- Konu Sahibi AmorSiempre
-
Hedefine en doğru zamnda ulaşmanı dilerim canım,kolay gelsin :)
1 pastane simiti tam 450 kaloriymiş. Ben bunu öğrendiğim için bugün 856 kalorilik spor yaptım
Bence simiti hiiç yeme. Onun dışında umarım istediğin gibi fit bir kız olursun :)
canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))
yıl sonuna kadar 27 kilo vermeyi hedefliyorum.
oldukça düşük kalorili bir diyet yapıyorum.
daha önce bu şekilde kilo verdim ve verdiklerimi geri almadım.
yeniden başarabilirim.
herkese kolay gelsin.
başlangıç: 21.05.2013
canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))
slm kızlar, kilolarımız, başlayış tarihlerimiz ve hedeflerimiz benziyor, o yüzden yazmak istedim sağlıklı ve zinde yaşam için yağtığımız bu başlangıcı önemsiyor ve başarılar diliyorum, kolay gelsin..
ben yeni bir üyeyim ama oldukça eski bir takipçiyim sizin hikayenizi de takip edicem başarıcağınıza eminim ben de aranıza katılayım dedim :) yaşım henüz genç olmasına rağmen tüm hayatımı zayıflamak için uğraşmaya adadım diyebilirim 90 küsürlerden 71 e düşmüş durumdayım ama artık hızlı olsun istiyorum hedefim 60 metabolizmam oldukça yavaş sağolsun 1 gün dikkat etmese 2 kilo alabilen biriyimhepimize başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?