BelkideBelki aranizdaki sorunlarin tum sulaleye yayilmasini istemiyordur esiniz ki hakli bence.
Gun gelir siz her seyi yoluna koyarsiniz ama aileniz yada akrabalariniz unutmaz olanlari. O yuzden ben evliligimde bir sorun yasadiysam aileme bile anlatamam. Tabi sizinki aileden saklama asamasini gecmis ama bari halaya falan yansitmayin derim ben.Belkide
Ya hayır öyle düşünmeyin inanın tüm mesajları okuyorum sizler yazın bana çok yol oluyor diğer açtığım konumdan sonraki konusmalarınız yüzünden ben eşime ilk adımı attım.Vala ben kendi adıma cevap vermicem çünkü konuyu açıp gidiyosunuz sonra burda üyelerle biz kendimizi yiyoruz. Acaba böyle midir şöyle midir diye.
Öylede konuyu açıyorsunuz sonra sorulan şeylere cevap vermiyorsunuz biz biririmize düşüyoruz burda.Ya hayır öyle düşünmeyin inanın tüm mesajları okuyorum sizler yazın bana çok yol oluyor diğer açtığım konumdan sonraki konusmalarınız yüzünden ben eşime ilk adımı attım.
Sorun şu ki herkese yansıdı malesef çünkü eşimin ailesin ağzı asla durmaz hele görümcem aman aman asla sır vermeyin bende anneme söyledim çünkü bunalımlı ve bir karar verilecek durumdu malesef herkes dahil oldu kısacasıGun gelir siz her seyi yoluna koyarsiniz ama aileniz yada akrabalariniz unutmaz olanlari. O yuzden ben evliligimde bir sorun yasadiysam aileme bile anlatamam. Tabi sizinki aileden saklama asamasini gecmis ama bari halaya falan yansitmayin derim ben.
Daha dikkat edeceğimÖylede konuyu açıyorsunuz sonra sorulan şeylere cevap vermiyorsunuz biz biririmize düşüyoruz burda.
Rabbim ağız tadı nizi artırsın inşallah.En fazla odani ayir ama evi ayirma bence hos sorun ne bilmiyorumdaesimi cok seviyorum ben uzuluyorum boyle seyler okuyunca insallah ALLAH yardimciniz olsun bol bol dua edin
Beni değil konuyu eleştiri yapacaktınız bir yanlışlık oldu herhalde?Siz bence konularınızı çok eksik anlatıyorsunuz kendinize yontarak. Sonra da cevap veremiyorsunuz toparlayamadığınız için. Burda kendi anlattığınız kadarı ile bazılarınca haklı görünmek ne kazandırıyor ki size?
Zaten kafasına vur ekmeğini al tarzda bir eşiniz varmış onu da br romandaki karaktere getirmeyi başarmışsınız. Şimdi de yetmedi düşüncelerim deyip kendinize göre anlatıp çözüm arıyorsunuz değil mi?
Konuyla ilgili de yazdım. Konuyu yaşayan da siz ve eşiniz olduğuna göre sizlerle ilgili bir şey söylemek kaçınılmaz oluyorBeni değil konuyu eleştiri yapacaktınız bir yanlışlık oldu herhalde?
Ayrı yaşayarak düzelecek bir sorununuz yok bence sizin, tam tersi birlikte olup konuşarak anlaşmanız gerekir gibi geldi.. Tabi sizin tercihiniz..Arkadaşlar merhaba. Benim derdim hiç bitmiyor.Bir öndeki konumda eşimle bosanmaya karar verdik demiştim daha sonra konusmaya başladık birbirimizden zaman istedik ayrı yaşama kararı aldık bu zamanda ben sen evimizde kal ben memlekete halamın yanına gidicem kalıcam dedim hem hava değişimi hem değişik ortam hem yenilenme yeni kararlar derken olumlu olucağını düşündüm kendimce halamıda tanır sever sayar eşim. Ama neymiş vay efendim ben oraya gidersem daha çok sorun olurmuş millet neler düşünürmüş evliliğimize daha çok zarar verirmişim gibi gibi sığ düşünceler. Ben olumlu bakarken onun böyle yapması doğru mu birbirimize zaman vermezsek uzaklaşmazsak asıl bitecek bu evlilik o da farkında annemde kalmak istemiyorum çünkü ev kalabalık bide aynı ortam aynı şeyler komsular yakınların soruları daha çok bunalıyorum. Durum bu ben yine ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?