Ben sizin o bahsettiğiniz ince ince mesajları ya da laf sokmaları pek göremedim bu konuşmada ama tabi sizin yasanmisliklarinizi bilmiyorum. Senin ilk doğumun ve onun yaşı da biraz varsa onun için tabi ki bu biraz daha sıradan bir durum olabilir, kısa bir süre eşin olmadan kalabileceğini düşünmüş olabilir bilemiyorum ya ben açıkçası bu konuşmadan hiç olumsuz birşey çıkaramadım. Zaten gidip gidemeyeceğini esin söyler ablasına. Bu kadnda bu kadar nefret ediyorsanız doğumunuza gelmesine neden rıza gösteriyorsunuz? Birşeyler bulup gelmesine gerek olmadığını söyleyebilirsiniz çünkü doğum sonrası her ikiniz için de sıkıntılı bir durum bu.
Kendisini tanıdığım için niyetini anlayabiliyorum.
Sen ilk doğumun da 10 uncu doğumun da olsa eşini yanında mı istersin yoksa görümceni alması için göndermek daha mı mantıklı gelir?
Ben bu kadının ne kadar ince detaylara takıldığını ve bunu akıl ettiğini biliyorum.
Yaşı var pek önemsemedi gibi de iyi niyetli düşünemiyorum malesef. Kendisi kızını öne sürüp sözde şakayla karışık “dayımın bebeğini kıskanıyorum dayımla ben evlenecektim” dediği bile oldu kızı 19 yaşında.
Bebeğimin ismini benim beğendiğim isme eşinin “ıyyy o da ne öyle ne biçim isim” dediği oldu.
Evimde ki kedilerimi kızlarla iş yerinde konuşup “o bebeğe nasıl kıyabiliyor” bile dediği oldu.
Hatta ve hatta bebeğim 3 aylık iken “ben senin yerinde olsam aldırırdım ablam,ben iki tane aldırdım” bile dedi..
yani nefret edecek kadan bu kadını önemsemiyorum.
Gelmek istediğinde bana fikrimi sormadı biletini aldı kendisi,belki eşim yanında olsun istedi bu kendi tercihi. Ben onj orda kafama takmam zaten.
Mesele kendisi ön planda olmak istemesi böyle bir günde. Akşam da gelebilirdi doğuma yetişemem dediği için söylüyorum,kadın sinsi ve çirkin planlar peşinde.
Kardeşinin mutlu olmasını bile (benimle)hazmedemiyor. Bu kadar netim yani.