Yıkıldım.

Kesinlikle istemiyorum

beynine bunu söyleyeceksn o vakit
ben elimden geleni yaptım
o bunun kıymetini bilemedi
şimdi acı çekmek için bir sebebim yok
ben acı çekmek istemiyorum
ben hayatı yaşamak istiyorum
işte bu kadar
unutma beyin senin, duygular senin
hepsi senin kontrolünde
kendimize acı çektiren de mutlu eden de biziz

Bu aldatmak degil sadece ..

Saygisiz terbiyesiz , hic kalmadida seninn burnunun dibindeki kizimi buldu?

Ihtiyacmis , sadece erkeklerin ihtiyaci yok ozaman herkes birbirini aldatsin ..

Affetme asla..

allah sana sabır versin içini soğutsun , hayat işte , daha beterinden sakınsın.
nacizhane dik durmanı ve asla yumuşak tarafını göstermemeni tavsiye edebilirim.
keşke tanıdığın biri olmasaydı, seni resmen aptal yerine koymuş kimbilir o kız gördüğünde neler düşünüyor seni aldatmaktan öte böle bi duruma düşürmemeliydi

ben arkadaşlarınızın dediğine takıldım en çok.
ihtiyaçmış.ne ihtiyacı sanki uçkuruna sahip çıkamasa ölecek.
bence bu süre içinde o arkadaşlarınızla görüşmeyin kararınızı etkileyebilirler.
affedilecek hiç bir açıklaması yok bunun.

Çok aşağılayıcı. Aldatilmak da kandirilmak da ve buna seviyesiz bi kılıf uydurulmasi da.
Şimdi çok zor zaman denilmesi ya da gecicek denilmesi. Bazilari bunu abartı buluyor sonuçta evli değilsiniz çocuk falan da yok ama ne fark eder ki. Sonucta hepsi kandirilmak değil mi.

Allaha havale edip sabredin ve sukredin o kişiden ya da kişilerden uzak durun. Başka yolu yok ne yazık ki.

2 senelik ilişkimdi sözleri hala kulağımda yalanmis
Kolay degil cok zor anliyorum seni ama biz kadinlar erkeklere göre daha duygusaliz onlar ise daha objektiv düz bakiolar herseye bildigin odun iste.. Hersey yasandi seni sevmistir bence yoksa durmazdi 2 sene ama tavri cok yalnis ... Pöööfff yeni prensler seni bekliyor kiymetini bilen :) zamanla hersey düzelir

Uğraşicam inşallah olucak

iliski iki senedir devam etti neden ?evlenmeyi geciktirici sebepler mi vardi?? Gerci hayırlısi buymus ama

Öyle bi acı çekiyorum ki o kızı görünce .Ölmek istiyorum gecicek biliyorum bundan öncede aldatildim .o vardı yanımda çok farklı sandım hala inanamıyorum

Zaman zaman zaman biliyorum sağ olun

Gözlerime bakıp yalan söylemesi ve en guvendigim insan o bambaşkaydi benim için iyiki varsınız düşünmekten mahvoldum

Affet diyenler erkek .Ihtiyacmis olurmuş böyle şeyler .ne kadar ıgrenc nefret ediyorum

Yahu su ıhtıyac lafını anlamıyorum!! Biz de insanız ama ihtiyac diye hayvan gibi her onumuze gelene saldırmıyoruz. Aldatmanın bahanesi yok arkadasım. Bunu affet bak evlensen bile bu adamla yok efendim adet gunundu benimde ihtiyacım vardı vay efendım sen annendeydın dayanamadım. Erkek dediğin nefsine hakim olacak.

Gözlerime bakıp yalan söylemesi ve en guvendigim insan o bambaşkaydi benim için iyiki varsınız düşünmekten mahvoldum

Uzulmeyin yalan dunyanin yalan insanlariyla imtihani işte. Böyle düşünün. Sukredin ki gerçek yüzü ya da yuzleri ortada ve siz onlar gibi değilsiniz. Muhattap olmayın.

Bende anlam veremiyorum o da önceden böyle erkekleri elestirir laf ederdi ben ne oldu anlamıyorum ya 2 sene boyunca ben uyudum yada değişti .bi insan bu kadar değişmez .o kızı gördükçe düşündükçe ölmek istiyorum

Uzulmeyin yalan dunyanin yalan insanlariyla imtihani işte. Böyle düşünün. Sukredin ki gerçek yüzü ya da yuzleri ortada ve siz onlar gibi değilsiniz. Muhattap olmayın.
2 defadir farklı insanlar tarafından sırf yatmadin diyilerek aldatiliyorum .o bunu nasıl yaptı bana bilmiyorum hiç mi içi acimadi

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
Diyecek bir şey yok, ihtiyaç ama insan nefsine sahip çıkmak zorunda, bu bir bahane değil.

O adam için mi ölmek istiyorsun? Tırnağını kesmeye değmez. Hayat bazen böyle ınsanları karsımıza cıkarır. İyiylerinin kıymetını anlamamız için. Aldatılmak bir sekılde ders veriyor insana. Saf olmuyorsun. Erkegin söyledigi o basit yalanları yemıyorsun. Bosver canım sende bak önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…