- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Niye onlarin hayatlarinda icki icmeden asla yemek yememek gibi bir kurallari mi var?Ne güzel söylemişsiniz kimse kimsenin gönlü hoş olsun diye hayat stilini degistirecek degil.
E sizin örnekte o 2 kisi dısındaki tüm kurs öğrencileri hayat stillerine aykırı davranmak zorunda kaldı. Saygı bunun neresinde?
Sanki içki içmeleri utanılacak, saklanacak bi şeymiş gibi kurs arkadaşlarıyla yemekte bi seyler icemediler. O insanlar da icki olmazsa biz gelmeyiz, biz birlikte iki tek atmak istiyoruz dese ne olacak? Ki hakları degil mi sizin mantıgınıza göre, içilmicekse gelmem demek.
Halbuki hem alkollü hem de alkolsüz iceceklerin oldugu bi yere gidilse ve herkes kendi istegine göre bi seyler icse, kimse de birbirinin ne içtigine bakmasa o zaman gercekten herkes birbirine saygı göstermiş olurdu.
Sizin örneginizde saygı gösterilmemiş, 2 kisiye ayrıcalık tanınmış digerlerinin de hakkı gasp edilmis.
Ne güzel söylemişsiniz kimse kimsenin gönlü hoş olsun diye hayat stilini degistirecek degil.
E sizin örnekte o 2 kisi dısındaki tüm kurs öğrencileri hayat stillerine aykırı davranmak zorunda kaldı. Saygı bunun neresinde?
Sanki içki içmeleri utanılacak, saklanacak bi şeymiş gibi kurs arkadaşlarıyla yemekte bi seyler icemediler. O insanlar da icki olmazsa biz gelmeyiz, biz birlikte iki tek atmak istiyoruz dese ne olacak? Ki hakları degil mi sizin mantıgınıza göre, içilmicekse gelmem demek.
Halbuki hem alkollü hem de alkolsüz iceceklerin oldugu bi yere gidilse ve herkes kendi istegine göre bi seyler icse, kimse de birbirinin ne içtigine bakmasa o zaman gercekten herkes birbirine saygı göstermiş olurdu.
Sizin örneginizde saygı gösterilmemiş, 2 kisiye ayrıcalık tanınmış digerlerinin de hakkı gasp edilmis.
İstemese ailesine kendi söylemez miydi?eşimin içmelerine izin verdiğini kim söyledi?
Alakaya maydonoz.bu dinimizde yer almayan türban denen şeyin tekrar yasaklanması lazım bence bakın insanlar arasında sıkıntı çıkartıyor bir kadına sırf kendileri gibi giyinmedi diye nasıl ahlaksızca yakıştırmalar yapılıyor.
Hani nerde kiz?Bende diyordum sibel (ebiş) nerede kaldı
Hani nerde kiz?
Gerci turban yazan tanidik bir yorum gordum ama
Kusura bakmayın ama klasik bi benim inancım en kutsal, benim inancımı yaşama biçimim en doğru, benim kurallarım en değerli vakasısınız.Niye onlarin hayatlarinda icki icmeden asla yemek yememek gibi bir kurallari mi var?
Ama benim hayatimda icki icilen masada yemek yememek diye bir kural var.
Onlar stillerini degistirmediler. Herhangi bir gun yapabilecekleri gibi ickisiz bir aksam yemegi yediler.
Aldığımız duyumlara göre sibel küçükken geçmişte Aisec vasıtasıyla yurtdışında staj yapmış, vajinusmuslu, bir grup türbanlı ev hanımı çetesi tarafından fena dövülmüş. Rivayete göre bu kadınlar zamanında eşleriyle görücü usulü ile evlenmişler. Bir de tüm bunların üstüne hamile halleriyle boşanmadıkları gibi evlenince kocalarının memleketine de taşınmışlar.bingodiğer mesajlarına baksana.. Yetişkin bir ebiş 7km öteden sırıtır böyle
Aldığımız duyumlara göre sibel küçükken geçmişte Aisec vasıtasıyla yurtdışında staj yapmış, vajinusmuslu, bir grup türbanlı ev hanımı çetesi tarafından fena dövülmüş. Rivayete göre bu kadınlar zamanında eşleriyle görücü usulü ile evlenmişler. Birt de tüm bunların üstüne hamile halleriyle boşanmadıkları gibi bir de üstüne evlenince kocalarının memleketine taşınmışlar.
Ne güzel söylemişsiniz kimse kimsenin gönlü hoş olsun diye hayat stilini degistirecek degil.
Niye onlarin hayatlarinda icki icmeden asla yemek yememek gibi bir kurallari mi var?
Ama benim hayatimda icki icilen masada yemek yememek diye bir kural var.
Onlar stillerini degistirmediler. Herhangi bir gun yapabilecekleri gibi ickisiz bir aksam yemegi yediler.
Demokrasi herkesin uyum icinde, isteklerinden mahrum kalmadan yasayabilmesi içindir. Bi tarafın kendi arzularını diger tarafa dayatması icin degil.demokrasi çoğunluk için değildir.demokrasi azınlık içindir.demokratça davranmış.isteyen başka yerde başka zaman istediğini yapabilir.
İçki mi ben mi gibi bi mantık iki ucu boklu degnek bildiğin. Karşı tarafa seçim hakkı bırakmıyosunuz ki. Tabi ki gönül kırmamak adına sizi sececekler, kötü niyetlilik en hafif tabirle bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?