YIL DÖNÜMÜ SÜPRİZİ İÇİN ÖNERSİ OLAN VAR MI ?

YIL DÖNÜMÜ SÜPRİZİ İÇİN ÖNERSİ OLAN VAR MI ?

Evlilikmi sevgilimi yazmamssnz ama ben yaziyim .
Evde guzel bi aksam yemegi hazirlayip masaya mumlar vs yemek hazirlayip birde hediye alablrsiniz esiniz se geldiginde mum isigina goturup sarki esliginde yemegi yiyip dans edip hediyesni vereblrenz :)

Bir sürü balon sisir beyaz çift taraflı bant al duvar a iz yapmayan.
Balon kısmını tavan a yapistir
alttan sallana n iplere içinden ne geliyorsa yaz
e sofra mum masa kiyafet zerafet zaten olacak şey.
Umarım eşin de beklentini boş çıkarmaz.
Mutlu ömürler.
He tabi eşin dedim de değer evliysen

Evlilikmi sevgilimi yazmamssnz ama ben yaziyim .
Evde guzel bi aksam yemegi hazirlayip masaya mumlar vs yemek hazirlayip birde hediye alablrsiniz esiniz se geldiginde mum isigina goturup sarki esliginde yemegi yiyip dans edip hediyesni vereblrenz :)

evliyiz birinci yılımız dolacak . ben dogum gününde oyle bişiy yapmıstım . oyüzden farklı bişiy olsun istedim cok saol yinede

100 balon altım
kırmızı kartonlar altım yazılar yazdım uzerine
100 mumm aldım
seritler aldım balonlara baglamak için :)

onun sürpriz yapması lazım.sen daha önce bi şeyler yaptıysan sıra onda olmalı.alıştırırsan hep senin yapmana sonra romantikliği senden bekler.bırak o düşünsün şöyle şık bir mekanda güllerle romantik bir yemek veya hoş bir otelde haftasonu tatili gibi.

çok güzel şeyler düşünmüşsün umarım çok güzel geçer şimdiden mutluluklar canım

yani dogum günüde yaptım böyle bişiy oda benım dogum günümde evin terasiı süslemişti havai fişekler volkan falan tmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…