Yılbaşı

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?

Misafirliklere gitmeniz çok tehlikeli Eşinizi ikna edin evinizde kalın. Çok tehlikeli bir zamandayız sırf eşimin gönlü olsun diye düşünüp riske atmayın kendinizi.
Anlamıyor ki. Birşey olmaz evden cıkmıyor lar dıyor

Aılesı evden cıkmıyor. Bırsey olmaz dıyor. Bana kalsa hıc gıtmem bır yere ama
Ama eşiniz ve ya siz çalışıyorsun değil mi? bence eşinize sokağa çıkma yasağı gelecekmiş bakarız falan deyin. Zaten bence gelecek ama onu bir şekilde oyalarsınız böyle. Sonra zaten yılbaşı zamanı yasak başlar.

Adres verin şikayet edeyim noel corona partisi veriyolar sabaha kadar partileyeceklermiş rahatsız olduk mahalleli olarak diyeyim

Evet calısıyoruz da bırsey olmaz kafasında herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…