- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi camdankalp2013
-
)kizlar ben esime tekrar nasil guvenirim varmi bir yolu ne olur birsey yazin. surekli aklim onda gozum ustunde .hergun tartisiyoruz kavga ediyoruz bu yuzden.surekli yuzumemi vuracaksin diyor. hem suclu hem guclu. hemen unutmami bekliyor.nasil unutayim nasil.
ben bir sene önce aldatildim hala unutamiyorum canim unutulmaz ki ve evet erkek milleti hemen herşey unutulsun kadin hiç lafini etmesin istiyor çok vicdansizlar benci ve akilsizlar
)
öyle sitelere giren erkek cok.cok onur kırıcı ama somut bişey yakalamadıgın sürece (gerçek hayattan)affet sen bu kadarıyla yıkılmışsın ayrılıga henüz hazır değilsin bence.biz kadınlar deli gibi güvenırız kocalarımıza aşklarını kendi aşkımız gibi sadık sanıyoruz ama herşey beklenir bu cinslerden.Allah yardımcın olsun.bi psikologa git canım bu zor dönemi kendi basına atlatamazsın.en azından kendine güvenın geri gelır.önce bi güçlen sonra ayrılık düşün.yinede inşallah olmaz cocugunuz var.
baska baska kadinlara cok rahatlikla seni seviyorumlar yazabiliyor .ama bana yillardir bir kucuk iltifat dahi etmemis bir adamdir kendisi. beni sevmiyor demekki. ama ben onun icin hala yuregimde kucuk umutlar besliyorum. en kotusude bu. ondan nasil nefret etmek istiyorum anlatamam. sogudum az da olsa. ama hala kalan kirintilar beni tutuyor. yaninda tabi maddi imkansizliklar ve cocugum. cok sevmistim .cok guvenmistim. kendimden cok guveniyordum.
bu unutulacak birsey degil.aklimdan hic cikmiyorki unutabileyim. ben seni aldatmadimki ihanet etmedimki diyor hala utanmdan. daha nasil aldaticak.yakalamasam nereye gidecekti. sorular sorular supheler kafami kurcalayip duruyor. boyle yasamak cok zor gidemiyorumda.
biz kadınlar çantada kekliğiz de ondan güzel sözleri esirgiyorlar.sağlam kadını buldumuu erkek daha bi rahatlıyor nedense..kaybetme korkuları olmuyo cunkü.Allah sabır versin.ama yınede senin olayında sanal dısında bişey yok.diğer türlü olsaydı ayrılın demek daha kolay olurdu.ahh olan bu cocuklara oluyor.(
seni çok iyi anliyorum canim insan unutamiyor ama zaman yinde en iyi ilaç şimdi ilk günlere göre bir nebze daha iyiyim ama güveniyormusun dersen asla o şansini yitirdi güven gitti mi geri gelmiyor ve işte şüphelerle yaşamak çok zor
seni çok iyi anliyorum canim insan unutamiyor ama zaman yinde en iyi ilaç şimdi ilk günlere göre bir nebze daha iyiyim ama güveniyormusun dersen asla o şansini yitirdi güven gitti mi geri gelmiyor ve işte şüphelerle yaşamak çok zor
sen kendi sağlığına bak.kendine bak kendıne yapacak bişeyler bul.zorunlu olarak devam ettırıyorsun madem,o yokmuş gibi yaşa..bırak senı güçlü görsün.gözyaşlarını görürse daha cok yönelir söyliyeyım sana erkekler aciz kadınları sevmez gözyaşı aldatmayı düşünen bi adamı cayrımaz.sen sorguladıkca kendini daha da bişey sanıcaktır.sen özgür bırak giden zaten senın değildir.seveni kovsan gitmez yanından..
mihriban senin esindemi seni sanalda aldatti?nasil atlattin bu durumu ?beni gunden gune yiyiyor.
cok sagolun dertlesmek iyi geliyor.kimseylede konusamadim bu meseleyi iste sadece buraya yaziyorum.o yokmus gibi davranmak cok zor.ama bunu yapmaya calisiyorum.sagligima pek dikkat edemiyorum yasananlarin acisini kendimden cikariyorum. bu surede goz altlarimda 50 yasindaki kadinlar gibi kirisikliklar olustu.birgecede yaslandim.simdi kremler vs suruyorum ama nafile. bir gecede agla agla coktum resmen.
yok canimsanal değil gerçek hayatta aldatti önce itiraf sonra inkar etti hala benim vicdanim rahat ben seni aldatmadim diyor ama o desin dursun benim bu masallara karnim tok.atlatmaya gelince atlatamiyorsun ki sadece zamanla daha az kendini yiyorsun o kadar
ağla ama kendini yıpratma.bende yaşadım zamanında ağladım,üzüldüm düzelmesini bekledim ama ben ağladıkca o devam etti.şimdi anlıyorumda;erkekler ağladıgın değilde ağlamadıgın,güçlü oldugun zaman değerli görüyor.Alllah bi kapıyı kapar bi kapı acar.sen tevekkül et ve bekle.deştikce çözümsüz kalıcaksın cünkü..bu sizi daha da yıpratıcak.benim babam annemi hiç aldatmadı,ben cocukken kendine ait cok büyük bir şirketi vardı.etrafında bir sürü muhasebeci sekreterler kadınlar ama annemin onu kıskanıp tartıstıgını görmedim.güzeldi ve kendınden hep emin davrandı.babamı bu daha da bagladı anneme,hala kıskanır annemi babam işin formülü aslında umursamamak.biz 4 kardeşiz annem 4 cocukla bunu yapabilmiş.babam cok yakışıklı bi adamdı cünkü..anneme diyorum kıskanmadınmı diye kızım arada oldu ama hiç belli etmedim ben dedi.ya rahat larch olcaz yada boşayacaz gidecek böyleleri.
kendime olan guvenimide yikti o kadar ezik kaliyorumki yaninda. aglasamda zirlasamda hic umurunda bile degil. kac geceler uyumadim gel yanima yatagina yat dahi demedi. bu kadar vurdum duymaz. ben doktora gittim bana uyku ilaci yazdi. cunku geceleri uyuyamiyordum. dusunceler hep kafamda surekli kuruyorum.kendimi toparlamam lazim.
offf cok kotu ya. nasil once itiraf sonra inkar ediyor.tutarsizlik var bu erkeklerde.zaten hepsi ayni. benimkide oyle diyor ben sana ihanet etmedim.etmemde. yani artik bu sozleri cok komik ve siradan samimiyetsiz geliyor bana.iltifat dahi etse samimiyetinden supheleniyorum. aradaki sevgiyi saygiyi guveni yikti gecti.cocuklarin varmi seninde?allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor ya yasamayan bilmez.
çok hassas bir konu çünkü bir çocuk var arada ama şunu söylemek zorundayım evlilikten döndüm ben de 1.5 yıllık ilişkim vardı, internete, feysbuka aşırı düşkündü benden önce bana öyle aşıktı ki belirli bir süre sonra artık o sayfanın kapandığına inandım ya da inanmak istedim ama içimde hep bir şüphe vardı. nitekim yanılmadım istemeye gelmeden birgün önce bile sahte hesaplarla kadınları aradığına şahit oldum feysbukta birçok tatsız detay daha öğrendim ardından. maalesef bu alışkanlık. size yaklaşmaması, cinsel isteklerini farklı yollardan tatmin etmesi, kendisini seven bir eş ve çocuğu olduğu için şükretmemesi. bunlar karakterle ilgili konular, hataydı diyip geçiştirmek pek mümkün olmuyor. yalnız bu durumda bile kendinizde sorun arıyorsunuz, bu eşinizle ilgili bir sorun sizinle değil. kendinizi suçlamayın, gözyaşlarınızı da göstermeyin. kendinizi siz eksik gördükçe ya da hatayı kendinizde aradıkça kimi erkekler bunu bile kullanmaya başlıyor ve kendi sorumluluklarından sıyrılıp o da size yüklenme yolunu seçiyor. ya da gözyaşlarınızı gördükçe siz üzüleceği belki de o alışkanlığından vazgeçeceğinizi sandıkça ters tepiyor çünkü bir erkeği asla bu yolla durduramazsınız. daha fazla da oralara itmezsiniz yalnızca bulunduğu noktada kalır, duyarsızlaşır. ben de çok gözyaşı döktüm, nedenlerini sorguladım ama baktım ki bu kez kendini haklı görmeye başlıyor daha fazla yükleniyor öyle bir duruma geliyor ki " ne var canım herkes yapıyor" demeye başlıyor karşısında acı çeken biri olmasına rağmen. bazen yanımızdaki insan bizi öyle bir kuşatıyor ki sarmaşık gibi ve tüm zehrini üzerimize boşaltıyor sanki onunla birlikte zehirleniyor, kendimiz olmaktan çıkıyoruz. sarmaşık tabiatı itibarıyla zehirliyse tek kurtuluş onu kesip kurtulmak kendinizi bulmak, yeniden o yitirilen özgüveni kazanmak için. umarım içiniz bir an önce ferahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?