- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi acembuselik
-
Canim zaten her allahin gunu evdesin.. o gune ozel madem esinde amasraya gitmek istiyordu,o zaman kiy paraya gidin
Bencede evde oturmayın:)bende böyle düşünüyorum. bakalım 300 tl ile araba kiralanıyorsa gideriz büyük ihtimal. yoksa çok beğendiğimiz bi kafe var normal zamanda da çok pahalı fiyatları :))) oraya gidebiliriz fotoğraf çekinmek içinde güzel "ankara da gramofon kafe" öyle bişiler planlıcam zaten evde olursak kesin annemler ne oturuyonuz gelin bize dicekler
Bencede evde oturmayın:)
Amin canım sagol rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın sızede ınsallh :)bu arada söylemeden edemicem allah nazarlardan saklasın bebiş çok tatlı (profildeki)
2 buçuk aylık evliyiz bu yılbaşında ilk evli olarak geçireceğimiz yılbaşı olduğu için eşimle özel bi şeyler yapmak istiyoruz. ama eşimde bende eminiz ki evimizde olsak kesin benim ailem çağıracak yada gelecekler (eşimin ailesi konusunda şüpheliyiz çünkü geçen konumda bahsetmiştim çok ilgisizler eşimde görüşmüyor pek biraz limoniyiz yani arayacaklarını sanmıyorum çağırsalar da gitmeyiz)
eşimde bi şey yapalım ama çok param yok dedi. eşimden gizli para biriktirdiğimi söylemiştim geçenlerde bugün baktım 300 tl ye yakın param olmuş. ben acil durumlar için biriktiriyordum bu paraları. şimdi eşim böyle canı sıkılınca acaba dedim bu parayla bi şeyler yapabilir miyiz? çar çur mu etmiş oluruz?
bir de biz içki içen insanlar değiliz öyle kalabalık yerleri de pek sevmeyiz bi kere diskoya gittik balayımızda nasıl bi yer diye 1 kolanın yarısına kadar durabildik hemen çıktık sevmedik :)))
biz amasya ya gitmek istiyorduk arabamız yok. diyorum ki acaba bu parayla bi araba kiralasak günü birlik amasya ya gitsek nasıl olur diye düşündüm.. gerçi şimdi parama da kıyamıyorum 2 aydır biriktiyorum ama gene biriktiririm sizce değer mi ? bu şekilde güzel bi yılbaşı geçirebilir miyiz?
*eşime biriktirdiğim parayı biraz çıtlattım tahmin ediyodum zaten dedi ama miktarı söylemedim.
Sadece kiralamakla bitmez ki o. Bunun mazotu var, orada yemesi içmesi var.bende böyle düşünüyorum. bakalım 300 tl ile araba kiralanıyorsa gideriz büyük ihtimal. yoksa çok beğendiğimiz bi kafe var normal zamanda da çok pahalı fiyatları :))) oraya gidebiliriz fotoğraf çekinmek içinde güzel "ankara da gramofon kafe" öyle bişiler planlıcam zaten evde olursak kesin annemler ne oturuyonuz gelin bize dicekler
Paran Amasra ya gitmek için yeterli gelmeyebilir.Yılbaşı her yer pahalı.Trafik cabası.Ben yılbaşlarını dışarıda geçirmeyi sevmiyorum.Önemli olan keyidli dakikalar geçirmek.Mekanın ne önemi var.Ailene uygun bir dille eşinle birlikte kutlayacağını söylemelisin.Bunu baştan yapmazsan,sonra önünü kesemezsin.Birikimlerinden eşine çok bahsetme bence.İleride alışkanlık ve beklentiye döner.2 buçuk aylık evliyiz bu yılbaşında ilk evli olarak geçireceğimiz yılbaşı olduğu için eşimle özel bi şeyler yapmak istiyoruz. ama eşimde bende eminiz ki evimizde olsak kesin benim ailem çağıracak yada gelecekler (eşimin ailesi konusunda şüpheliyiz çünkü geçen konumda bahsetmiştim çok ilgisizler eşimde görüşmüyor pek biraz limoniyiz yani arayacaklarını sanmıyorum çağırsalar da gitmeyiz)
eşimde bi şey yapalım ama çok param yok dedi. eşimden gizli para biriktirdiğimi söylemiştim geçenlerde bugün baktım 300 tl ye yakın param olmuş. ben acil durumlar için biriktiriyordum bu paraları. şimdi eşim böyle canı sıkılınca acaba dedim bu parayla bi şeyler yapabilir miyiz? çar çur mu etmiş oluruz?
bir de biz içki içen insanlar değiliz öyle kalabalık yerleri de pek sevmeyiz bi kere diskoya gittik balayımızda nasıl bi yer diye 1 kolanın yarısına kadar durabildik hemen çıktık sevmedik :)))
biz amasya ya gitmek istiyorduk arabamız yok. diyorum ki acaba bu parayla bi araba kiralasak günü birlik amasya ya gitsek nasıl olur diye düşündüm.. gerçi şimdi parama da kıyamıyorum 2 aydır biriktiyorum ama gene biriktiririm sizce değer mi ? bu şekilde güzel bi yılbaşı geçirebilir miyiz?
*eşime biriktirdiğim parayı biraz çıtlattım tahmin ediyodum zaten dedi ama miktarı söylemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?