Kesinlikle istemiyorum
allah sana sabır versin içini soğutsun , hayat işte , daha beterinden sakınsın.2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum
Kolay degil cok zor anliyorum seni ama biz kadinlar erkeklere göre daha duygusaliz onlar ise daha objektiv düz bakiolar herseye bildigin odun iste.. Hersey yasandi seni sevmistir bence yoksa durmazdi 2 sene ama tavri cok yalnis ... Pöööfff yeni prensler seni bekliyor kiymetini bilen :) zamanla hersey düzelir2 senelik ilişkimdi sözleri hala kulağımda yalanmis
Uğraşicam inşallah olucakbeynine bunu söyleyeceksn o vakit
ben elimden geleni yaptım
o bunun kıymetini bilemedi
şimdi acı çekmek için bir sebebim yok
ben acı çekmek istemiyorum
ben hayatı yaşamak istiyorum
işte bu kadar
unutma beyin senin, duygular senin
hepsi senin kontrolünde
kendimize acı çektiren de mutlu eden de biziz
Asla zaten tek suçum o...... olmamak affedinBu aldatmak degil sadece ..
Saygisiz terbiyesiz , hic kalmadida seninn burnunun dibindeki kizimi buldu?
Ihtiyacmis , sadece erkeklerin ihtiyaci yok ozaman herkes birbirini aldatsin ..
Affetme asla..
Öyle bi acı çekiyorum ki o kızı görünce .Ölmek istiyorum gecicek biliyorum bundan öncede aldatildim .o vardı yanımda çok farklı sandım hala inanamıyorumallah sana sabır versin içini soğutsun , hayat işte , daha beterinden sakınsın.
nacizhane dik durmanı ve asla yumuşak tarafını göstermemeni tavsiye edebilirim.
keşke tanıdığın biri olmasaydı, seni resmen aptal yerine koymuş kimbilir o kız gördüğünde neler düşünüyor seni aldatmaktan öte böle bi duruma düşürmemeliydi
18 yaşımdayım bundan dolayıiliski iki senedir devam etti neden ?evlenmeyi geciktirici sebepler mi vardi?? Gerci hayırlısi buymus ama
Zaman zaman zaman biliyorum sağ olunKolay degil cok zor anliyorum seni ama biz kadinlar erkeklere göre daha duygusaliz onlar ise daha objektiv düz bakiolar herseye bildigin odun iste.. Hersey yasandi seni sevmistir bence yoksa durmazdi 2 sene ama tavri cok yalnis ... Pöööfff yeni prensler seni bekliyor kiymetini bilen :) zamanla hersey düzelir
Gözlerime bakıp yalan söylemesi ve en guvendigim insan o bambaşkaydi benim için iyiki varsınız düşünmekten mahvoldumÇok aşağılayıcı. Aldatilmak da kandirilmak da ve buna seviyesiz bi kılıf uydurulmasi da.
Şimdi çok zor zaman denilmesi ya da gecicek denilmesi. Bazilari bunu abartı buluyor sonuçta evli değilsiniz çocuk falan da yok ama ne fark eder ki. Sonucta hepsi kandirilmak değil mi.
Allaha havale edip sabredin ve sukredin o kişiden ya da kişilerden uzak durun. Başka yolu yok ne yazık ki.
Affet diyenler erkek .Ihtiyacmis olurmuş böyle şeyler .ne kadar ıgrenc nefret ediyorumben arkadaşlarınızın dediğine takıldım en çok.
ihtiyaçmış.ne ihtiyacı sanki uçkuruna sahip çıkamasa ölecek.
bence bu süre içinde o arkadaşlarınızla görüşmeyin kararınızı etkileyebilirler.
affedilecek hiç bir açıklaması yok bunun.
Gözlerime bakıp yalan söylemesi ve en guvendigim insan o bambaşkaydi benim için iyiki varsınız düşünmekten mahvoldum
Bende anlam veremiyorum o da önceden böyle erkekleri elestirir laf ederdi ben ne oldu anlamıyorum ya 2 sene boyunca ben uyudum yada değişti .bi insan bu kadar değişmez .o kızı gördükçe düşündükçe ölmek istiyorumYahu su ıhtıyac lafını anlamıyorum!! Biz de insanız ama ihtiyac diye hayvan gibi her onumuze gelene saldırmıyoruz. Aldatmanın bahanesi yok arkadasım. Bunu affet bak evlensen bile bu adamla yok efendim adet gunundu benimde ihtiyacım vardı vay efendım sen annendeydın dayanamadım. Erkek dediğin nefsine hakim olacak.
2 defadir farklı insanlar tarafından sırf yatmadin diyilerek aldatiliyorum .o bunu nasıl yaptı bana bilmiyorum hiç mi içi acimadi
Uzulmeyin yalan dunyanin yalan insanlariyla imtihani işte. Böyle düşünün. Sukredin ki gerçek yüzü ya da yuzleri ortada ve siz onlar gibi değilsiniz. Muhattap olmayın.
Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum
Bende anlam veremiyorum o da önceden böyle erkekleri elestirir laf ederdi ben ne oldu anlamıyorum ya 2 sene boyunca ben uyudum yada değişti .bi insan bu kadar değişmez .o kızı gördükçe düşündükçe ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?