eşimden once babamın köylüsü bi aile istemeye geldi
ben ıstemıyorum tabı şin dalgasındayım
kardeşimi cqagırdım mutfaga gelmeyince
gelsene şerefsiz dedim:bbo:
agzımdan kactı :roflol:
butun kafalar bana döndü babama baktım kıpkırmızı:roflol:
eşimden once babamın köylüsü bi aile istemeye geldi
ben ıstemıyorum tabı şin dalgasındayım
kardeşimi cqagırdım mutfaga gelmeyince
gelsene şerefsiz dedim:bbo:
agzımdan kactı :roflol:
butun kafalar bana döndü babama baktım kıpkırmızı:roflol:
ilk tanışmayı anlatmadım. görücü usülü evlendim. annem bi akşam gelip görücü gelecekmiş dedi amaaann salla gitsin dedim evlenmek istemiyorum ben. mühendismiş dedi. bende hiç tık yok. yerim o mühendisliği dedim. zaten her isteyeni reddettiğim için babam benden umudunu kesmişti. annem çok ısrar etti gelsinler diye. neyse önce annesi babası geldi. ben de süslenip püslenip çıktım karşılarına bayanssulusmile saat 11 ama kimse asıl konuya gelmiyor. kesin dedim beğenmediler. hay salak kafam ne diye çıkarsın karşılarına diye söylendimklava: neyse tam kalkacaklar kardeşim çocuğun fotoğrafını getirdi. ay bi de ne görim 35 yaşlarında kısa boylu tıknaz bişey :1shok: benle kardeşimin gözleri doldu bu ne yaa dedik. 2 gün sonra tekrar geldiler bu sefer çocuk da geldi (hayatımın aşkı). ben de hiç süslenip püslenmedim. iki laf eder, olmaz der gönderirim dedim. içeri girip hoşgeldiniz dedim ama çocuğun yüzüne bakamadım sonra mutfağa geldi benimle konuşmak için. onu görünce şok oldum. o ne laaa :1shok: 27 yaşında, 1.80 boyunda, esmer tatlısı, filinta gibi bir çocuk, dünyanın en yakışıklı adamı delikafadulden sepetliycem dediğim adama aşık oldum. eridim bittim resmen. konuşması gülmesi işte beklediğim beyaz atlı prensim :dance: bu arada o ana kadar kimseye aşık olmamıştım lakabım bu yüzden feministti. güzel günlerdi yaaa ... iyiki evlenmişim onunla Şeniz
ee resimdeki cocuk kimdi peki..:1shok:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?