• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

Valla erkek nerde durucagini bilmez ama,kadının sağladığı toleransa bakıp yüz bulup astarini ister. Siz bukadarina izin verirseniz kalmakta ona normal gelir.siz sınırını nekadar cizerseniz o sadece bir adım ötesini dener. Yani ona kizmayin bence sizin sınırlar geniş

Sıkarsam ne olacak? Benim sınırlarımda mı yaşayacak 28 yaşındaki adam. Tabi ki hayır. O sınırları çok iyi çizenler de eminim kandırılıyorlardır bin bir yalanla. Benim amacım hayatımda diye ayağına pranga vurmak değil. Doğru gördüğümüz ölçüde tabi ki arkadaşlarıyla görüşecek.

Bazen konu açtığımda ya da buna benzer konu açıldığında o şekilde yazanlar çok oluyor.
Herkesin yaşam tarzı farklıda bu kadar da ayrışamayız herhalde, sana doğru gelmeyen şeye en baştan izin verme.
Kendimi senin yerine koyup, düşünüyorum. O ortamda 2 kız 2 erkek olunacak, alkol olacak, ben ayrılma pahasına yollamazdım.

Heyy maşallah maşallah..Vur deyince öldürenlerdensin sende demek ki..Tamam sıkmak iyi değilde bu kadarda serbestlik nedir ya..

Birazcık yaa birazcık kendini yerime koyabilseydi tüm gün harcadığım emek boşa gitmeyecekti. Çünkü her ne kadar güvensen de içinde bir şeyler oluyor. Her şeye tamam dedim ki o da sıkılmasın, güzel bir gün geçirsin istedim evde oturmaktansa. Ama olmadı. .

Birazcık yaa birazcık kendini yerime koyabilseydi tüm gün harcadığım emek boşa gitmeyecekti. Çünkü her ne kadar güvensen de içinde bir şeyler oluyor. Her şeye tamam dedim ki o da sıkılmasın, güzel bir gün geçirsin istedim evde oturmaktansa. Ama olmadı. .
Siz niye birlikte geçirmediniz? Sözlü adamın 2 kız 2 erkek ortamda ne işi var? Seninle birlikte olsaydı niye gitti ki?

Herkesin yaşam tarzı farklıda bu kadar da ayrışamayız herhalde, sana doğru gelmeyen şeye en baştan izin verme.
Kendimi senin yerine koyup, düşünüyorum. O ortamda 2 kız 2 erkek olunacak, alkol olacak, ben ayrılma pahasına yollamazdım.

Benden gizli yine gidebilirdi.

Ayrı şehirlerdeyiz.
Ben onu aynı okumuşum pardon :) Bende eşimi çok fazla sıkmayı sevmem..Mesela bazen erkek erkeğe dışarıya çıkar ayda 1 falan..Hiç aramam bile..Ama o da suyunu çıkartmaz yemeğini yer,kahvesini içer, muhabbet ederler biraz en geç 11de gelir evine..Tamam sen daha evli değilsin belki ama erkek arkadaşında abartmış artık hadi kızları tanıyorsun izin verdin diyelim..Artık haddini bilip gece evine dönmesi lazım geç de olsa..Senin bu durumdan rahatsız olacağını bilmesi lazım..Ayrıca ben kızlarlada eğlensin istemezdim..Tamam farklı şehirdeyiz diye çıkmayacaksın dışarıya evde oturacaksın demem..Erkek arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir..Ama 2 kız 2 erkek yok anacım bana ters valla...

Ben onu aynı okumuşum pardon :) Bende eşimi çok fazla sıkmayı sevmem..Mesela bazen erkek erkeğe dışarıya çıkar ayda 1 falan..Hiç aramam bile..Ama o da suyunu çıkartmaz yemeğini yer,kahvesini içer, muhabbet ederler biraz en geç 11de gelir evine..Tamam sen daha evli değilsin belki ama erkek arkadaşında abartmış artık hadi kızları tanıyorsun izin verdi diyelim..Artık haddini bilip gece evine dönmesi lazım geç de olsa..Senin bu durumdan rahatsız olacağını bilmesi lazım..Ayrıca ben kızlarlada eğlensin istemezdim..Tamam farklı şehirdeyiz diye çıkmayacaksın dışarıya evde oturacaksın demem..Erkek arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir..Ama 2 kız 2 erkek yok anacım bana ters valla...

Tam olarak beni anlayan çıktı :)

Ben onu aynı okumuşum pardon :) Bende eşimi çok fazla sıkmayı sevmem..Mesela bazen erkek erkeğe dışarıya çıkar ayda 1 falan..Hiç aramam bile..Ama o da suyunu çıkartmaz yemeğini yer,kahvesini içer, muhabbet ederler biraz en geç 11de gelir evine..Tamam sen daha evli değilsin belki ama erkek arkadaşında abartmış artık hadi kızları tanıyorsun izin verdin diyelim..Artık haddini bilip gece evine dönmesi lazım geç de olsa..Senin bu durumdan rahatsız olacağını bilmesi lazım..Ayrıca ben kızlarlada eğlensin istemezdim..Tamam farklı şehirdeyiz diye çıkmayacaksın dışarıya evde oturacaksın demem..Erkek arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir..Ama 2 kız 2 erkek yok anacım bana ters valla...

Hem diğer kızın erkek arkadaşının da geleceğini gittikten sonra söyledi bana.

Tam olarak beni anlayan çıktı :)
Benim değilde erkek arkadaşının anlaması lazım kuzucum :) Sen bu konuyu ciddi ciddi konuş onunla..Ben seni sıkmak istemiyorum,elimden geldiğince anlayışlı oluyorum ama sen işin suyunu çıkartıyorsun,harekelerine dikkat et de..Sen zaten ona izin vermişsin gitmiş..Artık kalabilirmiyim diye sana sorması bile hata..Kız zaten izin verdi artık bunuda duysa rahatsız olur,ben direk eve gideyim diye düşünmesi lazım yani..Sen demeden bunu kendi düşünecek..Yok düşünemiyorsa o zaman sen ayarı vericeksin ki aklı başına gelsin..

Cok rahatsin valla , SIKMAYAYIM diye ses cikarmicam oylemi?
Ayni evde 2 kiz 2 erkek kutlayacak , konsere gidecek ustelik bide orda kalacak.

Oldu olacak kalsin bir ömür boyu orda ne bu boyle canim.

Benim değilde erkek arkadaşının anlaması lazım kuzucum :) Sen bu konuyu ciddi ciddi konuş onunla..Ben seni sıkmak istemiyorum,elimden geldiğince anlayışlı oluyorum ama sen işin suyunu çıkartıyorsun,harekelerine dikkat et de..Sen zaten ona izin vermişsin gitmiş..Artık kalabilirmiyim diye sana sorması bile hata..Kız zaten izin verdi artık bunuda duysa rahatsız olur,ben direk eve gideyim diye düşünmesi lazım yani..Sen demeden bunu kendi düşünecek..Yok düşünemiyorsa o zaman sen ayarı vericeksin ki aklı başına gelsin..

Hah işte onu yapsaydı canımı yeseydi yaa. Yok işte yok. Konuşmak işe yaramıyor. Eve gidiyorum diye mesaj attı, kaç kere aradı ama içimden konuşmak gelmedi, açmadım. .

Anladım canım ayarını ver..
Vereceğim ayarı da, sonra da gizli gizli gider. Ne olacak sonra. .

Cok rahatsin valla , SIKMAYAYIM diye ses cikarmicam oylemi?
Ayni evde 2 kiz 2 erkek kutlayacak , konsere gidecek ustelik bide orda kalacak.

Oldu olacak kalsin bir ömür boyu orda ne bu boyle canim.

Aynen öyle. Bugün canım çok sıkkın ve sinirlendim diye daha fazla kavga etmemek için açmadım telefonunu. Yarın konuşacağım artık. Yetti.

Yarın aynen bunları söyleyeceğim ona.

Back
X