Yılbaşı hediyesi..

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Merhaba kızlar.. Yine bir dertle burada bulunmaktayım.
Hemen konuya geçiyorum..
Sınıfta hediye çekilişi yaptık ve bir kız arkadaşıma hediye alacağım. Alacağım da ne alacağım ?
Kızı çok iyi tanımıyorum bu sene geldi daha sınıfımıza. Ama iyiyizdir , yani normal hayatta pek görüşmedim denebilir.
Yakın arkadaşıyla konuştum.
-Kolye, bileklik gibi bir şey takmıyormuş.
-Soğuktan donsa yine de şapka atkı kullanmıyormuş.
-Belirli markalardan giyiniyor.. Gittim oraralara da baktım da yok yok yok. Yılbaşı zamanı olduğundandır heralde ki hiçbir şey kalmamış.
-Parfüme alerjisi var.

Kitap almak istiyorum ama çok klasik bir hediye. Bir de okuduğu kitap türlerini bilmiyorum. Benim okuduğum türlerden pek hoşlanmıyor sanırım.
Kalem , çerçeve, biblo da artık koleksiyon yaptık.

Ben bu kıza ne alacağımmm ? Düşün düşün harap oldum.
Bence hediyenin bir anlamı olmalı. Yani kullansın istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
hımmmm çanta, saat,resim baskılı t-shirt&bardak,ya da takıldığı mağazadan hediye çeki olabilir........

kokulu mum alabılırsın çok şıkları satılıyor.. ama en mantıklısı guzel bı anahtarlık

Klasik herkesin begendigi bir film olabilir..

bulundugun şehirde varmı bilmiyorum d&r da satılan zamansız ajandalar var çok güzel çok orjinal bana yılbasında gelmişti bayılmıstım..

Bileklikten hoslaniyormus.. al güzel bir bileklik... kizlar cok begenir. Bir kitap vardi... Bin Mühtessem Günes... cok begenmistim. Onu'da hediye edebilirsin.. veya yemek kitabi... veya hediye çekide güzel olur.
Kolay gelsin!

Son düzenleme:
arkadaşım resmimi kupaya bastırmıştı
ilk başta çok sıradan gelmişti ama şimdi masamda baktıkça bakıyorum.
ama tabi bizim ikimizin resmi iidi.

çanta vee güzel bileklık alabılırsın ya da en mantıklısı .. bılgı amaclı kıtaplar varr .. sanırım arkadasın klasık mantıklı bırı ona en ıyı hedıye kıtap olurr.. yanına da ya canta ya da ınce zarıf bı bıleklık alırsın :)) ısterrse takar ısterse takmaz sonucta yılbası kım ne ıstıosa onu alır :)

kitap almak istersen guinness rekorlar kitabı al. bence içerik ve şekil olarak ilgi çekici, herkese de uygun.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün cüzdanlara zaafı olduğunu öğrendim. Yarın cüzdanlara bir göz atıcam. İstediğimi bulamazsam kitap türü düşünüyorum. Bakalım bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…