Yıkıldım çok kötüyüm

bence de aşılamayla vakit kaybetme şans azoluyor çünkü paranı hazırla ve tüp bebek yaptır
burda hepimiz aynı sorynlarla uğraşıyoruz bazen yıkılıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz ama sonunda ayağa kalkıp devam etmek zorundayız
sende daha gençsin durmak üzülmek yok yola devam tamam mı

canım bende 2 senelik evliyim ve benimde çocuğum olmuyor .2 ay yumurtalık takibi yaptırdım ama o süre bile beni çok yıprattı.nerdeyse 1 yıldır ara verdim bebek için dr a gitmeye ama kistlerle uğraşıyorum devamlı..demek istediğim benim evlilik süremde sana benziyo ve benim önümde tedavi adına çok uzun bir süreç var.senin gibi borçlarım var.lafın kısası biraz zamana ihtiyacımız var..ve sabıra......bunu söylemek ne kadar zor olsada.....

Bu kadar da çabuk yıkılmayın ya.. biz de geçtik o aşamalardan ne aşılamalar ne tüp bebekler, ama insan dayanıyor gene de. Yine de ümidimizi kaybetmiyoruz. Sizdeki sorun neydi benim kardeşimle eşi de iki aşılama denedi olmadı hem de 3-5 milyon sperm sayısıyla sonra kendiliğinden oldu, bence spontan gebelik ihtimalini hiç yabana atmamak lazım hele yaşınız gençse sakın umutsuz olmayın, moral bu konuda birinci derece önemli, bitkilerle denenen yöntemler de bir çok kişide olumlu sonuçlar veriyor, bunları da yabana atmamak lazım, zaten tüp bebeğin de garantisi yok ki.

canim ne cok para odemisin asilama icin yaaaaaa
bencede acele etme cok buyuk sorun yoksa bitkisellerle dene ve biraz toparlanmaya bak

bebegem , cnm herşeyden önce kendini bu kdr üzme ve şartlandırma. herşeyde vardır bi ahyır diye düşüneceksin Allahın takdiri cnm. banada 2 aşılama yapıldı ama olmadı. ve banada dr tüp bebek öncesi yasmin verdi yumurtaları dinlendirmek için. ssk dan rapor aldım rapor sayesinde ilaçlar 1000 tl ye geldi . tüp bebek kliniğinede 3000 tl verdik . 4000 tl senin anlayavağın yabi öyle 7000 tl ler falan değil cnm. bence iyice araştır. hatta biraz kendinize zaman tanıyın hem psikolojik hemde maddi anlamda biraz rahatlayın . bu tedavi inan hiç stres kaldırmıyor.sabır cnm sabır...

Merhaba bebegem;

Cnaim ebnim daha yeni evlisin icindeki evlat hasretini anlayabilirim ama bence birazcik tedaviye ara ver bu arada gerekli olan parayi biriktirin bir evlet sahibi olmask icin degil 7 bin insanin bir hedefi oldumu hele evlat sahibi olmak icinse o para kisa bir surede toparlanir bana 8 milyara mal oldu tup bebek ama sonuc negativ cikti malesef simdi bende ikinci denem icin para biriktiriyorum Asilama hic denemedim cunku zaman kaybi olarak geliyo bana basari sansi cok dusuk am TUp bebek de ikiz in bile olma sansi cok yuksek.

canım hemen öyle mutsuzluğa kapılma...eğer topikleri okursan neler göreceksin..kaç sene evli olup..kaç defa tüp bebek deneyenler...artık bitti denildiği anlarda dahi rabbim öyle güzellikler veriyorki anlatamam ...bir çok arkadaşımız aldığı onca negatifin ardından ve tüp bebekten başka çaresi olmadığı zamanlarda dahi rabbim kendiliğinden olması mucizesini yaşatıyor...onun için yıkılmadan ayakta duracaksın rabbime sığınıp ondan sabır isteyeceksin...emin olki gün gelip bu yazdıklarını gülerek okuyacaksın....

Back
X