- Konu Sahibi AmorSiempre
-
sürekli giremeyip aksatırım diye günlük tutmuyorum maalesef( boyum 1.68 ama benim derdim çok geçmişten geldiği için ve hırsımdan kudurduğum için zayıflamak bi savaşa dönüştü bi süre sonra :) bacaklarım basenlerim asabımı bozduğu için onlarla mücadeledeyim kas oranı yüksek bi insan olmak önemli o zaman daha zayıf durarmış insan kas oranını arttırmak için de spor yapmak lazım tabi onu mümkün olduğunca hayatımıza sokmak lazım sonra kendiliğinden gidecektir inşallah :))
bi de kızlar ben şunu öğrendim ki bu yolculuktaki en önemli şey sabır..kesinlikle sabır kendimden örnek vereyim ben 90 iken bi tartıldım tabi şok oluyo insan o yaşta depresyondaydım daha bi dibe battım eminim daha yukarılara da çıkmışımdır sonra herşeyi saldım vazen patlayana kadar bazen hiç bişi yemedim sonra tartı aldım bi çıktım 78im inanamadım hala 90 olduğumu sanıyodum asla zayıflayacağıma inanmadım çünkü sonra dedim düzensiz bi şekilde verdiysem kendimi sıkayım bi kaç ay ulaşayım hedefe sonra jillian micheals 30 day shredi yaptım ripped level 3 ü bitirmek üzereyim ve 71 oldum ki 1 haftada 100 gram verdiğim için sinirim bozuldu gene yedim de yedim sonra yapma duygu dedim geri başa döneceksin o yüzden yavaş yavaş da olsa dellenmemek lazım ay çok konuştum :))
21 yaşındayım ama ömrüm gitti artık yanikonuşmak, paylaşımda bulunmak için burdayız zaten :) ne güzel kendi deneyimlerini paylaşıyorsun bizle
kaç yaşındasın?
bu arada geçen gün profil resminde gördüm lana del reyi ben de çok severim o hatun 1.70 boyundaymış 55 kiloymuş nerdeyse bi manken ölçülerine sahip ama baya estetik varmış yüzünde yine de çok güzel bi kadın :)
kız 2-3 günde çok az haftada falan bak vücüt su toplar bişi olur insanın morali bozuluyo kendimden biliyorumben de kendime cozutma hakkı tanıyorum ama canım çektiğinde kullanıcam bu hakkımı :]
10 günde hatta başarabilsem ayda 1 kere tartılmak istiyorum ama sabredebileceğimi sanmıyorum
şimdilik 2-3 günde bir tartılıyorum diyebilirim.
aynen katılıyorum çok haklısın almaktan iyidir herşey yavaş yavaş da olsa başarıcazzz :)) ben finallere çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum ama sana bakıyorum her gün spora başladın mı yoksa belli bi raddeden sonra mı yapayım diyosun :)desteğin için teşekkür ederim :]
ayda 1 kilo bile versem kardır diye düşünüyorum.
kilo almaktan da yerinde saymaktan da iyidir
aynen katılıyorum çok haklısın almaktan iyidir herşey yavaş yavaş da olsa başarıcazzz :)) ben finallere çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum ama sana bakıyorum her gün spora başladın mı yoksa belli bi raddeden sonra mı yapayım diyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?