Yılbaşı

Anlamıyorlar. Bız evden cıkmıyor uz bırsey olmaz kafasındalar

Anlamıyorlar. Bız evden cıkmıyor uz bırsey olmaz kafasındalar
Onlar çıkmıyorlar da siz hiç mi markete fırına gitmiyorsunuz ya sizden onlara bulaşırsa ayrıca misafirliğe gidene de misafir kabul edene de 3150 tl cezası var tespit ettikleri an cezayı yazıyorlar.
Ayrıca Allah size sabır versin. Eşiniz daha olgunlaşmamış.

Evet calısıyoruz da bırsey olmaz kafasında herkes
Bir de sülalece mi girmek istiyor?? ay çok fenaaa :(
Bizim bir tanıdığımız böyle bir şey olmaz deyip nikaha gidip iki gün kardeşinin evinde kaldı meğerse o eve gelen kardeşinin çocuğu koronaymış herkese bulaştırdı ve adam 2 gün içinde öldü.
Yapmayın vazgeçirin eşinizi bence :110:

Onlar çıkmıyorlar da siz hiç mi markete fırına gitmiyorsunuz ya sizden onlara bulaşırsa ayrıca misafirliğe gidene de misafir kabul edene de 3150 tl cezası var tespit ettikleri an cezayı yazıyorlar.
Ayrıca Allah size sabır versin. Eşiniz daha olgunlaşmamış.
Ya ben kesın karar verdım gıtmıycem. Ayrıca 2 3saat zaten sıkılıyorum. Saatlerce kafayı yerim ya. Anneanne babaanne ıle mı gireyim yenı yıla

Bir de sülalece mi girmek istiyor?? ay çok fenaaa :KK43:
Bizim bir tanıdığımız böyle bir şey olmaz deyip nikaha gidip iki gün kardeşinin evinde kaldı meğerse o eve gelen kardeşinin çocuğu koronaymış herkese bulaştırdı ve adam 2 gün içinde öldü.
Yapmayın vazgeçirin eşinizi bence :110:
Gitmek istiyorsan sen gıt ben gelmiyorum dıycem. Yenı yıla anneannelerle girmek istemiyorum dıycem

İletişim ne güzel şey...Canım, sevgilim, tatlım, hayatım, senin annenlerle de benim annemlerle de zaten sık sık görüşüyoruz. Ben yılbaşına kocamla başbaşa girmek istiyorum. Seninle başbaşa giremeyeceksem de ya evde tek kalırım ya da annemlere giderim.
Yılbaşı onun bahanesi. Aynı sehirde kalmak cok sacma. Ki kalabalıklar ayrıca

Sizin orada korana yok mu
Bence 1 ocak cumaya geldigi icin 3 gun sokaga cikma yasagi gelir.. bence evinizde durun birbirinize zaman ayirin napacaksiniz kaynananizda o geceyi degerlendirin kirmizi kirmizi :KK53:
Üfff konuscam sımdı onla. Yenı evlisin yani ne isimiz var orda

Gitmek istiyorsan sen gıt ben gelmiyorum dıycem. Yenı yıla anneannelerle girmek istemiyorum dıycem
Annenenlerle girmek istemiyorum demeyin de ' Ben o kadar kalabalıkta olmak istemiyorum canımı yolda bulmadım sen git istersen ama 14 gün gelme eve' deyin bence.

Annenenlerle girmek istemiyorum demeyin de ' Ben o kadar kalabalıkta olmak istemiyorum canımı yolda bulmadım sen git istersen ama 14 gelme eve' deyin bence.
Birsey olmaz. Onlar hep evde dıyor. Evden cıkmıyor lar. Hepsinin yaşı var. Esım bırsey olmaz kafasında

Ben sizin yerinizde olsam gitmem eşimde giderse şikayet ederdim eşimde aileside ayrı ayrı ceza yiyince ailesi bir daha davet etmezdi eşinizde gitmezdi
Ya ben kesın karar verdım gıtmıycem. Ayrıca 2 3saat zaten sıkılıyorum. Saatlerce kafayı yerim ya. Anneanne babaanne ıle mı gireyim yenı yıla

Ben kimseye acımıyorum ya artık, kv de mi kutlasak benim anamda mı kutlasak ? yoğun bakımda kutlamak var bir de o ihtimali düşündünüz mü ? hiç korkunuz yok mu ? sizde ölüm korkusu yok mu ya ? hayata nasıl böyle motivesiniz ?
Tabiki 2 tarafta ıstemıyorum
Bana kalsa bır yere gitmem. Ama esım bırsey olmaz evden cıkmıyor lar dıyor. Ki babaanne anneanne de orda suan

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Ayy senin esin de cozuttu artık he.
Bayram olur annemde kalalim yilbasi olur annemde kalalim kardesimle cafeye gidip oturalım.
Bu kadar kopamicaksa evlenmeseymis yani.
Yılbasinin nesi var anasina gitcek Allah askina bahane ariyo resmen.
Gitmeyin kesinlikle zaten virüs yasaklar artti herkes kendi evinde otursun. Corona olursam sana hakkimi helal etmem de resti cek.
Baş başa girsin yilbasina da karisiyla bi zahmet. Ayy cok sinirlendim.
O giderse de sen gitme otur evinde kafani dinle mutsuz oldugun sıkıldıgın bi yere sürekli seni neden sürüklüyo.. Tamam ailesidir tabiki gorusceksiniz de ust uste abartiyo artik...

Ben sizin yerinizde olsam gitmem eşimde giderse şikayet ederdim eşimde aileside ayrı ayrı ceza yiyince ailesi bir daha davet etmezdi eşinizde gitmezdi
Öyle olcak bu gıdısle. Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmeyelım

Back
X