• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Herkese iyi seneler öncelikle kızlar.

Sinirimden öleceğim. Biliyorum bazıları yine ' ne var bunda' diyecekler ama elimde değil. Erkek arkadaşım, kız arkadaşlarının evine gitti yılbaşı için. Ayrı şehirlerdeyiz zaten. Ben ona söylemiştim dün, 'evde yalnız başına sıkılma, arkadaşların çağırırsa git' diye. Tamam dedi. Neyse bugün akşam mesaj attı. Kızlardayım diye. İki kız, iki erkek olacaklardı. Zaten sesimi çıkaracak bir şey yoktu. Neyse, evden çıkıp konsere gitmişler. Ona da bir şey demedim. Zannettim ki oradan da artık akıl eder de evine geçer. 'Bu saatten sonra nasıl evine geçeceksin' dedim, 'kalayım mı' dedi bana. O zaman çıldırdım işte. Ve aramız bozulmasın, onu sıkmamayım derken, yine kavgayla son buldu özel gün de. .

Erkek arkdasin kizlarla eğlenmeye gitti sonra konsere sonra evde kalicak...Sizmi cok genissiniz benmi geri kafaliyim...Ben olsam basta asla gondermezdim..

Hayır. Asla geniş değilim ama onu sıkmayayım dedim. Yaşadığı yerde ne ailesi ne de kimsesi var. Yalnız yaşıyor sayılır. Gönlüm elvermedi tek başına evde sıkılmasına. Sadece birkaç arkadaşı var. Kızlar da dahil hepsini tanıyorum. Benim amacım, yapacak olan gizli de yapar, en azından içimiz rahat olsun, ben de bileyim, onun da içi rahat olsun diye düşündüm. Ama bende iyi niyet kırıntısı bırakmıyor sağ olsun. .

Ha bi de yeni sözlendik. Dilim alışmadığından erkek arkadaşım diyorum. Sözlüm bu arada.

Zaten aynı evde takilmislar eglenmisler.bütün geceyi beraber gecirmisler.kalınca napicaklarini saniyosaniz eğer onu isteseler kalmadanda yaparlar. Ayrıca kalsa soylemeyebilir sizi uyutabilirdi.o zaman hiç izin vermesiydiniz kızlara zaten çift takilmislar. Saçma bence

Zaten aynı evde takilmislar eglenmisler.bütün geceyi beraber gecirmisler.kalınca napicaklarini saniyosaniz eğer onu isteseler kalmadanda yaparlar. Ayrıca kalsa soylemeyebilir sizi uyutabilirdi.o zaman hiç izin vermesiydiniz kızlara zaten çift takilmislar. Saçma bence

Ya birlikte kaldıklarında bir şey yapmayacaklarını zaten biliyorum. Mesela ben olsam erkek arkadaşlarımın o şekilde iki erkek iki kız ayak dahi basamazdım. Sorun şu, biraz da benim yerime kendini koyup düşünmeyi öğrenemiyor bir türlü. Ben taviz verdikçe taviz istemesi beni delirten. Tamam eğlendiniz evde, konsere de gittiniz, bence artık oradan sonra iki genç kızın evinde kalmaktansa evine gitmeyi düşünmeliydi. Bunlara sinirleniyorum.

Bu kızlar kanka mı? nasıl bişeyler, siz sezersiniz zaten. Keşke baştan izin vermeseydiniz.

Bu kızlar kanka mı? nasıl bişeyler, siz sezersiniz zaten. Keşke baştan izin vermeseydiniz.

Ya işte mesele baştan izin vermemek değil ki. Gitti, eğlendi ama evine geri dönmeyi akıl edememesi beni delirtiyor. Bir de bana soruyor. Ben de o noktadan sonra patladım.

Evde kalmasina niye sikinti yaptin ozmn..iki ikiye eglencede en az kalmak kdr rahatsiz edici cunku

Aslında biraz da dediğiniz gibi iki kız iki erkek bana da doğru gelmese de sustum. Sıkmak istemedim. Bir şey olmayacağını da zaten biliyorum. Ama o duracağı noktayı her defasında kaçırıyor. Buna delirdim.

Aslında biraz da dediğiniz gibi iki kız iki erkek bana da doğru gelmese de sustum. Sıkmak istemedim. Bir şey olmayacağını da zaten biliyorum. Ama o duracağı noktayı her defasında kaçırıyor. Buna delirdim.
Faza tolerans sıkınti oluyor erkekler dozunu ayarlayamiyor.. bence sen o kiz kardeslerden uzak tut biraz alissin artik oyle cok samimi olmamaya sozlenmissiniz hem artik rahatlik yok oyle

Faza tolerans sıkınti oluyor erkekler dozunu ayarlayamiyor.. bence sen o kiz kardeslerden uzak tut biraz alissin artik oyle cok samimi olmamaya sozlenmissiniz hem artik rahatlik yok oyle

Aynen öyle. Böyle yazdım diye genişim diye düşünmeyin. İçim sıkıla sıkıla tamam dedim zaten. Ama o da abarttı ve yaptığım her şey de, canımı sıkmam da boşa gitti. Onun da günü mahvoldu, benim de moralim bozuldu. Elde var sıfır. .

Valla erkek nerde durucagini bilmez ama,kadının sağladığı toleransa bakıp yüz bulup astarini ister. Siz bukadarina izin verirseniz kalmakta ona normal gelir.siz sınırını nekadar cizerseniz o sadece bir adım ötesini dener. Yani ona kizmayin bence sizin sınırlar geniş

Back
X