• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıl geçtikçe değişen huylar

Konu başlığına cevap:
Zaman geçtikçe, hayatı deneyimledikçe düşüncelerde, fikirlerde, hayata bakış açısından, duygularında,
Hayata dair herşeyde mezara girinceye kadar değişim olur.
Konu içeriğinde ise
Eşinizin yurt dışı tecrübesi, deneyimi
Hayatına kattığı olgunluk değilde,
Kusura bakma ama hödüklüğe evrilmil
Aksini iddia etmiyorum doğru tespit kızgınlığımı anlatamam keske gitmeseydi de kıt kanaat geçinseydik..

Cvp basit afedersin de götü kalkmış onun. ne demek ödeyemem bak din adamı bi de e bilmio mu dinimize göre sorumlulugu nedir ne değildir? Söylesene böyle böyle diye niçin tamam diyorsun işine gelince kadın erkeğinin kölesi ama dimi? Sinir oluorum bu gibi erkeklere güneş lekene laf. Diosa sen de onun kıllarına söylen eminim ki vardır bi falsosu dik dur karşısında
Özgürlüğüme dokundurmuyorum işim gereği şehir dışına çıkıyorum deliriyor hakediyor lafa gelince sonuç yok bende şunu ödüyorum bu borcm var diyor inada bindiriyor

Parayi bulan ilk kariyi degistirir derler sonra arabasini.. kwndisi kesin mukemmeldir senin gunes lekelerine laf ediyo manyak imam

Hem borcu ödemiyorsun hem çalışıp benim ödememe izin vermiyorsun nasıl olacak, kapımıza haciz mi gelsin, demediniz mi?
Dedim demezmiyim buseferde ben geldiğimde burda olabilceğin iş bul diyor zaten özel yerim ya kendime baktıkça daha da deliricek ve ben duemıycam ayakta kendi çabamla kızım için herşeyi planladım

Parayi bulan ilk kariyi degistirir derler sonra arabasini.. kwndisi kesin mukemmeldir senin gunes lekelerine laf ediyo manyak imam
Zayıfladı yeni kıyafetler işte para getirileri ama bende durmuyorum 2. Üni okuyorum suan birde bakım bakalım bu süreç nasıl ilerliycek burda çok şey okudum ve benzer olaylar fazlasıyla var sineme çekilip beklemiycem

acaba avrupa değil de, koltuk görünce değişenlerden mi, bazı insanlar büyük bi yere müdür olunca havaya girebiliyor
Geldiğinden buyana böyle kilosuna giyinişine sporuna dikkat ediyor yüzmeye falan başladı bende zayıfladım ama gel görki üzüntü ve sitresten

Esiniz cift maas aliyordu degil mi, hem yurtici maasi hem de yurtdisi maasi? Oradaki hesabinida mi kontrol ediyorsunuz?

Zayıfladı yeni kıyafetler işte para getirileri ama bende durmuyorum 2. Üni okuyorum suan birde bakım bakalım bu süreç nasıl ilerliycek burda çok şey okudum ve benzer olaylar fazlasıyla var sineme çekilip beklemiycem
Maşallah akıllı kadınsınız, bu adamları anlamak zor, güzel, akıllı eşleri düzgün evlilikleri varken bulup da bunuyorlar. Allah eşinize akıl fikir versin ne diyim.. belki yurtdışından dönüşte bir adaptasyon sürecidir bu, 1 yılı buluyor bazen. İnşallah düzelir

Maşallah akıllı kadınsınız, bu adamları anlamak zor, güzel, akıllı eşleri düzgün evlilikleri varken bulup da bunuyorlar. Allah eşinize akıl fikir versin ne diyim.. belki yurtdışından dönüşte bir adaptasyon sürecidir bu, 1 yılı buluyor bazen. İnşallah düzelir
Teşekkür ederim kaçan kovalanıyor bu dünya hep böyle biraz bende kendim için birşeyler yapmaya karar verdim

Bi laf var ya imam o...a cemaat sı..ar diye. Müslüman adam islamiyetin ne emrettiğini bilmiyo gibi ne zırvalıyo böyle. Para kazanayım diye gidip insanlıktan çıkıp gelmiş. Allah ıslah eylesin. Siz de kafasına kaka kaka vazifelerini hatırlatın aklını başına alsın. Bi de hanımını beğenmiyomuş hadsiizzzz!!

Yurtdisi gorunce kocanizin bir tarafi kalkmis

Net olun.
Para gondersin ya da calismaniza izin versin.

Gerci onun iznine de gerek yok mecbur kalmissiniz calisacaksiniz tabi

Evlilikte senin borcun ben borcum mu varmış? O zaman herkes kendi kazandığı parayla ayrı yesin içsin.Hem borcunuzu ödemiyor hem çalışmanızı istemiyor peki ne istiyormuş acaba? Başka birinden ziyadr havalanma var bence.Din adamı da bunu yaparsa artık...Bence yaptığı hareketleri ona yakıştıramadığınızı söyleyin konuşun hoşgörülü olup sizi anlaması gerekir hatya gönlünüzü almalı bence

Evlilikte senin
Bi laf var ya imam o...a cemaat sı..ar diye. Müslüman adam islamiyetin ne emrettiğini bilmiyo gibi ne zırvalıyo böyle. Para kazanayım diye gidip insanlıktan çıkıp gelmiş. Allah ıslah eylesin. Siz de kafasına kaka kaka vazifelerini hatırlatın aklını başına alsın. Bi de hanımını beğenmiyomuş hadsiizzzz!!

Yurtdisi gorunce kocanizin bir tarafi kalkmis

Net olun.
Para gondersin ya da calismaniza izin versin.

Gerci onun iznine de gerek yok mecbur kalmissiniz calisacaksiniz tabi

Evlilikte senin borcun ben borcum mu varmış? O zaman herkes kendi kazandığı parayla ayrı yesin içsin.Hem borcunuzu ödemiyor hem çalışmanızı istemiyor peki ne istiyormuş acaba? Başka birinden ziyadr havalanma var bence.Din adamı da bunu yaparsa artık...Bence yaptığı hareketleri ona yakıştıramadığınızı söyleyin konuşun hoşgörülü olup sizi anlaması gerekir hatya gönlünüzü almalı bence

Baya değişimler oldu eşimde çalıştığı yeri değiştirdik adam bi anda normale döndü acaba ben mi göremedim aylardır bu sıkıntıların sebebi işimiydi bana eskisinden çok çok iyi davranıyor artık borclarlarimizi birlikte odeme planı yaptık benden özür diledi ve değişeceğini söyledi şuan hissettiriyor kızımızla da yakinen ilgileniyor inşallah böyle kalır bende çalışıyorum bu arada çok huzurluyum şu sıra

Back
X