yıkanabilir bebek bezi hakkında

talebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
152
9
48
İstanbul
hayırlı günler hanımlar

oğlum 5 aylık yıkanabilir bebek bezlerini daha doğmadan araştırmıştım daha doğrusu ben eski usül pamuklu bez kullanmayı göze almışken karşılaşmıştım yıkanabilir bebek bezi ile ama eşimi ikna edememiştim eşim biraz titizdir çok zorlanırsın sürekli dikkat etmek lazım yoksa her yer çiş olur diye kabul etmemişti nihayet ikna oldu size sorum aranızda kendi yada akrabası tanıdığı vs. kullanan varmı? menmunmusunuz? tavsiyesi edebileceğiniz marka yada model varmı baya araştırdım kafam allak pullak oldu türkiyede sadece babyneo bu marka varmış sanırım ama netten alma imkanım yok nerden alabilirim? bilen varmı acaba tanıdıklarıma sordum ama bir sonuca ulaşamadım.

cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kumascılarda bulabılırsın pamuklu yumuşak dokulu Beyaz annem kullanırdı kardesıme ama bence kendını ezıyet prımanın coton care bebek bezlerı harıka ben oğluma ondan kullandım

Kumascılarda bulabılırsın pamuklu yumuşak dokulu Beyaz annem kullanırdı kardesıme ama bence kendını ezıyet prımanın coton care bebek bezlerı harıka ben oğluma ondan kullandım

evet pamuklu bezi bulabilirimde canım benim kastettiğim yeni nesil yıkanabilir bebek beziydi kilot gibi dışı muşamba googleye yıkanabilir bebek bezi yazarsan karşına çıkar linkini atacaktım net biraz yavaş linkini kopyalayamadım

yıkanabilir bebek bezi kullanmak isteme sebebin neki canım.yıkamak zor olur gerçekten.ben bir kıyafet batınca bile çok zorlanıyorum.çiş olunca yıkıyorum ama afedersin öbürü olursa direk atıyorum.uğraşması zor olur gerçekten

yıkanabilir bebek bezi kullanmak isteme sebebin neki canım.yıkamak zor olur gerçekten.ben bir kıyafet batınca bile çok zorlanıyorum.çiş olunca yıkıyorum ama afedersin öbürü olursa direk atıyorum.uğraşması zor olur gerçekten

burda yazamayacağım sebepler ve kullan at bezlerin nekadar sağlıksız olduğunu az çok biliyoruz oğlum çok huysuz hazır bezden olduğunu anladık canım yavrum için değer şimdiye kadar kullanmadığım için pişmanım yavrum inş. düzelir

buraya bir göz at istersen

http://www.diyetcenter.com/anne-cocuk-sagligi/20287-bebek-bezlerinin-icindekiler.html

Son düzenleme:
konum doğum yapanlar bölümüne taşınmış

bir derdim vara açmamın nedeni aktif olması ve gerçekten derdim olması nedeniydi oğlum hasta ve çare arıyorum benzer konularda açılıyor zaten onun için buraya taşınmasına pek anlam veremedim

burda yazamayacağım sebepler ve kullan at bezlerin nekadar sağlıksız olduğunu az çok biliyoruz oğlum çok huysuz hazır bezden olduğunu anladık canım yavrum için değer şimdiye kadar kullanmadığım için pişmanım yavrum inş. düzelir

buraya bir göz at istersen

BEBEK BEZLERİNİN İÇİNDEKİLER

okuyunca etkilendim gerçekten.of ben tembelmiyim yoksa.yıkanabilir bebek bezini kullanamam gibi geliyor.
senin derdini de anladım sanırım hemen kötüye yormayın canım inşallah düzelir yavrun.dua edicem

okuyunca etkilendim gerçekten.of ben tembelmiyim yoksa.yıkanabilir bebek bezini kullanamam gibi geliyor.
senin derdini de anladım sanırım hemen kötüye yormayın canım inşallah düzelir yavrun.dua edicem

evinkedisi: Yıkanabilir Bebek Bezi Alırken Nelere Dikkat Edeyim?

Çocuğumla Eğlenirken: Farklı Marka Yıkanabilen Bebek Bezlerinin Kullanım Karşılaştırması
GeCe: Yıkanabilir Bebek Bezi ve Bizim Seçimimiz

teşekkür edrim canım rabbim kalbine göre versin.eski usüle nazaran bunlar daha kullanışlı ama nereden alacağım hiç bilmiyorum eşim ikna olmuşken alabilsem yoksa eski usülde baya zorlanacağım
canım bikacç tane daha okudum ama şunlara birbak istersen kastettiğim bunlardı

Son düzenleme:
hayırlı günler hanımlar

oğlum 5 aylık yıkanabilir bebek bezlerini daha doğmadan araştırmıştım daha doğrusu ben eski usül pamuklu bez kullanmayı göze almışken karşılaşmıştım yıkanabilir bebek bezi ile ama eşimi ikna edememiştim eşim biraz titizdir çok zorlanırsın sürekli dikkat etmek lazım yoksa her yer çiş olur diye kabul etmemişti nihayet ikna oldu size sorum aranızda kendi yada akrabası tanıdığı vs. kullanan varmı? menmunmusunuz? tavsiyesi edebileceğiniz marka yada model varmı baya araştırdım kafam allak pullak oldu türkiyede sadece babyneo bu marka varmış sanırım ama netten alma imkanım yok nerden alabilirim? bilen varmı acaba tanıdıklarıma sordum ama bir sonuca ulaşamadım.

bu bezleri biliyorum ben.bir yakınımızın gelini kullanıyordu geçen yıl.ama onlar yurt dışında yaşıyorlardı.çocuk her türlü bezle alerji olmuş.bir cilt rahatsızlığı varmış çocuğun.yoksa her bebeğin teni biraz hassastır ama onların bebeğinde hastalık derecesindeymiş.gelinlerinin türkçesi çok iyi olmadığı için tam anlatamamıştı çocuktaki hassasiyeti.

o bezleri makineye atıp yıkamayı düşünüyorsanız hazır bez kullanın daha iyi derim ben.deterjanlarda dünya kadar kimyasal içeriyor çünki.eldede imkanı yok lekesini çıkaramassınız..benim gördüğüm bezler resmen faciaydı.orta kısımları tamamen kahverengine dönmüştü artık.ve bezler daha 15 günlük demişti bebeğin annesi.ayda bir 10 tane bez alıyoruz ,o ay kullanıp atıyoruz.yenisini alıyoruz demişlerdi..ama o bezleri gördükten sonra nevrim döndü resmen.ve kadıncağızın elleri mahvolmuş onları temizlemek için..

eğer çok ciddi bir rahatsızlık söz konusu değilse siz bilirsiniz ama hazır bez derim ben..ben oğluma prima kullandım 4 yıl evvel.o zamanlar yeşil paketten başka bi alternatifide yoktu ama gayet iyiydi yani primada...şimdi anvai çeşidi çıktı zaten.hassas ciltli çocuklara,yeni doğanlara vs..vs...

büyük bebek mağazalarında illa vardır aradığınız o bezlerden ama başa nasıl çıkarsınız bilmem.onlar pek emicide değil üstelik..bildiğiniz alıştırma külodu gibi dışı naylon içide polara benzer pamuklu bi kumaşla kaplı..elime alıp bakamadım ama gördüğüm bez öyleydi..bu arada benim gördüklerim amerikadan alınmıştı..heryerde farklı farlımıdır bilmem..çok geçmiş olsun tekrar bebğinize...:nazar:

ben kullanıyorum hepsianneden.comdan aldım fuzzibunz marka ve tebrik ediyorum kararınız için
1- ilk günden beri tek bakıyorum oğluma zor bi konu değil
2- deterjandaki kimyasalları düşünen önce bi bezdekilerini düşünsün ve 24 saat bebeğin o bezin içine hapsolduğunu
3- kesinlikle leke tutmuyor kakalı bezi elinde eldivenle yıka istersen yine de leke kalmıyo

hayırlı günler hanımlar

Merhaba cok alakasiz oldu burda ama yazmam gerek. Oncelikle inceliginiz icin cok tesekkur ederim 50 msj sinirim dolmadigi icin özelden msj atamiyorum, dolduğunda konusmayi cok isterim tesekkur ederim iyi aksamlar :)

Bu bezler bana da mantikli gelmeye basladi.kullananlardan marka tavsyesi alabilir miyim?en kullanisli ve kalitelisi hngi marka szce?

Daha kullanmaya baslamadim ama eve stok yaptim bikac marka. Bambino mio en kalitelisi gibi duruyor. Unnado ve hepsianneden gibi sitelerde oluyo kampanyalari bazen. Bebe marketlerde de baska marka gordum.

Marka yıkanabılır bezler çok Pahalı. Ben ıkı tane aldım hıc memnun kalmadım. Tam temızlenmıyor gıbı geldi. Tavsıye etmem o Yüzden....

Bu bezler bana da mantikli gelmeye basladi.kullananlardan marka tavsyesi alabilir miyim?en kullanisli ve kalitelisi hngi marka szce?

http://www.bambinomio.com/tr/our-products/miosolo-all-in-one
Marka yıkanabılır bezler çok Pahalı. Ben ıkı tane aldım hıc memnun kalmadım. Tam temızlenmıyor gıbı geldi. Tavsıye etmem o Yüzden....
Kakasını akıtıp 60 derece yıkadığınızda leke bile kalmıyor.

Kızlar çok eski bir konu ama yorumları okuyunca merakta kaldım. Var mı hala kullanan? Sonuç paylaşmak isteyen?

Kızlar çok eski bir konu ama yorumları okuyunca merakta kaldım. Var mı hala kullanan? Sonuç paylaşmak isteyen?
Bende birkaç gündür araştırıyorum bir sürü marka araştırdım bir sürü yorum okudum. Iyice kafam karıştı :( birisi bir markayı ove öve bitiremezken öteki hic memnun kalmadığını dile getirmiş. Ayrıca canada üretimi bir marka standart yıkanabilir bir bez üretmiş. Tek beden ayarlanabiliyormus. 0-3 yasa kadar diyodu. Ama onuda kullananlar ilk zamanlar bebekte cok buyuk durduğunu dışardan belli oldugunu yazmışlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir kac paket ultra prima premium care aldım 1-2-3 numara. Birer tane alıp denerim dedim. Ama onunla ilgili de kotu yorumlar okuyunca icime sinmedi. Bu yüzden yıkanabilir bez arayışına girdim. Daha farklı bilgiler edinirsem yazarım.

Back
X