Yılbaşı için kombin

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163

kızlar bunu aldım.yılbaşına neyle kombinleyip nasıl giyeyim bunu ? çorap,takı vb. yardımcı olursanız sevinirim.vücudu saran bir yapısı var.dizimin üstüne geliyor.

Son düzenleme:
canım askıda pek hoş görünmüyor..
bence üstüne giy,ince bi çorap ve ayakkabı ile giy.
elbisenin tam modelini görelim.
açıkçası bu şekilde pek beğenmedim ben..

canım bence ince siyah çorap altına yüksek topuklu siyah ayakkabı üstüne siyah kısa kollu bir bolero iyi olur. takı olarak da pırlanta diyorum ben. tek taş küpe ve kolye şeklinde zarif bir şeyler :lepi: saç da düz fönlü veya çok büyük dalgalar şeklinde yandan ayrılmış ve ayırdığın tarafa da takılarınla uyumlu taşlı minik bir toka harika olur. sırnaşık şey makyay smokey olmalı ve dudaklarına ten rengi bir ruj sürmelisin. tırnaklarına da frenchh:lepi:

elbise askıda çok salaş duruyo ama üstünde muhteşem olmuş :))) ama üşümücenmi sen bunla??

üstüme bir şey alırım diyorum.altıma da çorap.zaten içerde olucaz.ama işte size soruyorum ne giyeyim :))

siyah ince çorap, siyah çizme, siyah çanta, siyah bir ceket.. saçlarınada düz bi fön çektirdinmi tamamsın işte :))

hah işte şimdi oldu askıda hiç hoş görünmüyodu..
rengi ve de modeli tam olarak ortaya çıkmış.

kadınsı olmasın istiyorsan ince ten rengi bi çorap ve süet bi çizmen varsa onu giy.
üstüne de şal al dicem ama ağır kaçabilir.,hiç bişey alma o zaman.zaten kabanın da olacak.
böyle gayet şık olmuş bence...

düz fön..şu hadisenin desenli genckız çoraplarınsan ya daaa cok zıt bi renk altına :) uyumu renk çılgınlığıyla yakala..fazla takıp takıştırma bence cnm

pırlanta mırtlanta demiş bi arkadaş ama sen bujiterilerde emistasyon takılar oluyor ya hani, gümüş tatşlı falan onlardan alıver :)) 20-30 tlye bi takı seti alırsın.. elbisenin yakası açık olduğu için uzun bi kolye tercih et. saçlarını toplucaksan küpen küçük olsun, saçların açık olucaksa da büyük, uzun küpeleri tercih edersin..

ha bu arada bi cafe, bar gibi ortamlar için elbisen çok cici, çok şık olur ama evde biraz ağır kaçar tatlım :)) başka alternatiflerin varsa onları da değerlendir.

saçlarımı naapiim? topliyim mi atkuyrugu?veya dalga?yada duz fon?
debbiesue corap demişsn ama ne renk zıt olarak?

kuzum elbise askıda pek bir şeye benzemiyor ama üstüne giyince mükemmel durmuş .botlarınla bence güzel bi kombin yaratmışsın. bana kalırsa altına ten rengi bi çorap giy. siyah boğar diye düşünüyorum ama yinede olur. ztn siyah ve ten dışındada başka renk tercih etmezsin :)) takı olayına gelince ben hiç anlamam ,takıda kullanmam o yüzden yardımcı olamayacağım . yalnız elbisenin üstüne küçük siyah bi hırka giyersen oda çok hoş durur. saçlarını toplama taabikide sal gitsin taşlı ,parlayan taçlardan takabilirsin çok zarif durur sanada çok yakışır.

böyle bir taçta tercih edebilirsin

(kurdelesi mavi olsun )

Canım çok güzel bir elbise, güle güle giy...

Bu elektrik mavisi, siyahla çok güzel oluyor.
Siyah opak çorap, siyah ayakkabı veya çizme ile kullanabilirsin. evdeysen üzerine bir şey almaya gerek yok, siyah dumanlı makkaş yaparsın, saçlarına da hafif dalga, istersen toplayabilirsin de =) dantel kumaştan bu renk mavi veya siyah taç takarsan çok güzel olur =)
parlak takılarla çok yakışır...

Elbiseyi askida begenmemistim, ama üstünde muhtesem durmus tatlim
Ayrica sen buna dizüstü mü diyorsun canim; bu bayagi bir mini olmuszemuszemus
Ama cok yakismis...
Kombinle ilgili düsünmem lazimCADIARZU

teşekkurler kızlar.evet taç işini düşüneceğim.yarın alırım tacımı.eklerim buraya da.hırka da iyi olur evet.ama yünlü yünlü o elbisenin üstüne gitmez diye düşünüyorum.tülden siyah bir hırka vardı teyzemde,bodruma gidince onu giysem,olur mu sizce? uzun,siyah,ince delikli falan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…