Merhaba kızlar.. Yine bir dertle burada bulunmaktayım. 
Hemen konuya geçiyorum..
Sınıfta hediye çekilişi yaptık ve bir kız arkadaşıma hediye alacağım. Alacağım da ne alacağım ?
Kızı çok iyi tanımıyorum bu sene geldi daha sınıfımıza. Ama iyiyizdir , yani normal hayatta pek görüşmedim denebilir.
Yakın arkadaşıyla konuştum.
-Kolye, bileklik gibi bir şey takmıyormuş.
-Soğuktan donsa yine de şapka atkı kullanmıyormuş.
-Belirli markalardan giyiniyor.. Gittim oraralara da baktım da yok yok yok. Yılbaşı zamanı olduğundandır heralde ki hiçbir şey kalmamış.
-Parfüme alerjisi var.
Kitap almak istiyorum ama çok klasik bir hediye. Bir de okuduğu kitap türlerini bilmiyorum. Benim okuduğum türlerden pek hoşlanmıyor sanırım.
Kalem , çerçeve, biblo da artık koleksiyon yaptık.
Ben bu kıza ne alacağımmm ? Düşün düşün harap oldum.
Bence hediyenin bir anlamı olmalı. Yani kullansın istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Yardımcı olur musunuz ?

Hemen konuya geçiyorum..
Sınıfta hediye çekilişi yaptık ve bir kız arkadaşıma hediye alacağım. Alacağım da ne alacağım ?
Kızı çok iyi tanımıyorum bu sene geldi daha sınıfımıza. Ama iyiyizdir , yani normal hayatta pek görüşmedim denebilir.
Yakın arkadaşıyla konuştum.
-Kolye, bileklik gibi bir şey takmıyormuş.
-Soğuktan donsa yine de şapka atkı kullanmıyormuş.
-Belirli markalardan giyiniyor.. Gittim oraralara da baktım da yok yok yok. Yılbaşı zamanı olduğundandır heralde ki hiçbir şey kalmamış.
-Parfüme alerjisi var.
Kitap almak istiyorum ama çok klasik bir hediye. Bir de okuduğu kitap türlerini bilmiyorum. Benim okuduğum türlerden pek hoşlanmıyor sanırım.
Kalem , çerçeve, biblo da artık koleksiyon yaptık.

Ben bu kıza ne alacağımmm ? Düşün düşün harap oldum.

Bence hediyenin bir anlamı olmalı. Yani kullansın istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme: