- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
bence konu sahibi haklı. Uzak yoldan geldi o kadar demişsiniz gelecek tabi. İlişki yaşıyor sonuçta değil mi. Bir hediye alamaz mıydı boş gelmekde ne oluyor. Ayıp ya, bi erkekte cimrilik tahammül edemediğim şey. Hele ilişkinin başında bunu yapıyorsa bence bu adamdan bi cacık olmaz
iyide konuya bakilirsa kendi de bisey almamis neden hersey erkeklerden bekleniyor ki..
egeer bulusmaysa eger kendi hediye bekliyorsa kendininde almasi gerekmiyor mu..iliskiyi tek erkek mi yasiyor..
alsa kesinlikle belirtirdi arkadas almamis aldim desede artik inandirici olmaz..kendi varkende soruldu ama o sadece kendini destekleyen seylere yazdi cikti..
erkek alsin,erkek ödesin,erkek yapsin kadinlar bu zihniyetten dolayi erkekler ne derse onu yapiyor..birde daha bir aylik iliskide aldigim gömlegin parasini ödemesi ne demek
yani ödese iyidi cocuk heralde..sahsen benim bulundugum sehre gelse ben utanip kendime birsey bakmazdim sonucta öderim filan derse diye...
kendi hediye aldimida hediye bekliyor..iliskide karsilik beklemiyorsa zaten alirdi..ben olsam bana hediye almasada ben alirdim.hatta gömlegi kendime degil ona alirdim..
yani bana aldi almadi diye düsünmezdim
Son düzenleme: