sormak istediğiniz şeyler olurda yardımcı olurum, sezeryan sonrası çok önemli kendinize çok dikkat etmeniz lazım, hiç stres yapmayın bugününüzün tadını çıkarın ayy çok heyecanlı:) hayırlı doğumlar duacınızım:nazar::KK200::emir_bebek:

❤️❤️ çok teşekkür ederim canımm.
Olur sorarım tabi :) çok güzel bir bölüm.. Bende ilk zamanlar korkuyordum ama zamanla geçti korkum:) hatta normal doğuma bile hazırladım son zamanlar kendimi ama dönmeyince mecbur sezeryan olucam :)
Merak ettiklerimi sorarım özelden muhakkak ❤️

Çok büyük saçmalamış gerçekten , böyle önemli bir günde madem illa gelecek kendi imkanlarıyla gelsin yahu ,ne demek benim kocamı doğum yapacağım gün kendine şöför etmek, birde olayları kendi yönetiyor yok sen şu saatte gidersin yok ben bu saatte gelirim :)) nasıl gelirsen gel beni rahat bırak deseydin, senin bu kadar özel günününde başrol gibi davranmasın ,gölge etmesin başka şeye gerek yok ...:bicak:

Evet tam da bu sorun olan :) benim hatta eşimle bizim en özel günümüzde başröl olmaya çabalaması :) yani yarışa girmesi.
Akşam da gelebilirdin illa benim hastanede doğum saatini beklediğim zamanda bile olsa,o gergin halimle eşimi yanımda isterim. Ne hakla sen yanımdan alıp seni almasını bekler ve dile getirirsin. Çok tuhaf bir kadın iyi niyetli olmadığını anca anca anlıyorum. Daha doğrusu ben konduramıyorum insanlara bu kadar sinsilik,yakıştırmıyorum o yüzden gözümü kapattım sanırım.
Son zamanlarda yaptıkları iyice haddini aştı.

Ben sizin o bahsettiğiniz ince ince mesajları ya da laf sokmaları pek göremedim bu konuşmada ama tabi sizin yasanmisliklarinizi bilmiyorum. Senin ilk doğumun ve onun yaşı da biraz varsa onun için tabi ki bu biraz daha sıradan bir durum olabilir, kısa bir süre eşin olmadan kalabileceğini düşünmüş olabilir bilemiyorum ya ben açıkçası bu konuşmadan hiç olumsuz birşey çıkaramadım. Zaten gidip gidemeyeceğini esin söyler ablasına. Bu kadnda bu kadar nefret ediyorsanız doğumunuza gelmesine neden rıza gösteriyorsunuz? Birşeyler bulup gelmesine gerek olmadığını söyleyebilirsiniz çünkü doğum sonrası her ikiniz için de sıkıntılı bir durum bu.

Ben sizin o bahsettiğiniz ince ince mesajları ya da laf sokmaları pek göremedim bu konuşmada ama tabi sizin yasanmisliklarinizi bilmiyorum. Senin ilk doğumun ve onun yaşı da biraz varsa onun için tabi ki bu biraz daha sıradan bir durum olabilir, kısa bir süre eşin olmadan kalabileceğini düşünmüş olabilir bilemiyorum ya ben açıkçası bu konuşmadan hiç olumsuz birşey çıkaramadım. Zaten gidip gidemeyeceğini esin söyler ablasına. Bu kadnda bu kadar nefret ediyorsanız doğumunuza gelmesine neden rıza gösteriyorsunuz? Birşeyler bulup gelmesine gerek olmadığını söyleyebilirsiniz çünkü doğum sonrası her ikiniz için de sıkıntılı bir durum bu.

Kendisini tanıdığım için niyetini anlayabiliyorum.
Sen ilk doğumun da 10 uncu doğumun da olsa eşini yanında mı istersin yoksa görümceni alması için göndermek daha mı mantıklı gelir?
Ben bu kadının ne kadar ince detaylara takıldığını ve bunu akıl ettiğini biliyorum.
Yaşı var pek önemsemedi gibi de iyi niyetli düşünemiyorum malesef. Kendisi kızını öne sürüp sözde şakayla karışık “dayımın bebeğini kıskanıyorum dayımla ben evlenecektim” dediği bile oldu kızı 19 yaşında.
Bebeğimin ismini benim beğendiğim isme eşinin “ıyyy o da ne öyle ne biçim isim” dediği oldu.
Evimde ki kedilerimi kızlarla iş yerinde konuşup “o bebeğe nasıl kıyabiliyor” bile dediği oldu.
Hatta ve hatta bebeğim 3 aylık iken “ben senin yerinde olsam aldırırdım ablam,ben iki tane aldırdım” bile dedi..
yani nefret edecek kadan bu kadını önemsemiyorum.
Gelmek istediğinde bana fikrimi sormadı biletini aldı kendisi,belki eşim yanında olsun istedi bu kendi tercihi. Ben onj orda kafama takmam zaten.
Mesele kendisi ön planda olmak istemesi böyle bir günde. Akşam da gelebilirdi doğuma yetişemem dediği için söylüyorum,kadın sinsi ve çirkin planlar peşinde.
Kardeşinin mutlu olmasını bile (benimle)hazmedemiyor. Bu kadar netim yani.

❤️❤️ çok teşekkür ederim canımm.
Olur sorarım tabi :) çok güzel bir bölüm.. Bende ilk zamanlar korkuyordum ama zamanla geçti korkum:) hatta normal doğuma bile hazırladım son zamanlar kendimi ama dönmeyince mecbur sezeryan olucam :)
Merak ettiklerimi sorarım özelden muhakkak ❤️
Gün gelir çocuk doğurursam sezeryanla doğurcam kesin:)) sezeryan sonrası agrılarınız olacaktır, doğumdan sonra enfeksiyon kapmamaya,üşütmemeye cok dikkat edin, Hayırlısıyla haberlerinizi bekliyorum.;)

Gün gelir çocuk doğurursam sezeryanla doğurcam kesin:)) sezeryan sonrası agrılarınız olacaktır, doğumdan sonra enfeksiyon kapmamaya,üşütmemeye cok dikkat edin, Hayırlısıyla haberlerinizi bekliyorum.:KK66:

Evet ağrım olucakmış,sanırım o benim moralimi bozabilir :)
Malt içeceği aldım süt arttırmak için ne olur ne olmaz diye,aç karnına içilmesi gerekiyor diye okumuştum, sezeryan sonrası ertesi gün içmeye başlasam mı?

iyi de valla canım ksuura bakma eşim yanımda ayrılamaz, atla taksiye gel deseydin. niye susuyosun ki?

Captain price haklı bak ben sustum da noldu daha çok tepeme cıktılar cevap verince apışıp kaldılar. Ben de hiç iyiniyetli görmedim görümcenizi. Ilgiyi kendine cekmeye calışan insanlardan nefret ederim böyle ortamlarda ,ilgi odaği sen olmalısın bunu sağla eşine gerekirse baskı kur

taksi mi yok, binsin gelsin.
uçağa binmeyi bilen kadın taksiye binmeyi bilmiyor mu:işsiz:

iyi de valla canım ksuura bakma eşim yanımda ayrılamaz, atla taksiye gel deseydin. niye susuyosun ki?

Söyledim ben onu :halay:
Lakin yorgunluktan geç algıladım,bikaç saat sonra dank ettiğinde arayıp sen böyle böyle dedin düşünemedin galiba ama doğumda eşim yanımda olucak sseni alması için birini ayarladık dedim :rapci:
Piki dedi:halay:

Captain price haklı bak ben sustum da noldu daha çok tepeme cıktılar cevap verince apışıp kaldılar. Ben de hiç iyiniyetli görmedim görümcenizi. Ilgiyi kendine cekmeye calışan insanlardan nefret ederim böyle ortamlarda ,ilgi odaği sen olmalısın bunu sağla eşine gerekirse baskı kur

Bütün ilgi benim üzerimde kuzum :rapci:
Görümceye gol attım ben,seni alması için birini ayarladık sen düşünemedin sanırım ama doğum gününde yanımda olucak kardeşin dedim :KK14:

Evet ağrım olucakmış,sanırım o benim moralimi bozabilir :)
Malt içeceği aldım süt arttırmak için ne olur ne olmaz diye,aç karnına içilmesi gerekiyor diye okumuştum, sezeryan sonrası ertesi gün içmeye başlasam mı?
Hemen baslamayın derim ama doktorunuzla sorun yine de, bir de AC karnına içilmesi gereken şeyler hakkında bilgi vereyim; AC karnına diyince insanlar sabah kalkar kalmaz ya da kahvaltıdan önce sanıyorlar ve ilaç olsun ya da başka bir şey olsun kahvaltıdan hemen önce kullanıyorlar,ardından hemen yemek yeniliyor. Özellikle yemek yedikten 2 saat sonrasını AC olarak kabul ediyoruz, ve bu arada AC karnına herhangi bir şey kullandığınuz zaman en az yarım saat hiç bir şey yiyip içmeyin, çünkü AC karnına kullanılması gereken şeylerin hemen ardından biseyler yenilip içilirse tepkime gerceklesebilir zehirleyebilir ya da bütün etkiyi yok edebilir, sezeryan sonrası bu duruma dikkat edin

Şöyle düşünün elimizi kestiğimiz zaman bile canımız yanıyor, bıçağın değdiği her yerin acısı olur, narkozun etkisi geçtikçe sezeryan yeriniz ağrımaya başlayacaktır sızlayacaktır, enfeksiyon kaptırmamaya çok dikkat edin, corapsız gezmeyin , süt için şekerli su içiyorlar genellikle, annemdende biliyorum sütü hep şekerli su sayesinde artıyordu, bildiğim kadarıyla malt içeçeğide şekerli , arpa şekeri birde çocuk mamalarında da kullanılıyor.

Back
X