- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Gitmeyin bence eşinize de pandemi var canını bu kadar mı sevmiyorsun deyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamıyorlar. Bız evden cıkmıyor uz bırsey olmaz kafasındalar
Onlar çıkmıyorlar da siz hiç mi markete fırına gitmiyorsunuz ya sizden onlara bulaşırsa ayrıca misafirliğe gidene de misafir kabul edene de 3150 tl cezası var tespit ettikleri an cezayı yazıyorlar.Anlamıyorlar. Bız evden cıkmıyor uz bırsey olmaz kafasındalar
Bir de sülalece mi girmek istiyor?? ay çok fenaaaEvet calısıyoruz da bırsey olmaz kafasında herkes
Ya ben kesın karar verdım gıtmıycem. Ayrıca 2 3saat zaten sıkılıyorum. Saatlerce kafayı yerim ya. Anneanne babaanne ıle mı gireyim yenı yılaOnlar çıkmıyorlar da siz hiç mi markete fırına gitmiyorsunuz ya sizden onlara bulaşırsa ayrıca misafirliğe gidene de misafir kabul edene de 3150 tl cezası var tespit ettikleri an cezayı yazıyorlar.
Ayrıca Allah size sabır versin. Eşiniz daha olgunlaşmamış.
Gitmek istiyorsan sen gıt ben gelmiyorum dıycem. Yenı yıla anneannelerle girmek istemiyorum dıycemBir de sülalece mi girmek istiyor?? ay çok fenaaa
Bizim bir tanıdığımız böyle bir şey olmaz deyip nikaha gidip iki gün kardeşinin evinde kaldı meğerse o eve gelen kardeşinin çocuğu koronaymış herkese bulaştırdı ve adam 2 gün içinde öldü.
Yapmayın vazgeçirin eşinizi bence![]()
Yılbaşı onun bahanesi. Aynı sehirde kalmak cok sacma. Ki kalabalıklar ayrıcaİletişim ne güzel şey...Canım, sevgilim, tatlım, hayatım, senin annenlerle de benim annemlerle de zaten sık sık görüşüyoruz. Ben yılbaşına kocamla başbaşa girmek istiyorum. Seninle başbaşa giremeyeceksem de ya evde tek kalırım ya da annemlere giderim.
Üfff konuscam sımdı onla. Yenı evlisin yani ne isimiz var ordaSizin orada korana yok mu
Bence 1 ocak cumaya geldigi icin 3 gun sokaga cikma yasagi gelir.. bence evinizde durun birbirinize zaman ayirin napacaksiniz kaynananizda o geceyi degerlendirin kirmizi kirmizi![]()
Annenenlerle girmek istemiyorum demeyin de ' Ben o kadar kalabalıkta olmak istemiyorum canımı yolda bulmadım sen git istersen ama 14 gün gelme eve' deyin bence.Gitmek istiyorsan sen gıt ben gelmiyorum dıycem. Yenı yıla anneannelerle girmek istemiyorum dıycem
2 haftada bire düştü suan. Yılbasındada hayır dıycem. Gerekırse tek gönderıcem. Gıtsın kalsınBize yazdığın kadar eşine dile getirseydin şimdiye kv delere gitme olayınız aza inmişti![]()
Birsey olmaz. Onlar hep evde dıyor. Evden cıkmıyor lar. Hepsinin yaşı var. Esım bırsey olmaz kafasındaAnnenenlerle girmek istemiyorum demeyin de ' Ben o kadar kalabalıkta olmak istemiyorum canımı yolda bulmadım sen git istersen ama 14 gelme eve' deyin bence.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır konus esinle cnmÜfff konuscam sımdı onla. Yenı evlisin yani ne isimiz var orda
Ya ben kesın karar verdım gıtmıycem. Ayrıca 2 3saat zaten sıkılıyorum. Saatlerce kafayı yerim ya. Anneanne babaanne ıle mı gireyim yenı yıla
2 haftada bire düştü suan. Yılbasındada hayır dıycem. Gerekırse tek gönderıcem. Gıtsın kalsın
Tabiki 2 tarafta ıstemıyorumBen kimseye acımıyorum ya artık, kv de mi kutlasak benim anamda mı kutlasak ? yoğun bakımda kutlamak var bir de o ihtimali düşündünüz mü ? hiç korkunuz yok mu ? sizde ölüm korkusu yok mu ya ? hayata nasıl böyle motivesiniz ?
Ayy senin esin de cozuttu artık he.Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Öyle olcak bu gıdısle. Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmeyelımBen sizin yerinizde olsam gitmem eşimde giderse şikayet ederdim eşimde aileside ayrı ayrı ceza yiyince ailesi bir daha davet etmezdi eşinizde gitmezdi