Yıl sonuna kadar 27 kilo!

sürekli giremeyip aksatırım diye günlük tutmuyorum maalesef ( boyum 1.68 ama benim derdim çok geçmişten geldiği için ve hırsımdan kudurduğum için zayıflamak bi savaşa dönüştü bi süre sonra :) bacaklarım basenlerim asabımı bozduğu için onlarla mücadeledeyim kas oranı yüksek bi insan olmak önemli o zaman daha zayıf durarmış insan kas oranını arttırmak için de spor yapmak lazım tabi onu mümkün olduğunca hayatımıza sokmak lazım sonra kendiliğinden gidecektir inşallah :))

bi de kızlar ben şunu öğrendim ki bu yolculuktaki en önemli şey sabır..kesinlikle sabır kendimden örnek vereyim ben 90 iken bi tartıldım tabi şok oluyo insan o yaşta depresyondaydım daha bi dibe battım eminim daha yukarılara da çıkmışımdır sonra herşeyi saldım vazen patlayana kadar bazen hiç bişi yemedim sonra tartı aldım bi çıktım 78im inanamadım hala 90 olduğumu sanıyodum asla zayıflayacağıma inanmadım çünkü sonra dedim düzensiz bi şekilde verdiysem kendimi sıkayım bi kaç ay ulaşayım hedefe sonra jillian micheals 30 day shredi yaptım ripped level 3 ü bitirmek üzereyim ve 71 oldum ki 1 haftada 100 gram verdiğim için sinirim bozuldu gene yedim de yedim sonra yapma duygu dedim geri başa döneceksin o yüzden yavaş yavaş da olsa dellenmemek lazım ay çok konuştum :))

çok doğru. tartıdaki rakamdan ziyade yağ-kas oranı önemli ama kas kazanmak da o kadar kolay değil ne yazık ki :) rafine olmayan gıdalardan, protein içeriği yüksek besinlerde ve kompleks gıdalardan oluşan düzenli bir beslenme planı ve yine düzenli bir kardiyo + ağırlık çalışması programı. ben 60'lara geldiğimde böyle bir plana geçmeyi düşünüyorum, hatta koşmak istiyorum ama şu an için tek önceliğim tartıdaki rakamı azaltmak

konuşmak, paylaşımda bulunmak için burdayız zaten :) ne güzel kendi deneyimlerini paylaşıyorsun bizle

kaç yaşındasın?

biraz antep fıstığı
1 kahve + 1 bisküvi
1 bardak çay
2 dilim tam buğday ekmeği + 4-5 zeytin + 2 cherry domates
1 kahve
2 dilim pizza < hem de büyük boy >
1 kase puding < light sütle yapıldı ama tatlı sonuçta >

kalorisi az ama besin içeriği çok düşük. zaten az kalori alıyorum, bari besin içeriği yüksek olsun, kaliteli besin olsun, rafine ürünler olmasın artık şu listemde...

neler yiyeceğimi bir gün öncesinden planlamak daha mantıklı olacak sanırım. akışına bırakırsam akşam yediklerimi not edip şöyle bir baktığımda saçma bir liste görüyorum.

25 mayıs

2 dilim tam buğday ekmeği + 50 gr kaşar peyniri + 2 dilim hindi salam < 2 dilim 12 gram ediyor > + 1 salatalık [325 kalori]

10-15 çilek [50 kalori]

light ton balığından akdeniz salatası < bol yeşillik, bir dilim kızartılmış ekmek ile > [280 kalori]

yağsız sütle hazırlanmış şekersiz nescafe [40 kalori]

haşlanmış yağsız kabak - patlıcan + 150 gr yoğurt [195 kalori]

883 kalori:100 gram karbonhidrat + 24 gram yağ + 63 gram protein

Son düzenleme:
konuşmak, paylaşımda bulunmak için burdayız zaten :) ne güzel kendi deneyimlerini paylaşıyorsun bizle

kaç yaşındasın?
21 yaşındayım ama ömrüm gitti artık yani sindirim sistemi ve adet düzensizliği yüzünden aldım böyle bi problemin yoksa inanamayacağın kadar hızlıca vericeksin emin ol :)))

adet problemleri bende de mevcut. kilo almamın en önemli nedenlerinden biri bu zaten. ama yine de er ya da geç kilo vereceğime inanıyorum :)

verdikçe düzene girermiş zaten bende hala düzensiz aman suyu aksatma elinde şişeyle gez vücut yaktıklarını atsın dışarı su çok önemli

bu arada geçen gün profil resminde gördüm lana del reyi ben de çok severim o hatun 1.70 boyundaymış 55 kiloymuş nerdeyse bi manken ölçülerine sahip ama baya estetik varmış yüzünde yine de çok güzel bi kadın :)

lana'nın estetik operasyon geçirdiğini bilmiyordum :)
ben kendisini de, tarzını da seviyorum :)
ölçüleri de gayet iyiymiş, 1.70 boya 55 kilo bence en ideali, en mükemmeli

bugün listeye sadık kaldım.

yarınki listem:

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 şekersiz çay

Ara
yarım bardak yağsız ılık süt
1 kase çilek

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kutu konserve yağsız ton balığı
1 tabak yağsız kabak

Akşam
200 gram yağsız pişmiş tavuk bonfile

797 kalori: 54 gram karbonhidrat - 27 gram yağ - 107 gram protein

Son düzenleme:
valla çok iyi gidiyosun maşallah iraden çok kuvvetli ama arada canının çektiği şeylerden de ye bıkmamış olursun diyetten çikolatadır dondurmadır benim akrabam diyetisyene giderken kadın demiş haftada 1 gün istediğini ye metabolizma şaşırsın diye ama benim vücut 1 gün olunca gerisini de istiyor durdurabilene aşkolsun bana disiplin iyi geliyo yani hemen kendine kıyamayıp sapıtan biriyim :)) haftalık mı tartılıyosun bu arada ?

ben de kendime cozutma hakkı tanıyorum ama canım çektiğinde kullanıcam bu hakkımı :]
10 günde hatta başarabilsem ayda 1 kere tartılmak istiyorum ama sabredebileceğimi sanmıyorum
şimdilik 2-3 günde bir tartılıyorum diyebilirim.

kız 2-3 günde çok az haftada falan bak vücüt su toplar bişi olur insanın morali bozuluyo kendimden biliyorum
cozutma hakkı he ben 2 hafta sıksam kendimi 3.hafta yeter uleeeyyn diye kara murat gibi bu ilk gün için bu 2.gün içine bağlıyorum

ama uzun bi zamanda verdim o yüzden nolduğunu anlayamadım öyle ayda şu gitti bu gitti olmadı bende :)aylık 4 versen hedefine ulaşıyosun gayet rahat yapıcaksın emin ol :)

desteğin için teşekkür ederim :]
ayda 1 kilo bile versem kardır diye düşünüyorum.
kilo almaktan da yerinde saymaktan da iyidir
aynen katılıyorum çok haklısın almaktan iyidir herşey yavaş yavaş da olsa başarıcazzz :)) ben finallere çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum ama sana bakıyorum her gün spora başladın mı yoksa belli bi raddeden sonra mı yapayım diyosun :)

Spor başladım ama günlüğüme yazmadım, iyi ki hatırlattın :]
Biraz yürüyüp biraz koşuyorum, mesela 10 dk yürüyüp 5 dk koşuyorum, sonra yine 10 dk yürüyorum...
Bu şekilde 1 saat - 2 saat spor yapıyorum günde.
Sınavlarında başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…