Yıl sonuna kadar 27 kilo!

o çok iyiymiş biliyo musun kalbi hızlandırıp yavaşlatarak spor yapmak çok iyi yağ yaktırıyomuş ,teşekkür ederim iyi dileklerin için :)))

Oldukça yorucu ama dediğin gibi yağ yakımı için çok faydalı :]
Senin son hedefin nedir? Kaç kilo olmak istiyorsun?

ben bi kaç gün cozuttuğum için hedefimi geciktirdim ama şöyle ki bu ayın sonunda 70 i görmek istiyorum haziran bittiğinde 65 nasipse bayramda da 60 ı bulmam gerekiyor ama hem adet olmadığım için hem de diyetten saptığım için ay sonu 70 i görmek hayal oldu ama zararın neresinden dönsek kardır diyip tekrar başlıyorum dikkat etmeye seninle de motive oluyorum güzel oluyor :))
yarın sabahın 9 unda sınavım var gelince yapmak zor oluyo diye kalkıp 6.30 da yapıcam inşallah yoksa tekrar başa sarıcam ben dikkat etmezsem 1 haftada 5 kilo alırım öyle bi tipim yani

Sınavında başarılar diliyorum tekrardan :]
Sabah spor yapınca insan daha zinde hissediyor gün boyunca.
Benim enerjim yüksek oluyor sabah spor yaparsam...

1 simit
1 küçük kase çilek
birkaç kuruyemiş
1 kahve
2 yumurta
3 dilim tam buğday ekmeği
çoban salatası [yağsız]
100 gram yoğurt
1 küçük kase çilek
1 kahve

1200 kalori

+

10 km yürüyüş - koşu kombinasyonu

Tatlıyı çok seviyorum, bu yüzden kendime daha sağlıklı tatlı seçenekleri arıyorum :]
Bugün 130-140 kalorilik çok lezzetli bir tatlı yaptım kendime.
1 muzu iyice ezip içine 1 tatlı kaşığı pekmez ve bolca tarçın koydum, inanılmaz lezzetli bir şey oldu
1200 kalori sınırına ulaştığım için sadece birazcık tattım ama yarın kesin yicem

oovv tatlı sevilmez mi ya bizim hocamız 1 ekmeğin içini tahin pekmezle doldurup yermiş her sabah ama adam bir fit ki sorma sabah yiyo çünkü,muzlu sütte tüket diyette acaip kesiyo tatlı isteğini

Öğleyin yediğim 1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesinden omlet hala sindirilmedi resmen. 3te ara öğün yaparım diyordum olmadı. Sana da tavsiye ederim o yüzden. kalorisine bak ona göre koy kahvaltına hiç aç kalma :)

Tebrikler :)
1200 e nasıl dayanıyorsun beni 2200 den aşağısı kesmiyor

Aslında acıkıyorum ama elimden geldiğince yememeye gayret ediyorum :]
Tabi her gün böyle değil, bazı günler açlık hissi zirve noktasına ulaşıyor, ben de 1500'leri, 1800'ler buluyorum :]
Ben tamamen vücudumu dinliyorum, eğer çok aç hissedersem illaki 1200 kaloride kalıcam diye diretmiyorum çünkü diretirsem cozutabiliyorum, işte o zaman da kimse beni durduramaz

1 avuç leblebi
3 dilim tam buğday ekmeği
10 zeytin
5 dilim ince salam
1 kahve
1 avuç leblebi
1 kase çilek
tavuklu salata [100 gram ızgara tavuk + salatalık + yeşil soğan + limon suyu]
1 kepçe çorba
1 kahve

1300 kalori

+

3 km yürüyüş

canım çizelgeni değiştirmişsin sen o kadar kilo vermişsin maşallah nazar değmesin serüven bittiğinde başarı öyküsü istiyorum hatta şu an bile yazmalısın çünkü çok iyi vermişsin :))

canım çizelgeni değiştirmişsin sen o kadar kilo vermişsin maşallah nazar değmesin serüven bittiğinde başarı öyküsü istiyorum hatta şu an bile yazmalısın çünkü çok iyi vermişsin :))

Çok teşekkür ederim canım :]
Çizelgemi değiştirdim çünkü ne kadar yol aldığımı unutuyorum bazen.
Önümde daha ne kadar yol olduğunu düşünüp umutsuzluğa kapılıyorum ama arkamda ne kadar yol bıraktığımı unutuyorum... :]

süper motive olur insan o çizelgeyi görünce nasıl verdin valla maşallah özel bişi yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…