Yılbaşı Ağacı Taç Yapımı

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
8 yaşındaki kız kardeşime hediye olarak taç yaptım. Ne zamandır kardeşime hem değişik hem de el emeği bir taç yapmak istiyordum ve ortaya böyle bir şey çıktı.

YAPILIŞININ ANLATIMI VE DİĞER RESİMLER ŞURADA

Not: Sonradan üzerindeki yuvarlak süsler hoşuma gitmedi ve renkli boncuklarla değiştirdim. Değişmiş haliyle fotoğrafını yükleyemiyorum, fotoğrafları değiştiremiyorum neden bilen var mı?

$taç.webp
$taç5.webp

Son düzenleme:
80 Kişi bakmış ama 1 kişi bile yorum yapmamış o kadar mı çirkin olmuş:) Tamam tamam benim de çok içime sinmedi ve değişiklik yaptım. Şimdiki halinin fotoğrafını konu başlığı altında yüklemeye çalıştım ama nedense değiştiremedim? Neyse şimdi ki halini buraya yükleyeyim. Yapılışı da blogumda:Boş Uğraşlar Müdürü :): Yılbaşı Ağacı Taç

$Adsız.webp
$Adsız2.webp

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Bence cok sevimli olmuş arkadaşım ben begendım bır dahaki yılbasına patlar bu taç:))))

teşekkürler:) o zamana kadar eskimezse:)

Benim üzerindeki yuvarlak süsler sonradan hoşuma gitmedi ve boncuklarla değiştirdim. O haliyle yükleyemiyorum, fotoğrafları değiştiremiyorum nedense???

Son düzenleme:
teşekkürler:) o zamana kadar eskimezse:)

Benim üzerindeki yuvarlak süsler sonradan hoşuma gitmedi ve boncuklarla değiştirdim. O haliyle yükleyemiyorum, fotoğrafları değiştiremiyorum nedense???

Olsun şeker bir taç olmuş bunu yılbaşında sokakta satsalar akşama kadar ellerindeki biter satıcıların emin ol güzel:)

Olsun şeker bir taç olmuş bunu yılbaşında sokakta satsalar akşama kadar ellerindeki biter satıcıların emin ol güzel:)

seri üretime geçip bi dahaki yılbaşına denesem mi ne:)))

Bir de peki hangi haliyle???:)))

Son düzenleme:
Back
X