- Konu Sahibi camdankalp2013
-
hepinize tesekkur ederim. arkadaslar aldatildigima emin oldum.kendisiyle konustum yine birkez daha o kadinlik gururumu ayaklar altina alarak onunla yatarak icim kan aglayarak agzindan belki birseyler duyarim umidiyle yattim onunla.arkadasininmis onun ispanyol bir kiz arkadasi varmis esimde arkadasina yardim etmis yazismada.cunku ispanyolca biliyor.buna kim inanir beni o kadar saf bellemis ki. icimden birseyler koptu gitti arkadaslar. ben ben degilim. yarina ne olurum bilmiyorum.hepiniz allaha emanet olun.hakkinizi helal edin.
arkadaslar face hesabini actirmayi basardim. ve gorduklerim karsisinda birkez daha yikildim. degisik degisik birsuru kizi arkadas olarak eklemis. onlara yorumlar yazmis. ve arkamdan bunu yapmis. kandirildim aldatildim. bu aldatma sayilmaz ki diyor. hata ettim yanlis yaptim diyor. benim kalbim darmadagin. suphe ve guvensizlik girdi aramiza bir duvar oruldu. artik ne yapayim ben bu saatten sonra. sanalda yazismak aldatma degilmidir.
tabiki de aldatmadır
illa yatakta basman gerekmiyo
hatta kızları ikna etse onu da yapardı kocan
çok sinirlendim
baska ulkelerden kizlari eklemis. yani gitmesi zor olan yerler.ama yinede aldatma.
bende sahte hesap actim kizlardan birkacini ekledim hemen kabul ettiler. sordum bu adami ne kadar taniyorsun vs. diye
kizlar tanimadiklarini sadece fotolarina yorum yaptiklarini soyluyorlar. ne diyim neye inanayim. affedeyimmi?
heronune gelen arkaadaslik tekliflerini kabul ediyor bu kizlar.
sen bilirsin affedebilirsin de
bi daha yapmicana nasıl emin olucaksın ki
ayrıca sen onunla diğer sorununuzu konuştun mu
niye seni istemiyo da böyle şeyler yapıyo
bu aşamada en büyük problem o bence
yerinde olsam affedeceksem evlilik terapistine gitme şartı koyardım
aslinda gururum affetme diyor ama gidecek yerim yok. allah kahretsin bir isim bile yok.iste birdaha yapmiyacaginada emin degilim olamamda. guvenim cok zarar gordu. hem kendime olan guvenimi yikti hemde ona olan guvenimi sarsti.hep supheyle bakar oldum.acaba daha bilmedigim neleri var diye dusunmeden edemiyorum. icime suphe dustu.hem hesabi acmadan once eminimin bazi seyleri ben gormeyeyim diye sildigine. evlilik terapistini soyledim tamam gidelim dedi kabul etti.beni istememesinin sebebi olarak yorgunlugunu one suruyor. baska bir aciklama yapmiyor. birde diyor yasak elma oldugu icin onlar tatli geldi diyor. yani soyliyecek hicbirsey yok. neresinden tutarsan tut. elimde kaliyor.
arkadaslar face hesabini actirmayi basardim. ve gorduklerim karsisinda birkez daha yikildim. degisik degisik birsuru kizi arkadas olarak eklemis. onlara yorumlar yazmis. ve arkamdan bunu yapmis. kandirildim aldatildim. bu aldatma sayilmaz ki diyor. hata ettim yanlis yaptim diyor. benim kalbim darmadagin. suphe ve guvensizlik girdi aramiza bir duvar oruldu. artik ne yapayim ben bu saatten sonra. sanalda yazismak aldatma degilmidir.
senın adına uzuldum ama su lafına da cok kızdım kılolu degılım yanı kılolu olanlar cırkın mı oluyor yanı kılolu olanların eslerı yaparda zayıfların eslerı yapmaz mı.gecın bu dusuncelerı artık.
kizlar ben esime tekrar nasil guvenirim varmi bir yolu ne olur birsey yazin. surekli aklim onda gozum ustunde .hergun tartisiyoruz kavga ediyoruz bu yuzden.surekli yuzumemi vuracaksin diyor. hem suclu hem guclu. hemen unutmami bekliyor.nasil unutayim nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?