Yıl sonuna kadar 27 kilo!

AmorSiempre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
343
2
26
İstanbul
yıl sonuna kadar 27 kilo vermeyi hedefliyorum.
oldukça düşük kalorili bir diyet yapıyorum.
daha önce bu şekilde kilo verdim ve verdiklerimi geri almadım.
yeniden başarabilirim.
herkese kolay gelsin.

başlangıç: 10.05.2013 - 87.5

21 mayıs - 85.0
23 mayıs - 84.0
28 mayıs - 82.7
1 haziran - 82.4
11 haziran - 81.5

Son düzenleme:
2 dilim ekmek
5 zeytin
biraz peynir
domates + salatalık
1 kahve + bir bisküvi
1 çay
1 simit
1 kahve
1 porsiyon napoliten soslu makarna
5 çilek + 5 kiraz

1650 kaloriyi buldu bugün.

1 pastane simiti tam 450 kaloriymiş. Ben bunu öğrendiğim için bugün 856 kalorilik spor yaptım

Bence simiti hiiç yeme. Onun dışında umarım istediğin gibi fit bir kız olursun :)

1 pastane simiti tam 450 kaloriymiş. Ben bunu öğrendiğim için bugün 856 kalorilik spor yaptım

Bence simiti hiiç yeme. Onun dışında umarım istediğin gibi fit bir kız olursun :)

teşekkür ederim :)
aynı güzel dilekleri ben de senin için diliyorum
450 kalori mi? ben 1 simit 300 kalori diye biliyorum. 450 kalori fazla değil mi?

canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))

23 mayıs
3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir + 8-10 zeytin
1-2 salatalık
10 çilek
1 kahve + birkaç kaşık puding + birkaç bebe bisküvi
sahanda yumurta (1 tane)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase cacık
şekersiz komposto
1 kahve

Son düzenleme:

canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))

slm kızlar, kilolarımız, başlayış tarihlerimiz ve hedeflerimiz benziyor, o yüzden yazmak istedim sağlıklı ve zinde yaşam için yağtığımız bu başlangıcı önemsiyor ve başarılar diliyorum, kolay gelsin..

ne güzel, bu süreçte birbirimize destek olabiliriz
hepimize başarılar ve kolaylıkla diliyorum

mahzen, günlüğün varsa linkini verebilir msin? takip ederim ben de seni.

yediklerime ek olarak birkaç kaşık da mantı...

sarımsaklı yoğurtla yapılan mantı neden bu kadar lezzetli oluyor ki! koca tabağı yememek için kendimi zor tuttum :)

ben yeni bir üyeyim ama oldukça eski bir takipçiyim sizin hikayenizi de takip edicem başarıcağınıza eminim ben de aranıza katılayım dedim :) yaşım henüz genç olmasına rağmen tüm hayatımı zayıflamak için uğraşmaya adadım diyebilirim 90 küsürlerden 71 e düşmüş durumdayım ama artık hızlı olsun istiyorum hedefim 60 metabolizmam oldukça yavaş sağolsun 1 gün dikkat etmese 2 kilo alabilen biriyim hepimize başarılar diliyorum

merhaba. hoşgeldin :)

boyun çok kısa değilse bu kiloda bile gayet iyi görünürsün eminim.

ne kadar kalabalık olur ve birbirimize ne kadar destek verirsek o kadar iyi.

istersen bir günlük aç. ben de seni takip edeyim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…