Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki para biriktirme ayrı bir şey dediğin gibi yarın ne olucagimiz belli değil ben çalışmıyorum ev hanimiyim ama yine de para biriktiriyorumLeylacım maddi durum yarın neolur kimsenin belli değil.
Ama daha neredeyse 3 ay var bozuk mozuk dinlemeyip elinde kalanı at kumbaraya
İnternette yakaco grupanya gibi yerlerde kampanyalar oluyo ordan alırsınız
Ben de gönül olsun diye yaptım ama bir tek yılbaşı değil bayramda falan da ama hep pişman ettiler beni o yüzden istemiyorumBenim için sıradan bir gün. Ailem içinde. Eşimin ailesi içinde tombala , tv . Günü.
En aktif :) onlar olduğu için istemesemde gönül olsun diye gidiyorum.
Bu kadar gereksiz bir gün için eşimle şimdiden tartışmaya başlayınca malesef stresli olmamak elde değil. O kadar çok şey yaşadım ki bu kadar küçük gözüken sorunlar bile beni aşırı derecede etkiliyor. Bu arada allah bebegibizi sağ salim sağlıkla kucağiniza almayi nasip etsin inşallah bizde çocuk düşünüyoruz sağlık açısından problem yok ama bu kadar stresli bi hayatta zor olucak gibi sankiTam yil basinda dogum yapacağım kismetse.
Ama inanin daha cok var diye dusunup strese sokmuyorum kendimi( dogumumda komplikasyon riski var ilk dogumda da olmustu) oteliyorum, zamani gelince dusunuruz diye.
Yil basi gibi pek de gerekli olmayan bir gun icin fazla erken değil mi bu stres??
Açık açık söylemek en iyisiNeyseki öyle dertlerimiz yok eşimin ailesi yılbaşı kutlamaz bizimkilerde kutlasada olur kutlamasada olur bi beklentileri yokha çağırsalardı da gitmezdim istemediğim sürece sende öyle yap istemiyorum de bitti gitti
Akil verme bizdede var canim ama illa yapacan yapmazsanda yarin öbür gun bisey oldumu alakasizda olsa illa o uyulmayan akla bağlanır hersey benimki bi kere iki aylik bebeğe bal vercem dedi emzigi tutmuyo diye verme ebe cigerleri yanar ani soka girer allah korusun ölüme kadar gider dedi dedim gitti dedigini yapti emzigi bala buladi cocugun agzinada tikti bi guzelde ohh cigerlerin yansinda dedi hiç bisey diyemedim hee bizim annelerimizinde bazen saçma fikirleri olmuyomu ama en azından kendi isteklerimizi yaptirabiliyoruz. Kimsede bize kirilip gucenmiyo yada kocalara sikayet edipte bide huzur kacirmiyolarTavsiyeniz için teşekkürler onlarda daha çok akıl verme var aslında yani o zaman bile yapicaklar ki eşim kendisi soyluyo yani güzelce fikir sunmak yok akıl verip yaptırmak onlara daha uygun geliyo ne desende dediğiniz gibi o dönemde en başta kesinlikle kendi annemi isterim yanımda çok mecbur kalmadikca muhtaç olmak istemiyorum ama eşim bozar bu işi annem gelsin o kalsın falan filan o dönemdede eminim ki yeni tartışma konusu bu olucak ama kesinlikle naz yaparım yani
Aynen öyle kendi annelerimiz olunca rahatça konusabiliyoruz onlarda durumları hemen hemen biliyo zaten ama dediğin gibi en azından eşimize şikayet edip doldurmuyolarAk
Akil verme bizdede var canim ama illa yapacan yapmazsanda yarin öbür gun bisey oldumu alakasizda olsa illa o uyulmayan akla bağlanır hersey benimki bi kere iki aylik bebeğe bal vercem dedi emzigi tutmuyo diye verme ebe cigerleri yanar ani soka girer allah korusun ölüme kadar gider dedi dedim gitti dedigini yapti emzigi bala buladi cocugun agzinada tikti bi guzelde ohh cigerlerin yansinda dedi hiç bisey diyemedim hee bizim annelerimizinde bazen saçma fikirleri olmuyomu ama en azından kendi isteklerimizi yaptirabiliyoruz. Kimsede bize kirilip gucenmiyo yada kocalara sikayet edipte bide huzur kacirmiyolar
Başka durumlar da olduğu için onu yapmak beni kötüye götürebilir onlarinda sağı solu belli olmuyo güvenemiyorum yani hem kimseyi kirmamak istiyorum hem eşim mutlu olsun istiyorum hem de kendimi beni kötüye götürücek şeylerden kaçırmak istiyorum çünkü aşırı derecede psikolojik baskı oldu sinir hastası oldum baya bi kilo kaybı yaşadım ondan dolayi pek içimden gelmiyoCok oldum ama üç senelik evliyim bende ilk yılbaşında hem esimin ailesini hemde kendi ailemi agirladik gece sonunda da ehh artik seneyede kendi başımıza biseyler yapariz dedim dahada beklenti olmadi olmadi fazla strese girmeyin bu senede siz evde agirlayin onlari aynen boyle de soyleyin seneye inşallah allah ömür verirse yalnız kalirsiniz
Himm esiniz hiç birine ikna olmicak biriyse sizde o gun çok hasta olunBaşka durumlar da olduğu için onu yapmak beni kötüye götürebilir onlarinda sağı solu belli olmuyo güvenemiyorum yani hem kimseyi kirmamak istiyorum hem eşim mutlu olsun istiyorum hem de kendimi beni kötüye götürücek şeylerden kaçırmak istiyorum çünkü aşırı derecede psikolojik baskı oldu sinir hastası oldum baya bi kilo kaybı yaşadım ondan dolayi pek içimden gelmiyo
Karı Koca olarak yapılan en güzel şeyler eğlenmek önemli değil aslında insan huzurlu olsun mutlu olsun yeterHem o mutlu olsun hem ben diyorsanız ailesne gidip eğlenmeye çalışın bizim eşimle kutlama eğlence anlayışımız çocukları uyutup mısır çay kahve alıp 2 3 film izlemekbiz eğlenmeyi mi bilmiyoruz diye düşünüyorum
![]()
Allh a şükür omzuna başımı koyduğumda dnya yansa başımı kaldırıp bakmamKarı Koca olarak yapılan en güzel şeyler eğlenmek önemli değil aslında insan huzurlu olsun mutlu olsun yeter
Valla baktım eşim gitme konusunda çok baskı uyguluyo yapabildigim herseyi yapıcam gitmemek içinHimm esiniz hiç birine ikna olmicak biriyse sizde o gun çok hasta olun
Ben de sizinle aynı düşüncedeyim huzurun en güzel yaşandığı şey eşimin göğsüne başımı yaslamak ve orda uyumakta harika bir şeyAllh a şükür omzuna başımı koyduğumda dnya yansa başımı kaldırıp bakmam
Diren kardeş 2 ay vr önünde dahaValla baktım eşim gitme konusunda çok baskı uyguluyo yapabildigim herseyi yapıcam gitmemek için
Diren kardeş 2 ay vr önünde daha![]()