bende öyle düşünüyorum amaÇocuğum istesin,yeter ki yapılabilen bir şey olsun. Kimin ne dediği hiç umrumda bile değil.
Aynen sanki adam öldürmusuz gibi ne çocuğun geleceği kaldı nede imansizligimizBir ağaç, iki süs insanı nasıl dinden çıkarabilir, onu bir sorsaydınız? Ya da ağaç süslemek günahtır diye bir şey varsa, onu kanıtlasalarmış. Biz süslüyoruz valla. Işıklar yanıp sönüyor filan, süslü püslü ne güzel. Dekor gözüyle bakıyoruz, öyle manevi bir anlam yüklemiyoruz. Kızım eğleniyor, hoşuna gidiyor. İnançlarımızı şu kadar basit şekilciliklere indirgemesek keşke.
Bunu söylesem kaynanam yetiştirme işte ana neyse diye anneme dil uzatır biliyorumHristiyanların herşeyinden faydalanalım ama herşeyinden ona laf yoook asla dikkat edilmezzzz..bi ağaca iki tane süs astım diye benden kötüsü yoookkk..ya bi bırak eltoş deseydin..
Benim ailem hep kutlardı hatta dayılar teyze kuzenler hep toplanirdiksiz eskiden beri kendi ailenizle birlikteyken yılbaşını kutluyor muydunuz yılbaşı ağacı yapıyor muydunuz
yapıyorsanız yapın tabi ki
ama daha önce ailenizde sizde böyle kutlamalar hiç olmadıysa oğlunuza da bunu anlaşılır bir şekilde anlatın bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?