• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yilbasi yemegi ve ailem

:(:( keşke kutlamasak birşeyler yapmasak.. ne desem bilemedim.. neyse kimsenın kalbini asla kırmak istemem görüş meselesidir bu sonucta.. siz bilirsiniz kardeşim sonuc olarak nısanlınız ayırttırmıs hem ayıp olur hemde cokta sart degil illa aile ile olmak o gunde.. ne diyeyim Allahın ıznıyle inşallah seneye normal bi akşam olarak gecirirsiniz 31 Aralığı.. Hakkını helal et asla yadırgamadım kardeşim.. sevgiler ♥
Din kardeşim 31 aralığı kutlamanın nesine karşısın?
Yeni bir yılı gorebılecez dıye seviniyoruz biz halbukı..
Hristiyanlara baglıyacaksan onlar 25aralıkta ısanın dogumunu kutluyor..
31aralıkta dunyacek yeni yılı kutluyoruz..

Miladı takvım kullanmıyorsan bılemem tabı..2015e gırmıyor olabılırsın..

Kırılma..anlamadıgım bı seyı soruyorum sadece?

Yılbaşında kalabalık olmayan biyer nere olaki :)
Canın fasıllı dansözlü biyer ayarladıysa kalkamazsınız. Mezeden anayemeğe geçene kadar nerdeyse saat 10 olur.

Sevdiğin bi sanatçı grup falan varsa belki onun sahne aldığı yere götürür benim aklıma bu geldi.
canim zaten calistigi icin biz en erken 22 00 da bulusuruz.bakalim artik ne yapariz ne ederiz acaba yarin bi hediye alsammi ki :) bak bunuda dusunmedim ben hic

Aslında sende haklısın canım sırf dediğin gibi coğu insan değişiklik olsun farklılık olsun diye kutluyor.. Olsun canım üzülme Allah gönlüne göre versin :)

canim zaten calistigi icin biz en erken 22 00 da bulusuruz.bakalim artik ne yapariz ne ederiz acaba yarin bi hediye alsammi ki :) bak bunuda dusunmedim ben hic
22 ye kadar ailenle vakit geçir o zaman,22 den sonra nişanlı vakit geçirsin,nişanlın sana güzel bir jest yapmış sende ona ufak bir hediye alabilir sin.

Din kardeşim 31 aralığı kutlamanın nesine karşısın?
Yeni bir yılı gorebılecez dıye seviniyoruz biz halbukı..
Hristiyanlara baglıyacaksan onlar 25aralıkta ısanın dogumunu kutluyor..
31aralıkta dunyacek yeni yılı kutluyoruz..

Miladı takvım kullanmıyorsan bılemem tabı..2015e gırmıyor olabılırsın..

Kırılma..anlamadıgım bı seyı soruyorum sadece?
Canım sonucta arkadasın konusu elbette yorum yapmaya musaıt bı konu ıstedıgımız kadar üzerinde konusabılırız ama suan burası bunu konusmanın yeri degil.. Estagfurullah canım niye kırılayım :)
Sadece özetle su sekilde cevap verebilirim. 2015 elbette yenı bir yıl ne guzel yenı bır yıla giriyoruz bunda bırsey yok zaten.. sorun bunu kutlamakta Hristıyanlara benzemekte.. Hakkını helal et Din kardeşim :)

Nisanlin yer ayirtmis bence geri cevirmen kabalik olur surpriz yapmis sana ne guzel

arkadaslar merhaba.yine kararsiz kaldim ve size yaziyorum.nisanlim surpriz yapmis ve yarin aksam yemek icin rezervasyon yaptirmis plan yapmis vs.bende ablamlarda olmayi planliyordum hep beraber.cunku bu yaz evleniyorum bu yilbasi hep beraber olalim istemistim.nisanlima da bisey diyemedim evdekilere de ben yilbasini nerde kutlayqcagimm yaaa :KK43: iki tarafida kirmak istemiyorum
Yemeği aileyle yiyip ,nisanliyla dışarı çıkmak daha mantıklı =) veya nisanliniz size gelsin. Sizin bakarken ailenizle gecireceginiz son yılbaşı. Onlara zaman ayırın

Canım sonucta arkadasın konusu elbette yorum yapmaya musaıt bı konu ıstedıgımız kadar üzerinde konusabılırız ama suan burası bunu konusmanın yeri degil.. Estagfurullah canım niye kırılayım :)
Sadece özetle su sekilde cevap verebilirim. 2015 elbette yenı bir yıl ne guzel yenı bır yıla giriyoruz bunda bırsey yok zaten.. sorun bunu kutlamakta Hristıyanlara benzemekte.. Hakkını helal et Din kardeşim :)
Telefon , tv,bilgisayar kullaniyorsunuz değil mi

Kendi adıma; yıllardır %90 ailemle kutluyorum ve son bekar yılbaşımı nişanlımla dışarda kutlamak isterdim.
Hem ne güzel sürpriz yapmış, doyasıya eğlenin... Belki evlendikten sonra bunları mumla arayacaksın.? belli olmaz.. :KK53:
Hem evlendikten sonra ilk yılbaşınızı da muhtemelen onun ailesiyle birlikte kutlayacaksınız..
(genelde öyle oluyor da.! hatta evlendikten sonra iki aile bir arada kutlanabilir.. )
Kısacası, akşama kadar ailenle olup, sonra çıkın beraber kutlayın, doyasıya eğlenin.. derim.

Peki hiristiyanlarin icat ettigi teknolojiyi kullaninca onlara benzemiyormuyuz ?

Öncelikle bunu teknoloji ile bağdaştırdığınız için şaşkınım.. bilakis ne alaka oldugunuda cözebilmiş degilim.. elbet hristiyan icadı olabılır ama nasıl kullandıgınız onemlidir bunu.. Tıpkı yılbası gibi.. onlarda onların icadı lakin nasıl kullandıgınıza baglı herşey..

Ben kötü bişey demedim kimseyi bu yuzden yadırgamadım suclamadım.. yorumumu İlayda kardeşime yaptım sizlere degil.. Ayrıca suan bunu tartısmanın yeri degil ki burası .. Arkadaş sadece birşey sormuş.. herkes kendi görüşünü belirtir gecer kavga etmek niye ?
Hakkını helal et İlayda kardeşim selametle.. Tekrar dan Allah gönlüne göre versin inşallah :)

tek derdin bu olsun diyelim.... önce nişanlınla güzel bir yemek hoş sohbetten sonra gecenin ilerleyen saatlerinde de eve gidersiniz hem seni eve bırakmış olur hem de ailenle biraz vakit geçirmiş olur.... iki tarafında gönlü olmuş olur.... şimdiden iyi eğlenceler.. mutlu yıllar....:KK75:

hepinize herkese mutlu huzurlu saglikli bir yil diliyorumm.Rabbim bu yilda da rahmetini esirgemesin uzerimizden hepinize cok tsk ederim yorumlariniz icin

Noel 25 aralık evet.ve 1 ocakta insanlar isa nın doğumunu değil yeni yılı kutluyorlar.fakat ben yeni bir yıla girdiğimiz için neden mutlu oluyoruz bunu anlamıyorum.saçma.yaşlanıyoruz,ömür geçiyor niye kutluyayım?tercih meselesidir.bu benim görüşüm.haa işin dini boyutuna gelirsek;sonuçta yılbaşı organizasyonu deyince herkesin aklına alkol gelir.bunun da dini yönünü kimse tartışmaz heralde..
İlayda sana da tavsiyem madem bir kutlamaya katılacaksın yerinde olsam nişanlımla birlikte olurdum

:KK43::KK43: keşke kutlamasak birşeyler yapmasak.. ne desem bilemedim.. neyse kimsenın kalbini asla kırmak istemem görüş meselesidir bu sonucta.. siz bilirsiniz kardeşim sonuc olarak nısanlınız ayırttırmıs hem ayıp olur hemde cokta sart degil illa aile ile olmak o gunde.. ne diyeyim Allahın ıznıyle inşallah seneye normal bi akşam olarak gecirirsiniz 31 Aralığı.. Hakkını helal et asla yadırgamadım kardeşim.. sevgiler ♥
Sanki çok kötü birşey yapılıyormuş gibi -e olsun bu da sizin hatanız napalım artık- demenin mantığını anlayamadım. Biz 31 aralığı normal geçirmiyormuyuz, yadırganacak birşey mi yapıyoruz?

Sanki çok kötü birşey yapılıyormuş gibi -e olsun bu da sizin hatanız napalım artık- demenin mantığını anlayamadım. Biz 31 aralığı normal geçirmiyormuyuz, yadırganacak birşey mi yapıyoruz?
Bence iyi okuyun yazdıgımı.. estagfurullah ortada yadırgama ve suclama yok.. Bende sizin mantıgınızı anlayamadım. Ama sorun degil cevap vermeye degecek birşeyde degil.. ben dilara kardeşime yaptım yorumumu.. Hakkınızı helal edin. Sevgiler

Kirmayin nisanlinizi heves etmis. Bir jest yapmis hem geç kalmadan donersiniz.Ailenizle de geçirmiş olursunuz. Reddederseniz çok üzülür ama aile anlayisla karsilaya bilir bence.

Back
X