• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı kombinlerimiz

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
:80:KK'nın güzel hoş bakımlı şık bayanları:12::79: Bundan sonra yılbaşı kombinlerimizi burada paylaşıyoruz birbirimize fikir vermek adına:54:

Cok-Sik-Siyah-Beyaz-Gunluk-Elbise-S-HMN-TSLM__29019063_0.jpg
Kızlar bu elbisenin altına siyah çorap topuklu ayakkabımı hoş olur yoksa siyah çorap siyah kısa botmu :26:
FIRSAT-KEMAL-TANCA-SIFIR-SUET-TOPUKLU-AYAKKABI__27425034_0.jpg

Farklı bi önerisi olan varsa buyursun lütfen:23::76:

Eklentiler

• $2010-gucci-çizme-bot-modelleri-1.webp
    $2010-gucci-çizme-bot-modelleri-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 119
Hadi kızlar kimse yokmu paylaşıcak :87: ben bi çok erken kombinlemişim:78:

Son düzenleme:
çıkacağımdan emin olsam koyardım,planım bozuldu :14: ama bu elbise şirin ve sade çorapta siyah olursa ağır kaçar.biraz seksilik kat ve bu topuklu ayakkabıyla ten rengi çorap ikilisinin hakkını ver :75:

Herkes pijamalarıylamı giriyo yeni yıla:26: şşş yokmu kombinlenen kimse:69::87:

Son düzenleme:
PTT pijema terlik televizyon !!!
ama kırmızı çamaşır giymeyi düşünüyorum hihi :)))
ben hep evdeyim yılbaşında. hayatımda sadece 2000i gece kulübünde karşıladım. o da üniversitede başka şehirdeydi.. :((

Cok-Sik-Siyah-Beyaz-Gunluk-Elbise-S-HMN-TSLM__29019063_0.jpg
Kızlar bu elbisenin altına siyah çorap topuklu ayakkabımı hoş olur yoksa siyah çorap siyah kısa botmu :26:
FIRSAT-KEMAL-TANCA-SIFIR-SUET-TOPUKLU-AYAKKABI__27425034_0.jpg

Farklı bi önerisi olan varsa buyursun lütfen:23::76:

bence canım bu elbisenin altına bikere siyah çorap giymeyi unut,onun yerine ten çorap ve altınada topuku ayakkabı çok güzel olur bence.sakın bot falan giyeyim deme,iğrenç olur.

$Resim 120.webp$Resim 116.webp$Resim 115.webp$Resim 121.webpişte kızlar bunlarda benim yılbaşı kıyafetlerim,ama ayakkabılar değişecek büyük ihtimalle çükü yazlıklar...otele gidcez,o kalabalıkta kaynarmıyım acaba:52:
bu arada resimlerin üstüne tıklayınca büyüyorlar.

Son düzenleme:
yanlışlık yaptım kızlar birkaç harf düzelteyim derken,başka şeyler oldu,boş kalmasın diye yazıyorum,kusura bakmayın.

Son düzenleme:
canımm, elbise ve çantanın uyumuna bittim çok süperrr :65: sende matmazelin koyduğu ayakkabıya yakın bişey alablrsn,bu sene bunlar modaa:10:
teşekkürederim canım.matmazelin koyduğu ayakkabılar çok güzel ama benim bu elbisenin altına gitmezler,hem ben pullu mullu bişey olsun istiyorum yada parlak bişey olmalı,bakalım uydurcaz bişeyler artık.

Back
X