Kız İsteme yılar önce beni istediklerinde aman allahım

süper ya çok alemsin valla :roflol:

harıka ya :) cok guldum benım kuzenımede soz gunu ayranına doldurmuslar tuzu damadın cocuk bır puskurdu onu sonra dıger kuzenımın sozlusunede bu eskı damat yaptı ayranın ıcıne doldurmus tuzu cocugu tebrık ettım hıc bozuntuya vermeden bır dıkıste bıtırmıs :)

Ailelelerimizin tanışması için geldiler ilk önce burda adettendir pasta çikolata getirirler.Benim de ozamanlar orta parmağım kırık atel takılı.tam pastayı kesicem tabaklara servis yapıcam atelli parmağım pastanın içine daldı kayınvalidemle göz göze geldik ben utancımdan yerlerdeyim...
Bir hafta sonra istemeye geldiler hemde nişan takılıcak.Kuaföre gittim herşey hazır bende heycan yok tık demıyorum..takı korna seslerını duyana kadar sesler gelmeye başladı ..kapı çalındı ölücem heycandan odamın ışığını kapattım yarı araladım kapıyı gelenlere bakıyorum..kalabalık ama eşimı göremıyorum en son girdi içeriye hemen benim yanıma getirdiler..kurbanlık koyun gibiyiz ikimizde oturduk benım odamda içerden seslerı dınlıyoruz ALLAH'IN EMRı PEYGAMBER'ıN KAVLıYLE dediler bi alkış kıyamet koptu...eşimde bende heycanlıyız yüzükler takıldı ..tebrık edıcez bırbırımızı heyecandan sadece tokalaştık..soradan koptuk halımıze..

ayy ne güldüm yaaa parmağın da ki tel pastanın içine düştü he :roflol::roflol: durdurun beni gülmekten ölücem D

Sanırım en yakın tarıhtekı benım..12 mayıs...yanı bundan tam 2 hafta once.hayatımda boyle bır ısteme anı ne gordum be duydum nede okudum dıyım ben sıze neler oldu neler....
bunlar saat 7 gıbı gelıcekler saat 5 ablamın yaptgı boregın altı tepsıye yapıstı zar zor kurtardık,dıger ablamın kekı kabarmaıd bı daha yaptık.Kı bu bahsettıklerım ablamlar ustasıdır boyle seylerın ıste aksılık ya.Neyse tam hallettık derken ıkramları banyoda kı muslugun altı akmaya basladı bı baktık banyo göl durmuyor babam okdr ıyı anlayan ınsan bı turlu yapamadı banyo resmen göl oldu sıl sıl ne fayda.tabı bana geldıler terelelli cıldırıcam kı sormayın.neyse onuda hallettık derken pat elektrıkler kesıl fırındda sonunce pogacalar sızlere ömur..Saat 8 oldu bunlar hala yok askım nerdesınız merterde kaza olmus gercekten yok tıkanmıs gelemıyorlar saat 9 oldu yok 10 oldu yok babam zaten verme konusunda pek gonullu degıldı yatıya mı gelcekler dıo:)))neyse geldıler bu seferde bızım evın orda ogun pazar vardı park yerı sorun neyse saat 10 bucuk oldu.geldıler ben tıtrıyorum tabı resmen.gıttım heyecandan kustum Allah ım dedım noluyorrr boyle.Neyse kahve faslına geldıkkıı karabıberlı bı guzel kahvemı yaptııımm askımda ıctı ellerınıze saglık cok guzel olmus dedııııve 17 sındede soz yaptık yuzuk taktııık herkes dedı bu kadar aksılıge sonunda bısey olmaz ıns dıe ama smdı cok mutluyuzz

benim de söz günümde hastayım heyecandan midem fena ayağa kalkamıyorum uzaktan geliyorlar öğlen 12 gelecekler ben hala yatakta kalkamıyorum başım dönüyor midem fena annem söyleniyor arayalım gelmesinler ben yatakta yok kalkarım saat 11 gibi kalktım eczaneye gittim iki tane ağrı kesici iğne oldum ama yollarda sallanıyorum kuaföre gittim nasıl yapalım dediler fön yeter dedim eve 12 ye çeyrek kala evdeyim bizimkiler erken geldiler tam girdim kapı çaldı üzerimde uyduruktan bir kapri ve uyumsuz bir bluz kayınvalidemin yüz ifadesi değişti daha makyaj bile yoktu yüzümde onlar içeri geçti üstümü değiştirdim benim hikayem de bu

süpersiniz yaaaa öldüm gulmekten=) işallah bende bu günleri görürüm:.

ne güzel hikayelerdi cok güldüm :))
özelliklede ikrar sana koptum babanin halini tahmin bile edemiyorum eh insan istemeyince:))

Neyse okumakla yetinmeyip bende anlatayım

Benim sözüm akşam 9 gibi başladı... Tabi ondan öncesi de var.. Ben kıyafetimi 7 semt gezip daha önceden almıştım ( biraz zor beğenirim de :)) tek problemim saç,saçım için uzak bir kuaför seçtim ve başladılar saçımı yapmaya.. Bana kalsa düz fön çektircektim,Anneciğimin de kuaföre gelmesiyle işler değişti tabi, o maşa yapılmasını istedi.. Kuaförüm başladı yapmaya, bitirmeden önce saçlarım sarılıyken makyaja da aldılar.. Bir bitti kendimi tanıyamadım "bu ne çok kötü olmuş " diye başladım ağlamaya rezil oldum anlıyacağınız ,napıyım o gün hem hassas , hem de agresiftim :) Kuaför "o şimdiki görünümü eve gidene kadar o bukleler daha da düşecek daha hoş duracak emin ol " dedi ve o gün sözleneceğimi bile bile bana bi kağıt verdi tabi ben almadım :1shok: neyse eve gelene kadar buklelerim azcık düştü.. Gerçekten aynaya baktığım da çok güzel olduğumun afrkına vardım.. öyle böyle derken dışardan korna sesleriyle hemen balkona koştuk, rahatlamak için arkadaşımı da çağırmıştım zavallı arkadaşımın eve gidip giyinmesine bile izin vermedim kapriyle ve çıplak ayaklarıyla sözümüzde bulundu :) nerde kalmıştım balkona koştuk bunlar kornalarıyla 2 araba gelmişler aslın da 3 araba geldiler ama 3. araba aşkımın arkadaşlarıyla doluydu aşkıma destek için gelmişlerdi.. tabi bizim bütün sokak camlar da :)) geldiler kapıda karşıladık aşkım beni gördüğünde çok şaşırdı çünkü ilk defa saçımı bukle yaptırmıştım,bende onu ilk defa takım elbiseyle gördüm ceket biraz büyük gelmişti ama yine de güzel olmuştu neyse çiçek,çikolta, el öpme faslı derken ımmm derken ayy çok heyecanlanmışım herhal hatırlıyamıyorum..
Açıkcası ben sözümde hiç birşey anlamadım.. Bi o yana bi bu yana koşarken beni vermişler.. kahveleri halamla annem yaptı.. napıyım? kahve yapmayı bilmiyordum buaralar yapıyorum ama bi türlü köpüklüsünü tuttuamadım oyüzden iyi ki yapmamışım kahve taşımasını da beceremem titreye titreye girdim içeri kalabalık oldukalrından bi kaç posta kahve taşıdım :içelim: sonra mutfağa attım kendimi mutfaktakilere olayı anlatırken verildiğimi duydum ve benei içeri çağırdılar söz kesildi çok güzel bi gündü ama ben bişi anlamadım şimdi eltime soruyorum da sen içerde oturmadığın için anlamaman doğal dedi o gün arkadaşım bizde kaldı gece bütün gün sohbet ettik sabahın köründe son kalan pastam vardı nerden estiyse kimse yemeden ben yiyim die erken kalmııştım D

aslında ayrıntıları atladım kızlar zaten çok uzun oldu napıyım kaptırdım kendimi ,ayrıntılarıyla yazsam bitmez herhal neyse benden bu kadarcık..........

Son düzenleme:
Benim hikayem de biraz ilginç. Babam erkek arkadaşımla tanışmak istediğini söylemişti. Tanışmaya gittik babam ben ve erkek arkadaşım. Benimki babamla ilk defa karşılaşacaktı. Bababm geldi elini uzattı ve benimki az kalsın kusuyordu babamın üstüne. Hala gülmekten karnım ağrıyo yaa :)))))

ayyy gece gece hiç güleceğim yoktuu kaydirigubbakcemile2 :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden mükemmelsiniz kızlar şu halde bile beni güldürdünüz yaaaa........

bende 4 yıl öncesınden bahsedeyim iki araba dolusu geldıler benı ıstemeye ama erkek olarak bi dayısı bı yakın arkadsı bırde eşim dıgerlerı teyzelerı kayınvalıde eltılerım falan neyse saat 8 de geldıler 9 oldu 10 oldu 11 oldu hala normal sohbet babam zaten siyasete bayılır daldılar bunlar benı ıstemeyi unuttular artık odadan fırladım eşime ısaret edıyorum anlamıyo gıttım esıme msj attım artık ıstıyosanınz ısteyın yani uykum geldı dedım eşim o anda arkadsına bi çimdik ayagıyla alttan tekmeler yok saat 12 oldu kalktı gıdıyolar artık eşim dayanamadı dayısına döndü ben seni buraya ne dıye getırdım dayısı demez mi tamam oglum nıye bu kadar acele edıyosun resmen unutmuslar benı ıstıyeceklerını en son saat 00.40 da ıstedıler ohh be dedık hala dayısına takılırım sınırden delırtmıstı benı yaaadelikafadulden

ben kendi sözümde çok soğukkanlıydım sanki başkasını isteyeceklerdi. bitanem biraz da geç olsa ailesiyle amcası dayısı abileri falan geldiler. içeri bi girdiler ki en az 20 adam içerde. bizim akrabalar sağolsunlar davet edilmeseler de gelirler her yere.kadınlar da 10 kişi falan kafamçokkarıştı 5-6 kişi oluruz diye düşünürken ev doldu taştı. neyse yakın köyden oldukları için laf lafı açtı. sonra kalkıp gittiler. babam dedi ki kızım bunlar seni istemedi. ay ne sinir oldum hemen aşkımı aradım istemeyi unutmuşsunuz diye. o da sinir oldu mu gidip babasına söylemiş. babası babamı arayıp özür diledi. sözde dayısı isteyecekmiş de o da unutmuş. benim saftirik de bi ara dışarı çıkınca istediklerini sanmış. eşim hala "biz seni istemedik ki sen kendin geldin" diye dalga geçer. gıcık işte klava:

ilk tanışmayı anlatmadım. görücü usülü evlendim. annem bi akşam gelip görücü gelecekmiş dedi amaaann salla gitsin dedim evlenmek istemiyorum ben. mühendismiş dedi. bende hiç tık yok. yerim o mühendisliği dedim. zaten her isteyeni reddettiğim için babam benden umudunu kesmişti. annem çok ısrar etti gelsinler diye. neyse önce annesi babası geldi. ben de süslenip püslenip çıktım karşılarına bayanssulusmile saat 11 ama kimse asıl konuya gelmiyor. kesin dedim beğenmediler. hay salak kafam ne diye çıkarsın karşılarına diye söylendim klava: neyse tam kalkacaklar kardeşim çocuğun fotoğrafını getirdi. ay bi de ne görim 35 yaşlarında kısa boylu tıknaz bişey :1shok: benle kardeşimin gözleri doldu bu ne yaa dedik. 2 gün sonra tekrar geldiler bu sefer çocuk da geldi (hayatımın aşkı). ben de hiç süslenip püslenmedim. iki laf eder, olmaz der gönderirim dedim. içeri girip hoşgeldiniz dedim ama çocuğun yüzüne bakamadım sonra mutfağa geldi benimle konuşmak için. onu görünce şok oldum. o ne laaa :1shok: 27 yaşında, 1.80 boyunda, esmer tatlısı, filinta gibi bir çocuk, dünyanın en yakışıklı adamı delikafadulden sepetliycem dediğim adama aşık oldum. eridim bittim resmen. konuşması gülmesi işte beklediğim beyaz atlı prensim :dance: bu arada o ana kadar kimseye aşık olmamıştım lakabım bu yüzden feministti. güzel günlerdi yaaa ... iyiki evlenmişim onunla Şeniz

ee resimdeki cocuk kimdi peki..:1shok:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benimde yakında kız isteme merasimim var ama ben kahve servisi sanırım yapamam ellerim titrer diye korkuyorum,bu işi başkası yapsa olur mu sizce kuzenler falan?

ee resimdeki cocuk kimdi peki..:1shok:kaydirigubbakcemile3

resimdeki oydu ama uykulu halde çektirdiği için yüzü gözü biraz şişik çıkmıştı. bi de resim vesikalık olduğu için boyunu tam göremedim. biraz da önyargılıydım kesin çirkin bişeydir diye. ama hayatımın şokunu yaşadım onu görünce kafamçokkarıştı şimdi resme bakıyorum da niye o zaman öyle çirkin gördüm anlamadım kaydirigubbakcemile3 önyargı işte şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…