- Konu Sahibi camdankalp2013
-
gercekten gecermi bu aci gecermi hic gecicek gibi gelmiyor bana .ben degerli olsaydim o kadinlara bakip ben onu beklerken gunlerce beni onemserdi. ben cok degersizim ailem bile yok yapayanlizim .keske cocugum olmasaydi o zaman hersey cok kolay olucakti.....[/QUOTE Bende bunu anlamış değilim... onun yaptığı bu aptal şeyden dolayı neden sen kendinde yetersizlik değersizlik görüyosun ki canım baksana 5 msn 1 facebook + birsürü dalavere hiç biriyle yüzleşmeye cesareti yok.. NEDEN? çünkü sorun onda! facebook şifresine takılma bu kadar bence görebileceğin herşeyi görmüşsün duydukların daha da acı... inan içim acıdı.Allah'a dua et,sabır dile,yavruna da neolursa olsun keşke olmasaydı deme.. İnşallah hakkında hayırlı şeyler olur.. Bu arada sana iç çamaşırı alışveriş yap çekici ol bilmem ne diye "FİKİR" vermeye çalışanlara da çok güldüm yani... sorun artık o boyutu aşmış arkadaşlar.... KIRILAN BİR GURUR KIRILAN BİR KALP en acısıda ÇARESİZLİK var burda!
ah arkadaşım ahh bilirim gitmez o görüntüler aklından. çekilmiş bir resim karesi bir fotoğraf gibi tüm ayrıntılarıyla kalır gözünün önünde. ben de eski sevgilimin eski sevgilisiyle maillerini yakalamıştım. hala gözümün önünde o yazılar film şeridi gibi geçip duruyolar. erotik siteye girdiğini de görmüştm. nasıl biryermiş diye baktığımda gördüğüm kadınlar bile beynimde aynı görüntüyle duruyolar. aynı zamanda da bir arkadaşlık sitesine üyeliği vardı, şifresini vermemek için beni bile kaybetmeyi göze almıştı.Allah cezalarını tez zamanda versin inşallah hepsinin. güven birdaha gelmez. güvenin yıkılması bir harekete bakar çok kolaydır ama toparlamaya bir ömür yetmez. artık yapmasa da o kuşku içine düştü bir kere. hiçbirşey yapmasa bile hep ??? olucak aklında. evli değilim ama yerinde olsam sadece beni değil gururumu da ayaklar altına almış bu koca müsveddesini boşardım diyeceğim kızmasın kimse bana güvensiz yaşanmıyor arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?