gunaydın arkadaslar konuya nereden baslıcamı bılemıyorm ellerım tıtrıyor bı hatam olursa bagıslayın esımle 4 yıldır evlıyız su sıralar ıyı gıttıgıne ınandıgım bı evlılıgım vardı gecen bı ark buraya konu açmış casus programı dıye o arkadas kım bılmıyorum ama allah bın kez razı olsun onun sayesınde gerceklerle yuzlestım neyse esımden zaten evlendıgımden berı cogu seyını yakaladım ama yemınler ettı yapmam dıye gecen gun casusu kurdum bılg. nasıl bır programmıs ya vallahı herseyı cıkıyor esım ne yapmıs bılıyormusunuzz farklı bı face hesabı acmıs ve bı kac or......yu takıp etmıss bazı seylerı begenmıs ve bır ooo sıtesıne nmesaj atmıss gorusmek ıstersenız ekleyın dıyee sok sok oldum sonra kendı face sıfresını buldum casusta ve gırdım ordada hareketler dokumundee nelerı aratmıs aklınız durur gercek bayan num bulma falan yıklıldım yaa benım bu casusu yukleme amacm sadece esım nelere gırıyor bakmaktı fakat bı baska fce hesabı acması soke ettıı bıkac zamandır ıyı gıtmeyen cınsel yaşantımız var ama bunu yapmasımı lazımdıı sımdı adam yana yana kadın arıyor dusunebılıyormusunuzz gorusecek ve en onemlısı pıs kadın arıyor yatmak ıcın herhalde bana bır tesellı verın nolur napıyım sımdı bır cocugum var cocuk olmasa sımdıye geceden yollamıstım ama cocugum belımı bukuyor nası bı ders verıyım dıyorumkı bende bı face hesabı acıyım sahte bunun sahte hesaba mesaj atayım nası olsa buda ıstıyor derdı neymıs bı ogrenıyım dıyorum napıyım sızce ya bundan sonra bu adamla nasıl bı hayat gecırecemkı cocuk ıcın nasıl