• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı için kombin

mavi tonlarıyla her zaman gümüş ve ya gri renklerle tamamlanır. gümüş ağırlıklı takı kullanman hoş olur. hafif taşlı ama çok aşırı kadınsı olmayan ayakkabı hoş olur. üzerine alacağın şal yada bolero açık tonda olsun gri olabilir, aynı renkte külotlu çorap harika durur..iyi yıllar şimdidenn

kızlar son kombinlediğimi koydum.çantayla beraber.bakın bakalım olmuşmu.1. sayfada.ceket konusunda hala kararsızım.o beyaz olmazsa artık kürk alıcam

Ben beyaz ceketli kombini çok beğendim, fizik güzel olduktan sonra çuval da giysen yakışır yavrucuum kaydirigubbakcemile2
Tam yaşına göre bi oldu böyle, kadınsı giyinmene gerek yok, bu tarz tam sana göre zemuszemus

ben en son beyazlı olanı çok beğendim sade ve şık
diğerleri hoş olmamış

Canım bence çok günlük durmuş o beyaz hırkayla :bbo: benim fikrim tabi bu. Gittiğin yerde kendini sönük hissedebilirsin. :çok üzgünüm: Bu tip özel gecelerde her zaman giydiğinden daha farklı şeyler giymek seni kadınsı göstermez bence ama sen kendini böyle iyi hissediyorsan sorun yok. İyi eğlenceler! :1hug:

Canım keşke en başından daha kışlık bir elbise alsaydın. Kolları uzun olan demek istemiyorum ama kışlık geçe elbisesinin üzerine bir şey almayınca da ortama, havaya uygun olduğu anlaşılır yani. Bence hata en başından elbisede. Yerinde olsam başka bir şey alırdım ben. fisfisfis

canım zaten üstüne basarak "kışlık elbise derken uzun kollu demek istemiyorum" dedim. Demek istediğim böyle askılı olsa bile yazlık ve kışlık gece elbiseleri görünümleri ile kumaşlarıyla bir şekilde ayrılabilir ve bana seninki kışa çok uygun gelmedi ama sen beğenerek almışsın. Bunlar sadece benim fikirlerim.

Bence olmamis canim yaa...
Bana göz yoruyor gibi geldi; karman corman...
Elbisenin disinda tek bir renk olsun; 3 ayri renk basitlestirmis elbiseni...

kızlar eskilerden kalma anneannemin ceketi nasıl olmuş? hem kolları bileklerimde bitiyor,bilekliklerim görünür. ve simli gri parlak.tam cekemedim yarın kardeşime çektiririm her şeyimle komple

Anneannenin ceketini çok beğendim ama bu elbisenin üstünde olmamış canım, renkten dolayı sanırım, siyah bir elbise olsaydı çok güzel durabilirdi. Sen bu ceketi farklı kombinasyonlar için kullan mutlaka.
Hala beyaz ceket diyorum ben zemuszemus

Back
X