- Konu Sahibi Ozgurlestik
Aslında varsayıma da gerek yok, eski eş adı üstünde ben aynı eve girip cıkmayı çok yanlış buluyorum. Evliyim eşimin eski evliliğinden çocuğu var ve en başta her açıdan arızaydı . Çocukla resmen evlendikten sonra tanıştım ama asla aynı eve girip çıkmasını kabul etmem ordakç tek bağ çocuk ve dost meclisi hesabı aynı sofrada oturup yiyip içmelere, anı yaad etmelere gerek yok. Zaten bir başkasının cocugunu kabul etmek oldukça zor neden bir de eski eşi kabul edeyim bu derece mantığındayım. Sizin hayatınızda aynı detaylar olsa kabul eder miydi sevgili kişisi acaba...Evet bunu da söyledim. Hatta eski eş evli olsaydı o eve girebilirmiydin dedim. Varsayımlarla konusmayalım dedi. Ama oyle cinsiyetleri değiştirsek asla bu durum söz konusu bile olmazdı

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-06-2021
Hamileliğimin 24. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 118 gün kaldı.
Önümüzdeki altı hafta boyunca bebeğiniz erken doğumdan etkilenmemek, hayatta kalmasını sağlaycak şekilde büyümeye devam edecektir. Rahim içinde bebeğin geçirdiği her gün gelişmesi için dolu dolu geçer. Bebeğiniz rahim içinde büyürken bulunduğu ortamı dolduracak ve daha sıkışık bir hale getirecektir. Her geçen gün bebeğinizin hareketlerini daha çok hissetmeye başlayacaksınız. Bebeğinizin darbe ve seslerini açıkca hissetmenize rağmen başkalarının bunu hissetmesi birkaç hafta alabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 640 gr. - Yaklaşık boyu : 30.1 cm. (Baştan Topuğa)