Kız İsteme yılar önce beni istediklerinde aman allahım

mycrazy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
32
0
86
İzmir
çooooooooookkkk!!! yıllar önceydi.bundan tam 9 sene önce ilk görmeye gelmişlerdi.ama görücü usulü değildi severek evlendik.sadece tanışmak maksatıyla.eeee sonra akşam oldu geldiler.ben açtım kapıyı,eşimden yani o zman nişanlımın elinden.ben aldım çiceği.daha alır almaz diyer insanlara hoşgeldin demeden.lavaboya koştum ve kustum.heyecendan.aman allahım ağlasammı gülsemmi.bilemedim.neyse elimi yüzümü yıkadım.tekrar bir makyaj.yaklaşık.15 dakika geçti.beni bekliyorlar.ellerini öpücem ya valla,gülerek içeri girdim.ve görüştük,tanıştık,ta ki istemeye kadar.yine geldiler bu sefer,hem istecekler,hemde yüzük takılcak bu sefere ben açmadım kapıyı.ama girdiklerinde nişanlımın elinden yine ben aldım çiçeği.ve tekrar lavabo ay ne oluyo böle dedim kusuyorum.yine afedersiniz ama napim.dayanamıyorum heyecana.ve dr bile gittim durumu anlattım.psikolojik dedi.heyecandan yani.bu kadar arkadaşlar herkezin bekliyom.hikayesini hoşçakalın!!!kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

:teselli:
benim henüz böyle bir hikayem yok ama
bir arkadaşımın arkadaşı sizinkine benzer bir olay yaşamış
kızda evlilik fobisi varmış sürekli kaçıyomuş evlilikten kaydirigubbakcemile
bir gün hiç ummadığı biranda erkek arkadaşı evlenme teklifi etmiş
buda olay anında panikleyip erkek arkadaşının üstüne kusmuş delikafadulden

Offf,olay diye buna derim işte:1shok:

Çocuk ona rağmen kararından dönmediyse ona da afferim:roflol:

inanmıoyrm ya ben de heyecanlanınca mideme vuruyo ya böle olursam die korkuyorm ben de........

amaneeeeeeeeeen.... ben heyecanlandım mı çişim gelir.. ya beni istemeye geldiklerinde napcam:...

Ben de o anda çok merak ediyorum ne halt yiycem delikafadulden mycrazy ben kussaydım öyle senin gibi gülerek gelemezdim içeri. İyi başarmışsın a.s.

eşimden once babamın köylüsü bi aile istemeye geldi
ben ıstemıyorum tabı şin dalgasındayım
kardeşimi cqagırdım mutfaga gelmeyince
gelsene şerefsiz dedim:bbo:
agzımdan kactı :roflol:
butun kafalar bana döndü babama baktım kıpkırmızı:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm süpersin kaydirigubbakcemile5

bizimkide çok ilgınc oldu yıldırım aşkıydı ben eşimi daha öncedn tanıtordum arkadaştık daha sonra gelişti hersey biz cıkmaya başladık bir ay sonra ailesi bize geldiler beni görmeye neyse ben heycandan bi hoşgeldiniz dedim mutfağa kaçtım daha cıkamadım çay servisini kardeşim yapmişti ilk çayları dağıttıktan sonra bi güzel kendinede çay almış sandalyeye oturup bacak bacak üstünde kayınvalidemler ayy ne kadar rahat kız demişler hatta evde yarım saat oydu yok buydu diye tartışmışlar son noktayı eşim koymuş fotoğramı gösterince herkz birbirine gülmüş... ahhhhh eski günlerrr ahhhhhhhhhhhhh

benzer şey ablamdada olmuştu ilk çayları ben götürünce yüzüğü bana takacaklardı eniştem zor kurtardı:):):)

benzer şey ablamdada olmuştu ilk çayları ben götürünce yüzüğü bana takacaklardı eniştem zor kurtardı:):):)

sırnaşık şey hepsi komik ya Allah iyiliğinizi versin bayanlar :sm_cool:a.s.

bende heyecanlandığımda hemen terlerim =) istemeye geldikleri gün millet kalın kalın giyinmiş bende şifon elbise var ama ben buram buram terliyorum
aşkım kulağıma eğilip ranunu iyi misin dedi bayılıcam falan sanmış

hey günler bee gelmiycek sandığım nişan günüm geçeli 3 ay olmuş =)

benim ablamdada enitenin caya tuz atmistik sekerle karisik bir yudum icti kipkirmizi oldu zoraki yuttu.sonra bir bardak su istedi bu seferde su yerine maden suyu verdik adam öksürükten ölüyyordu:)))
cayi btirmedin deyince sogudu icemiycem dedi:)

Seninki daha bi şabani olmuş:lepi::roflol::roflol: (altıma kacırdım zannumcaşakkıdı)

Daha böyle bi vaaakaaam olmadı
Bu tür durumlarda kendimi içten acaip sakinleştiriom

şaka gibi yaa bende ne olar bilmiyorum bildiğim tekk şey utanınca heyecanlanınca kıpkırmızı olmam bolca sürdüğüm allık bilene belli olmuyor bide esmer olacakmışım çakma mıyım ne...kaydirigubbakcemile3

4 yıl önce beni istemeye geldiklerinde, aileleri daha önceden tanıştırdığımızdan dolayı, sözü de beni istedikleri gün kesmiştik. o gün ben, iki kuzenim ve bir arkadaşım odada hazırlanma çabalarındayız. neyse, karşı taraf teşrif ettiklerinde ha çıktım ha çıkacağım derken odaya kaynanam ve görümcem geldi. ellerinde kırmızı, parlak bir bohça. büyük bir zarafetle uzattı müstakbel anneciğim bohçayı, ben de aynı zarafele teslim aldım, tabi öpüştük koklaştık sonra çıktılar. onlar çıkar çıkmaz, benim çatlak kuzenlerim bohçanın resmini çekmeye, içini açmaya falan çalıştılar ben de onları durdurmaya çalıştım ama nafile. tam ellerinden kurtardım bohçayı bir kenara koyacağım derkeen, görümcem insanı dalmasın mı odaya!! ben sıkı sıkı tutmuşum bohçayı ve 'bırakın ayol benim bu' diye söylenirken, göz göze geldik. aman allahımm! nasıl utandım anlatamam. allahtan samimiydik de yanlış anlamadı

ay cnm çok güldüm ya allah iyiliğini versinsırnaşık şey:roflol::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…