Yılan hikayesi

asas22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
164
54
28
29
Arkadaşlar merhaba. Benim derdim hiç bitmiyor. ☹️ Bir öndeki konumda eşimle bosanmaya karar verdik demiştim daha sonra konusmaya başladık birbirimizden zaman istedik ayrı yaşama kararı aldık bu zamanda ben sen evimizde kal ben memlekete halamın yanına gidicem kalıcam dedim hem hava değişimi hem değişik ortam hem yenilenme yeni kararlar derken olumlu olucağını düşündüm kendimce halamıda tanır sever sayar eşim. Ama neymiş vay efendim ben oraya gidersem daha çok sorun olurmuş millet neler düşünürmüş evliliğimize daha çok zarar verirmişim gibi gibi sığ düşünceler. Ben olumlu bakarken onun böyle yapması doğru mu birbirimize zaman vermezsek uzaklaşmazsak asıl bitecek bu evlilik o da farkında annemde kalmak istemiyorum çünkü ev kalabalık bide aynı ortam aynı şeyler komsular yakınların soruları daha çok bunalıyorum. Durum bu ben yine ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Vala ben kendi adıma cevap vermicem çünkü konuyu açıp gidiyosunuz sonra burda üyelerle biz kendimizi yiyoruz. Acaba böyle midir şöyle midir diye.
Ya hayır öyle düşünmeyin inanın tüm mesajları okuyorum sizler yazın bana çok yol oluyor diğer açtığım konumdan sonraki konusmalarınız yüzünden ben eşime ilk adımı attım.

Ya hayır öyle düşünmeyin inanın tüm mesajları okuyorum sizler yazın bana çok yol oluyor diğer açtığım konumdan sonraki konusmalarınız yüzünden ben eşime ilk adımı attım.
Öylede konuyu açıyorsunuz sonra sorulan şeylere cevap vermiyorsunuz biz biririmize düşüyoruz burda.

Gun gelir siz her seyi yoluna koyarsiniz ama aileniz yada akrabalariniz unutmaz olanlari. O yuzden ben evliligimde bir sorun yasadiysam aileme bile anlatamam. Tabi sizinki aileden saklama asamasini gecmis ama bari halaya falan yansitmayin derim ben.
Sorun şu ki herkese yansıdı malesef çünkü eşimin ailesin ağzı asla durmaz hele görümcem aman aman asla sır vermeyin bende anneme söyledim çünkü bunalımlı ve bir karar verilecek durumdu malesef herkes dahil oldu kısacası

Açıkçası evden gidilmesi beni de rahatsız ederdi . Etrafın duymasını istemezdim sorunları .

Siz zaten Bahadır ayrıyız demiştiniz. Nerde kalıyordunuz ki bayadır ailenizde mi? Hala nerden çıktı ki?

En fazla odani ayir ama evi ayirma bence hos sorun ne bilmiyorumda 🤷🏻‍♀️ esimi cok seviyorum ben uzuluyorum boyle seyler okuyunca insallah ALLAH yardimciniz olsun bol bol dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Siz bence konularınızı çok eksik anlatıyorsunuz kendinize yontarak. Sonra da cevap veremiyorsunuz toparlayamadığınız için. Burda kendi anlattığınız kadarı ile bazılarınca haklı görünmek ne kazandırıyor ki size?
Zaten kafasına vur ekmeğini al tarzda bir eşiniz varmış onu da br romandaki karaktere getirmeyi başarmışsınız. Şimdi de yetmedi düşüncelerim deyip kendinize göre anlatıp çözüm arıyorsunuz değil mi?

En fazla odani ayir ama evi ayirma bence hos sorun ne bilmiyorumda 🤷🏻‍♀️ esimi cok seviyorum ben uzuluyorum boyle seyler okuyunca insallah ALLAH yardimciniz olsun bol bol dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabbim ağız tadı nizi artırsın inşallah.
Ben yatakları bile ayırmak tan yana değilim.
Bosanalim mi fikrine De sıcak bakmıyorum. ( Ki bir kez boşandım. ) Ama oyuncak edilmemeli. Karar alinmissada geriye bakılmamali.

Eşiniz haklı.
Aranızdaki konuların, akrabalar arasında bu kadar dallanıp budaklanması istememesi gayet normal.
Sizin mevzunuz, uzak kalmanizı gerektiren türden değildi , burada yazdıklarınizdan başka birşey yoksa.
Oradan oraya gidip ayrı kalmaya çalışmanızı gereksiz buldum evlilik içinde.

Siz bence konularınızı çok eksik anlatıyorsunuz kendinize yontarak. Sonra da cevap veremiyorsunuz toparlayamadığınız için. Burda kendi anlattığınız kadarı ile bazılarınca haklı görünmek ne kazandırıyor ki size?
Zaten kafasına vur ekmeğini al tarzda bir eşiniz varmış onu da br romandaki karaktere getirmeyi başarmışsınız. Şimdi de yetmedi düşüncelerim deyip kendinize göre anlatıp çözüm arıyorsunuz değil mi?
Beni değil konuyu eleştiri yapacaktınız bir yanlışlık oldu herhalde?

Arkadaşlar merhaba. Benim derdim hiç bitmiyor. ☹️ Bir öndeki konumda eşimle bosanmaya karar verdik demiştim daha sonra konusmaya başladık birbirimizden zaman istedik ayrı yaşama kararı aldık bu zamanda ben sen evimizde kal ben memlekete halamın yanına gidicem kalıcam dedim hem hava değişimi hem değişik ortam hem yenilenme yeni kararlar derken olumlu olucağını düşündüm kendimce halamıda tanır sever sayar eşim. Ama neymiş vay efendim ben oraya gidersem daha çok sorun olurmuş millet neler düşünürmüş evliliğimize daha çok zarar verirmişim gibi gibi sığ düşünceler. Ben olumlu bakarken onun böyle yapması doğru mu birbirimize zaman vermezsek uzaklaşmazsak asıl bitecek bu evlilik o da farkında annemde kalmak istemiyorum çünkü ev kalabalık bide aynı ortam aynı şeyler komsular yakınların soruları daha çok bunalıyorum. Durum bu ben yine ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ayrı yaşayarak düzelecek bir sorununuz yok bence sizin, tam tersi birlikte olup konuşarak anlaşmanız gerekir gibi geldi.. Tabi sizin tercihiniz..

Sorun neydi de buraya geldi bilmiyorum ama.
Artik bosanma konusuluyor ve de karar asamasinda isem esime danismazdim, kendi kararlarimi kendim alirdim ki olacaksa benim istedigim gibi olsun, olmayacaksa da olmasin.

Halama gitmek istiyorsam giderim, gidecegim derim, o da git/gitme diye onay cumlesi kuramaz, kurmamali.

Ama tabi ki isler bu raddede ise karsilikli, siz de ona karismamalisiniz.

Back
X