- Konu Sahibi AmorSiempre
-
o çok iyiymiş biliyo musun kalbi hızlandırıp yavaşlatarak spor yapmak çok iyi yağ yaktırıyomuş ,teşekkür ederim iyi dileklerin için :)))Spor başladım ama günlüğüme yazmadım, iyi ki hatırlattın :]
Biraz yürüyüp biraz koşuyorum, mesela 10 dk yürüyüp 5 dk koşuyorum, sonra yine 10 dk yürüyorum...
Bu şekilde 1 saat - 2 saat spor yapıyorum günde.
Sınavlarında başarılar
o çok iyiymiş biliyo musun kalbi hızlandırıp yavaşlatarak spor yapmak çok iyi yağ yaktırıyomuş ,teşekkür ederim iyi dileklerin için :)))
Oldukça yorucu ama dediğin gibi yağ yakımı için çok faydalı :]
Senin son hedefin nedir? Kaç kilo olmak istiyorsun?
Sınavında başarılar diliyorum tekrardan :]
Sabah spor yapınca insan daha zinde hissediyor gün boyunca.
Benim enerjim yüksek oluyor sabah spor yaparsam...
oovv tatlı sevilmez mi ya bizim hocamız 1 ekmeğin içini tahin pekmezle doldurup yermiş her sabah ama adam bir fit ki sorma sabah yiyo çünkü,muzlu sütte tüket diyette acaip kesiyo tatlı isteğiniTatlıyı çok seviyorum, bu yüzden kendime daha sağlıklı tatlı seçenekleri arıyorum :]
Bugün 130-140 kalorilik çok lezzetli bir tatlı yaptım kendime.
1 muzu iyice ezip içine 1 tatlı kaşığı pekmez ve bolca tarçın koydum, inanılmaz lezzetli bir şey oldu
1200 kalori sınırına ulaştığım için sadece birazcık tattım ama yarın kesin yicem
teşekkür ederim :)
aynı güzel dilekleri ben de senin için diliyorum
450 kalori mi? ben 1 simit 300 kalori diye biliyorum. 450 kalori fazla değil mi?
Tebrikler :)
1200 e nasıl dayanıyorsun beni 2200 den aşağısı kesmiyor
ALLAH sabır versin gerçekten. Ama acıkmadan 1200 kalori yediğimiz günlerde gelecek :)
canım çizelgeni değiştirmişsin sen o kadar kilo vermişsin maşallah nazar değmesin serüven bittiğinde başarı öyküsü istiyorum hatta şu an bile yazmalısın çünkü çok iyi vermişsin :))
Çok teşekkür ederim canım :]
Çizelgemi değiştirdim çünkü ne kadar yol aldığımı unutuyorum bazen.
Önümde daha ne kadar yol olduğunu düşünüp umutsuzluğa kapılıyorum ama arkamda ne kadar yol bıraktığımı unutuyorum... :]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?