• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı için kombin

kız netten bişe alamam uzun zaman sonra gelir.gidip bakmam lazım bugun 2 3 yere baktım bişey begenemedim

len git bak diyorum zaten, ben bile netten buldum sen gezersen hayli hayli bulursun demek istedim. bence de çık kesin forum bornovaya git direk olarak, ama acele et yeniyıl arifesi insanlar herşeyi yağmalıyor ona göre

elbise çok yakışmış canım üstünde ne kadar farklı duruyo harika.........süet bi çizme bencede altın ii gider :)

cok guzel olmuş nan ,bence sacını kesınlıkle topla opuyorumnanaktan

cok begendım hatun senı ...

evet kızım tabii ki de, ben böyle diyorum zaten bu yıl çok moda bunlar her yerde görürsün, hatta ben bi kaç ay önce mangoda şu eski kıyafetlerin yığıldığı indirimli masalardan birinde görmüştüm nerde giycem diip almadım baya da ucuzdu 35 miydi neydi, ama şimdi tam sezonu biraz tuzlu olabilir

cnm çanta işini düşünüosan benim takaslıklarda gümüş rengi bi çanta vardı ya onu gönderiyim sana :)

hmm canta fena değil bununlada kombine edebilirsin
ama siyah cizme giyiceksen siyah canta tak derim
ayrıca kolye kbl etmez bu elbise oyüzden siyah lacivert gri bilezik tak diyorum ben
kaydirigubbakcemile2

bence eleektirrik mavissi elbiseye siyah kalın çorap çizme topuklu üstüne kısa hırka veya şal yada kürk gfbii bişeyy dogal abartıdan uzak bi makyaj dudak kırmızı olsun ama..takı halka küpe şaçlarda topla derim..çantada elde taşınanna potrföy olanlar ideal...kaydirigubbakcemile4

Back
X