Yıkıldım.

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum

Tabiki de affetme. Affedersen yine yapabilirsin demiş oluyorsun. Daha beterleriyle karşına çıkmasına çanak tutarsın. Konuşmasına fırsat bile verme
Konuşmuyorum zaten arkadaşlarıyla haber yolluyor yaptın tamam birde suçu bana yıkıp acı çektirme .nasıl bi acı bi hala bu olanlara inanamıyorum

Siz yatmak istememissiniz o da iliskinize zarar vermemek icin gidip onunla yatmis.

İliskiniz zarar gormesin diye yani...

Bu adamin her yaptigi asagilayiciydi, her konunuzda yazdik.

Ama en cok da dalga gecmesi, aptal yerine koymasi mide bulandirici...

Sener Sen gibi...

'Tamam yattim, yattim da niye yattim bi sor'...

İgrenc...

Maşallah ne genişler, herkes iradesine hakim olamıyorsa bunun adını erkektir yapar koymak bana saçma geliyor.. Bu zihniyette erkek evlat yetiştiriyorlar .

Bir erkek klasiği onunla evlenmeyi düşünüyodun belki de. yani şimdiden yakaladığına dua et bence.korkma unutuluyo her şey.insan neleri unutmuyo ki.annen değil baban değil yerine birini koyarsın cuk oturur hem de.neden üzülmüşüm dersin . özetle biraz acır sonra geçer canım tecrübeyle sabit

Seven adam başka kadına dokunamaz ki.
İhtiyaç deyip kılıf bulmaları çok iğrenç bir şey.
Çok anormal, mantıksız. Böyle bir mallık olamaz.
İhtiyaçsa gitsin mastürbasyon yapsın ya.
Aşık adam onu yapar. Diğer kadınlara o anlamda ihtiyaç duymaz.

Aynen öyle ilişkiyi kurtardı Bak adam gitti yattı iliskimiz kurtuldu

Bencede seven adam başkasına dokunmayı bırak düşünemez bile .o da hep böyle derdi ama sonuç ortada

Unutucam biliyorum zamanla .ama suan çok acıyor .herkesten beklerdim ama ondan asla .ben onu adam sanmıştım

Zaten içim sıkılıyor bi de bu konuları okuyunca iyice kötü oldum.

Konuşmuyorum zaten arkadaşlarıyla haber yolluyor yaptın tamam birde suçu bana yıkıp acı çektirme .nasıl bi acı bi hala bu olanlara inanamıyorum
Yani kolay değil tabi kırılıyorsun, özgüvenin zedeleniyor. Sorun sende değil karşındakinin karaktersizliği, diline, beline sahip çıkamayandan uzak duracaksın. Haber getiren insanlarla da bağını kopar. Kendini daha fazla yıpratma.

Öyle yapıcam ama aklımdan bi cikarsam .Onu bi başkasını bakarken düşünmek bile canımı yakarken bu beni öldürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…