• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı için...

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
selam kızlar...yılbaşında özel bişeyler yapacağız.bi tane askılı önü tamamen pullu bluz aldım.biraz uzun.altından siyah taytla giyerim diye düşündüm.bluz pullu olduğundan tayt düz olacak.ayakkabı olarak ne giymeliyim sizce ? topuklu çizme yada babet gibi bişey ...ama karar veremiyorum.takılarımda aynı sekilde belli değil...cok abartılı olmakta istemiyorum...fikirlerinize ihtiyacım var...

selam kızlar...yılbaşında özel bişeyler yapacağız.bi tane askılı önü tamamen pullu bluz aldım.biraz uzun.altından siyah taytla giyerim diye düşündüm.bluz pullu olduğundan tayt düz olacak.ayakkabı olarak ne giymeliyim sizce ? topuklu çizme yada babet gibi bişey ...ama karar veremiyorum.takılarımda aynı sekilde belli değil...cok abartılı olmakta istemiyorum...fikirlerinize ihtiyacım var...

Hımm, canım , eğer tayt giyeceksen çizme güzel olur bence.. Blu pullu olduğu için de bence takı takma.. Fazla abartı olabilir. Ama pullara uygun küpen ve tokan varsa o da olabilir.. :66::66:

canım ayakkabıların hepsi siyah..malesef fotoğraf imkanım yok.çünkü ayakkabılarım evde. çizmem uzun sade bişey topuklu değil.topuklu ayakkabımda cok yüksek değil.babet de düz siyah babet...

Back
X