Yıkıldım...

valla arkadaşım bencede yolunu çiz ve ona ne kadar mutlu olduğunu göster onsuz da olunabileceğini göster.kendilerini ne sanıyolar bunlar yaa küçük dağları ben yarattımhavası neden
boşver arkadaşım hazmedemiyorsun anlıyorum sakın arayıp soran sen olma bu benimşahsi fikrim ve ben olsam onca seneni vermişsin ama gene de seni ona bağlayan şey sevgin ve emeğin yol yakın yani sen bilirsin bugün bunu yapan evlenmeyi düşünüğyormuş bide yarın napar acaba hepsinin köküne kibritkötükedihüso

bende uzun yıllardır devam eden ilişkisinde aldatılmış biri olarak diyorm ki sakın affetme! ben affettim 6 ay sonra, barştıktan sonra 2 ay çok güzeldi ama sonrası b.k gibiydi. o şüphe duygusu, güvensizlik... değmez yemin ederim. biz şimdi yine ayrıyız. bu 1 ay içinde ikinci ayrılık. bu sefer ki son artık. çünkü başkasıyla beraberim allahıma şükürler olsun dünyanın en iyi adamıyla beraber yemek yerken bile kafasını kaldırıp benden başka yana bakmayan biriyle beraberim... yani dicem o ki, bizde evli gibiydik eskisiyle. herşeyimin ilki oydu. ama değer görememek varya adamı gebertiyo. elbet bi yerde sana aşık olmak için kendini saklamış dürüst adam vardır. yıllarını harcamışsın, harcadık ama artık kendini düşünme zamanı...

ewt canım ya o şüphe girmeyegörsün insanın içine sana katılıyorum
hiçbişey eskisi gibi olmaz eminimkaydirigubbakcemile5

o kadar planlarımız wardı.şunu yapıcaz bunu yapıcaz die konuşuoduk şimdi hepsi bir anda gitti.sayesinde her şey sadece hayalde kaldı...şimdi her şeyin bittine inanmak çok zor gelio.bazen ağlamak istiorum ağlayamıorum acımdan.içim sızlıo resmen ama adım gibi eminimki o benim kadar acı çekmio.aklına geliorumdur ama ağlamıodur.nasıl diorum nasıl olur nası aramaz nası üzülmez.bu deli edio beni:@

ben yıllarımı werdim ewet ne istediyse yaptım.zaten en çok bu koyuo...o kadar askerliğini bekledim,yanında oldum.benim için önemli şeyler bunlar.değer werdim ona.benim ondaki değerim 2 aramalıkmış.
dediğin gibi çok akıllıdır,işini bilir yani.aartık araya zaman koyup benim sinirimin geçmesini mi beklio,kawgasız gürültüsüz hayatın tadını mı çıkarıo,kızlarla mı gezio,yoksa gerçekten o da istemıo mu beni bilmıorum.kafamda bir sürü soru işareti war.gece özelden çarı attı geçen.onun olduna eminim çünkü numaramıda kimse bilmio.ben atmadım çarı tabi.kafamı karıştırıo..nie açıklama yapmıo,nie aramıo ikna etmeye uraşmıo.belkide aranmayı bekledimi bildigi için aramıo.beni çok ii tanıo,benim elime bu fırsatı vermıo adi.facebooktan nie resimlerimizi kaldırmıo,nie msnden silmedi beni bunada anlam weremıorum:((((( napıo ne edio merak ediorum sinir oluorum her gün walla sinir.

canım bu cocuk bence senı aldattı o kızlarla, uzulme ama gercek bu. ben bu aptallıgı nasıl yaptım dıye hayıflanıyodur bence evde. hatasını da bıldıgı ıçın tırsmış bır şekılde sınırının geçmesıı beklıyordur. bırkaç gun sonra arar, sıkı bır yaan bulup uste cıkmaya calışır. benı hıç tanımamışsın ayaklarına yatar. bak görursun. yeme ama bu numaraları. adam gıbı ıtıraf etsın. surt burnunu

ayy keşke arasada yapcamı biliorum ben ona ama aramıoda.o anca akşamları sahilde içiodur,mangal yapıolardır arkadaslarıyla,batak oynuodur cart curt.hayatını dewam ettirio o.gayet rahat bana kalırsa aramayıda düşünmüo.aramadanda benim sinirimin geçip geçmedini anlayamazki.sinirim geçti şimdi,yerini üzüntüye bıraktı.birazdan yaprak dökümü war.ferhunde gibi biri lazım benim sewgilime pardon eski sewgilime:))))))))))))))))))))))))) anca o hakkından gelir:D

:))) aman kımse ıçın uzulmeye degmez. gul şöyle :) arar o arar. ama benı hıç tanımamışsın bana bunu nasıl yakıştırabıldın gunlerdır perışan oldum gıbı şeyler söylıcek. senın ona ettıgın hakaretler yuzunden aramadıgını cok kırıldıgını söylıcek.görursun.

inşaAllah arar aradan kaç gün geçti bende beklemiştim çok arasın diye benimki aramadı seninki pisman olduğunu belli eden birşey olsun ama sende kararını ver arasa barışcanmı ayrılcanmı ?

bilmıorum canım inan hiç bilmıorum naparım.seninkide buna benzer bir durum muydu?özel deilse anlatsana...

o sana çoktan el sallamış bence sende ona sallamalıydın .. o msn den yazdıklarını kesinlıkle yazmamallıydın ama geçmiş artık yazmışsın bi kere bence bundan sonra slm bile verme :((

şimdi baktım face'den de kaldırmıs albümlerimizi.yazdıgım yorumları silmiş.bi tane resmimiz duruo sadece.bu arada annemde we teyzemde de ekliydi erkek arkadasım.annemin profilden bakıorum.ordan hususi olarak silmedim ki profili görim die.bunun farkındadır heralde..ağladım albümleri kaldırmış die..

şimdi baktım face'den de kaldırmıs albümlerimizi.yazdıgım yorumları silmiş.bi tane resmimiz duruo sadece.bu arada annemde we teyzemde de ekliydi erkek arkadasım.annemin profilden bakıorum.ordan hususi olarak silmedim ki profili görim die.bunun farkındadır heralde..ağladım albümleri kaldırmış die..

Eminim canın acıcak ama belki bu acı onu unutmana yardımcı olur.
Gercekten seni sevseydi herşeye ragmen senin peşinden koşardı. Arardı. Sen kızgın olsanda olmasanda arardı. Kimbilir belkide o iki hatundan biriyle cıkıyordur.
Baksana hayatına kaldıgı yerden yere düşmeden yas tutmadan devam ettiğini söylüyorsun.
Sen neden yapmıyorsun:mymeka: Acizmisin ha.:mymeka:
Bi an önce hatta şimdi kendini toparla ve sanki onla arılmamışsın yada o hayatına hiç girmemiş gibi davran ve hayatına devam et.
Ama yok ben ays tutcam aglayıp zırlıcam diyosan. Yap ağla zırla bagır cagır ama o gelmicek bunu bil. Kısacası ne kadar yas tutarsan tut kendine yapmış olursun.
Ondan bi adım yada on adım geride olmuş olucaksın. Neden bi adım önde sne olmuyasınki.
Biz güçlü kadınlarızdır. Biz güçlü olmalıyız:1hug:

HAZAL-Görmeseydim
Bugün yine yüzün soğuk
Gözlerine bakıp bakıp dUruyorum
Bir gülüş bekledikçe yaklasmak
istedikçe seni çok uzaklarda buluyorum

Sen çoktan aklına koymussun
Änladım beni terk edeceksin
Bu kadar korkak olma
Açıkça söyle,bana!
Sanki böyle daha azmı üzeceksin
Kimler girdi senin kanına hani beni çok seVenlermi
Ah nasil geldin? oyunlarına taş Olsaydım görmeSeydim…

senağlama sanki beni aricak,seni özledim dicek die bekliorum günlerdir..çok merak ediorum naptını.gerçekten biriyle çıkıosa zaten yapabilceim bişi yok ama çıkıo olsaydı o profildeki 1 resmimizi de kaldırırdı resimlerin arasından.beni ciddiye almıo galiba ya annemden silmedigim için onu.ama napim merak ediorum neler yapıo.
arayıp sormak istiorum arasammı

Sen suan onun tepkisiz ve ilgisiz kalmasına tahammül edemiyorsun canım ama su da bir gercek ki lütfen yanlıs anlama üzülmen için yazmıyorum;madem durum senın anladıgın gıbı değilmiş neden o zaman ilişkinizi kurtarmak adına çaba sarfetmiyor...
Sen zaten söylemen gerekeni fazlasıyla söylemişsin canım...
Yasın daha cok genc...
Kımler cıkacak karsına,hepımız gectık bu dönemlerden...
Şimdi sana sanki ondan baskasını böyle sevemezmişsin gibi gelıyor,sankı senıde sevecek bırı cıkmayacakmıs gıbı gelıyor bılıyorum...
Ama birde şöyle düşün canım,kafanda hep acabalarla yasadıgın bir insanla ömür gecırmek ıster mıydın??
Böyle biriyle bir gelecek düşünebılıyor musun?

bende aynen onu anlamıorum,madem bnm anladıgım gibi degil olay nie urasmıo?yanı enınde sonunda onun tepkisiz kaldını görünce benim aricamı düşünüo weya bilio.ben kendimi pas pas yapmam,söledigime inanıcaksın mı demeye getirio olayları yani.ben ona çok sewgi werdim,çok şımarttım o da bunun farkında.nasılsa solucan benden wazgecemez dio galiba:( ben kafamdaki soru işaretlerinin cewabını almak istiorum senağlama

ah bi arasa aramıoda sinir şey.bana şimdi deseki ewet başkası war weya ben aldattım seni öpüştüm yattım ws. tamam derim.kendi ağzıyla sölesin bunu ki içimde hiç bir pişmanlık,üzüntü kalmasın.

Back
X