Kız İsteme yılar önce beni istediklerinde aman allahım

arkadaşlar benimde yakında kız isteme merasimim var ama ben kahve servisi sanırım yapamam ellerim titrer diye korkuyorum,bu işi başkası yapsa olur mu sizce kuzenler falan?

yok be canım bence servisi sen yap. apayrı bişey o. yaşamalısın o heycanı. ömrün boyunca unutamayacağın bişey. ben aşkıma kahveyi verirken ellerim titremişti eyvahedigeldismile kahveyi dökücem diye ödüm kopmuştu :kedi:

ben de anlatayım hikayemi. beni istemeye geldikleri akşam çok gergindim. kimse sohbet etmeyecek herkes sus pus duracak diye. çünkü babam çok fazla sohbet eden bi adam değildir.neyse bunlar geldiler. önce çay ve pasta börek vs servisi yapıldı. bu arada ben hep arada mutfağa gidiyorum geliyorum çay döküyorum fln. kaynım içiyo ben tazeliyorum kaynım içiyo ben tazeliyorum. en son aa mayaiolp yeter ben içtikçe sen getiriosun sen getirdikçe ben içiorum :) dedi. herkes güldü bize. tabi bu arada laf lafı açmış bizimkilerde. bir sohbet bir muhabbet. bi ara mutfağa gittim ben o arada istediler beni.içeri girdim annem bak böyle bölyle diyorlar sen ne düşünüosun dedi. siz ne derseniz o olur anne dedim. annem biz tamam dersek gitcecn mi dedi. e tabi gitcem anne dedim. herkes yarıldı gülmekten. kaynım mayaiolp bak hemen karar verme istersen. ben evlendiğimde 1 ay evimi yadırgadım dedi. ben de yok abi ben yadırgamam dedim. sonra bizimkiler muhabbete kaldıkları yerden devam ettiler. tabi biz bu ara ne birbirimizi tebrik ettik ne büyüklerin elini öptük:) sohbetten fırsat vermediler ki...

ya ama ya isteme günü geldiğinde zangır zangır ellerim titrerse bu kahve işi olmazsa olmaz mı son dk heyecanı olursa kahve servisi falan yapamam ben, bunu yenemem, fobi oldu bende..

Benimkine çok benzer olaylar yaşamışsın :) bende 30 kiişiye kahve yaptım güya (ablam ile abimin eşi yaptı) o kadar kalabalıktı ki sürekli kahve taşıdım. Abim bağırdı mervecim istediler seni bizde verdik kahveleri getirme istersen diye :) ha bide heyecandan ishal oldum zıbınımı kapatmadan çıkmışım pantolonuma sıkışmış ablam uyarmıştı :) kimse görmedi diye umuyorum ama :)alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…