- 13 Haziran 2015
- 152
- 110
- 18
- 31
- Konu Sahibi kizininannesiii
-
Gercekten oyle mi dersin..belki ondan beklemedigim icin yada sucu kendime buluyorumBen pek anlamam ama aldatmış gibi konuşuyorsunuz bu kadar panil yapmanın lüzumu yok bence öylece aklına gelip tıklamış olabilir inanın bu p... olaylarını bende çok abartıyodum yanı hala oyle dusunuyorum nasıl izlerler nasıl çekerler ne saçma diye ama sonra ffarkettimki artık çok doğal bir şey olmuş kızlar bile izliyor sırf meraktan bence hemen bu kadar kotuye vurmanın alemi yokk
Gercekten oyle mi dersin..belki ondan beklemedigim icin yada sucu kendime buluyorum
Belkide cunku bu zamana kadar bu cahil aklimla ne istediyse yaptim cok deger verdim peki ona soylemeli miyim ypksa susmali miSuçu kendinizde buldea hiç gerek yok aldatmak değilki tamam belkı yemek yemek kadar normal bir şey değil ama sandıgınız kadar anormal de değil inanın bu ilk izleyişi değildir bu sizi beğenmediği yada onu ihmal ettiğiniz anlamına gelmez bence erkekler için o farklı bir şey yani s...x hayatı dolu olan bi erkek bile arada açar onlar için onunda yerı ayrı sanırım
Belkide cunku bu zamana kadar bu cahil aklimla ne istediyse yaptim cok deger verdim peki ona soylemeli miyim ypksa susmali mi
Lutfen yaz her akla ihtiyacim var ne yapicam hic bilmiyorum cunkiibiseyler yazip seni uzmek istemiyorum cok kucuksun bide bebisin var masallah.... ne diyim....duzelmeniz dilegiyle...
Bende aynen oyle yapicam galiba bir keresinde ta vekarliktan kalan telefonunda gormustum o zaman evde degildi aradim biter eger pyle birsey varsa demistim bayagi korkmustu bekarken oldugu icin onemsemedim o zmanlarBence açın içinizde kalmasın durduk yere aklınıza gelır uygun bı cumleyle soyleyın gördüğünüzü sonra onun bu konu hakkında bişiler soylemesini bekleyın mesela telefonunu alıp geçmişe girip onun yüzüne tutabılırsınız sessizce bu ne ?! demek gibi sonrasıda onun verıceği cevaplara gore değişir zaten
Cok tsk ederim sakin yorumun icin insallah sadece meraktir iki uc saat sonra gosterecegim, umarim alttan alir yoksa cok uzicakKendini bu kadar yıpratma. Aldatmak olarak görmene gerek yok, ki değil zaten. Emin ol tamamen meraktan kaynaklanan birşey. Güzel ve bakımlı oldugunu söylüyorsu, bakımla da alakası yok. Eşine de ki hatta birlikte izleyelim mi bu kadar güzelse de :) Bakalım sana ne diyecek. Çok tepki verip sinirlendiğini belli etme. Hem o videodaki kadınların hangi birini arzular ki bir erkek?
Hep diyorum, sadece izliyorlar. Tamam izlemeseler daha güzel ama emin ol hepsi izler. Bu yüzden kendini üzme.
Peki..buraya yazacagim zaten.sanada cook tesekkur ederim usenmeden cevap uazdigin icin.ianin biraz olsun rahatladim.iyiki var kkBakın işte dediğim gibi o erkekler için ayrı bir şey yani sizinle yada evliliğinizle alakalı değil siz ona surat yapın utandırın biraz yaptıgından ama bence en iyisi fazla konusmadan susarak bellı etmek yanı trip gibi ama biraz daha serti. tabi siz bilirsiniz
kendinize de yıpratmayın çunku o kadar ulaşılabilir bir şey ki artık aklına gelen tıklıyo yani merakla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?