Zaten boşanmayacaksın. Bizden ne bekliyorsun ki?
Esime bu isin bittigini artik yasayacaklarini alenen yasayabilecegini aksam esyalarimi toplayacagimi herkese gerekli aciklamayi yapacagimi msj olarak yazdim suan yalvarip yakario cildirmis durumda
Onlarin kadin olmadigini biliyormusunuzdur umarim ekledigi takip ettikleri fake hesaplar mesaj atsa karsiligi gelmeyecek esimde yapmis nisanliyken yakalamistim bende sahte hesap acip ekledim o kadinlari 50 tane mesaj yazdim cevap vermiyorlar abazanlar prim yapmak icin boyle hesaplar olusturuyoreşim zaten evlendık evlenelı boyle sorun cınsellık degıl aslında onceden cınsellık yonunden ıyı oldugumz zamanda yaptı sımdı bı arayıs ıcınde ne arıyor acebba kendıne bı capulcu arıyo tesellı verecek bu programı yuklerken kendıme soz vermıstım uzulmek yok dıye ama sımdı son demlerımdeym bu kadarını beklemıyodum bı bayana mesaj atmıs sureklı gorusmek ıstersenız mes beklıyorum dıyee yazık ya off of bu adam ıcın bır omrumu heba etmısım en cok ona yanıyorum
Hem hort yapıyorsun, hem de aldatılma gibi bir konuya, olur öyle şeyler diye yorum yapıyorsun.olur öyle şeyler erkeklerin aklı gidiyor bazen.bence oturup konuşun sakince..sonra bir çözüm arayın ha saçmalarsa ona göre bakarsınız ama dünyanın sonu değil inanın neler var neler bu hayatta...
ben boşanmaktan yana değilimdir normalde ancak böyle kötü kadınlara giden bir adamla evli kalınır mı? hastalık kapmış olabilir.eşim zaten evlendık evlenelı boyle sorun cınsellık degıl aslında onceden cınsellık yonunden ıyı oldugumz zamanda yaptı sımdı bı arayıs ıcınde ne arıyor acebba kendıne bı capulcu arıyo tesellı verecek bu programı yuklerken kendıme soz vermıstım uzulmek yok dıye ama sımdı son demlerımdeym bu kadarını beklemıyodum bı bayana mesaj atmıs sureklı gorusmek ıstersenız mes beklıyorum dıyee yazık ya off of bu adam ıcın bır omrumu heba etmısım en cok ona yanıyorum
ahaha haha ha1 sene öncesinin konusu arkadaşlar. Kim buluyo 2013'ün konularını yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?