- 13 Haziran 2015
- 152
- 110
- 18
- 31
- Konu Sahibi kizininannesiii
Evet kizlar baslikta oyle dedim ama 2 saat once kendi capimda buyuk bi yikim yasadim. Direk gelip kk ya baktim,okudum ama tatmin olmadim.Belki aliskin oldugunuz bi konu yeni degil ama anlatmam lazim size anlatmazsam kime anlatayim kizkardesim yanimda ona bile anlatamicam o kadar utaniyorum, size yazarken bile utaniyorum yalan degil,sanki bunu haketmisin diyecekmisiniz gibime geliyor suan bile titriyorum. Daha 21 yasindayim evleneli uc sene dolmak uzere esim bnden on yas buyuk. Az once tamamen teaadufen telefondan p... İzledigini gordum yani gecmis kutusundan iki saattir gozume uyku girmiyor ne dicem napicam.ilk hemen odaya gittim horul horul uyuyodu.yaninda yatmiyoruz cunku arka taraf cok sicak kucuk bebegim oldugu icin. Ben salonda yatiyordum. Son yedi gune baktim inanin kanim cekildi esime coook cook guveniyodum (ovunmek icin degil) guzel bi kadinim yani girdigim bi yerde bi bakan bi daha bakabilir ve esime bakarak hem genc hem guzel oldugumu soyleyevilirim (bunu soyluyorum bana bununla alakasi var mi yok mu siz deyin) bilmiyorum napicamm inanin kelimeler bogazimda dugumlu sanki uyaninca ne dicem ( sunu soylemem lazim ev isi,cocuk,yemek vs derken anca ayda yilda evde iyi gezerim geri kalan esofman) ben nerde hata yaptim ne olur soyleyin kirilmicam soz.oooff off anlatim hatalarim olduysa ksuura
bakmayin ne olur gpzume uyku girmiyor sizden tek istegim bi oneri bi akil simdiden Allah razi olsun..
bakmayin ne olur gpzume uyku girmiyor sizden tek istegim bi oneri bi akil simdiden Allah razi olsun..