Ben bisey söyledim mi yanimdaysa ya cimcikler bi kere yapmıştı ya da kızgın bir şekilde gözlerini Diker üstüme evde zaten ayrı hesaplaşma. Ben eşime çok söyledim de hiç bir şey değişmiyor yani çok fazla anlatamiyorum suan ama yapmiyo biz de şöyle bişey oldu yani biz nisanlandiktan sonra eşim sürekli vaktini benimle geçirmeye başladı herseyi beraber yapiyoduk ev esyalarimizi beraber hallediyoduk her gün gorusuyoduk çünkü çok yakın oturuyoduk birbirimize eşimin ailesi eşime çok bağlı gorumcemler falan eşim bekarken istedikleri zaman görme şansları varmış biz nisanlandiktan sonra eşim hep benimle olduğu için evde durmuyodu işe gidiyodu geliyodu beraber bişeyler yapiyoduk bu sefer ailesi eşimi onlardan caldigimi düşünerek kıskançlık duygusu başladı bana inat bişeyler yapmalar laf soylemeler surat yapmalar tepki gostermeler falan ama ben bunları görmeme rağmen eşime hiç bir şey söylemedim onları izledim hep daha da ileri gitmeye başladılar evlilik yaklaştıkça sorunlarda arttı daha sonra benim bu içime atışlarım benim psikolojik yönde kötüye götürdü 60 kilodan 45lere düştüm ve dügünüm de çok zayıftim hiçte begenmemistim kendimi sonra içimde engelleyemedigim bi kızgınlık oluştu ve ben de farkında olmadan tepkiler göstermeye eşimi uzaklastirmaya çalıştım yani öyle yapmisim söylem bu sonra bi onlar bi ben bi onlar bi ben derken arada ki inatlasma arttı annesi bazı durumlarda yardimci oldu bana hakkını yemem allah razı olsun ama gorumcem beni daha kötüye götüren kişiydi psikolojik tedavi görmeye başladım antidepresanlar falan eşim yardimci oldu ama ailesiyle telefonda hep gizli gizli konusuyodu onlar uzulmesin diye teselli ediyo banada acıdığı için öyle yanimdaydi diye dusunuyodum ama gorumcem hiç durmadı eşimi arayip bizi hep huzursuz etti bagirdi çağırdı laflar söyledi sonuç böyle ben biraz kendimi toparladiktan sonra ablasiyla iyi olmaya çalıştım hep adım attım hepside boş bir daha da yapmiycam dedim eşime ben kucuklugumu bildim ama o büyüklüğünü bilmedi aksine tam bir çocuk oldu şimdi de öyle birbirimizi aramayiz onun burnu biraz büyüktür herkesin üstünde otoriter sağlamayı herkesi yonetmeyi sever ben de buna gelemem ters düştük şimdi durum hala böyle